top

Geci bărbaţi

O jachetă pentru bărbați este cel mai important articol de îmbrăcăminte pentru orice drumeț. Dacă este aleasă corect, aceasta va oferi confort și comoditate indiferent de vreme. Jachetele vă ajută să vă protejați de ploaie, vânt și îngheț.
View as Grid List

1324 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Geaca barbati Helly Hansen Dubliner Insulated Jacket - black

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Scurta de ploaie Helly Hansen Team Dubliner Jacket - navy

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca Softshell Rab Torque Jacket  - black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Softshell barbati Rab Borealis Tour Jacket - beluga

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Geaca impermeabila Rab Kinetic 2.0 Jacket - blue night

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Geaca impermeabila Rab Downpour Eco Jacket - denim

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Geaca impermeabila Rab Zanskar GTX Jacket - army/aspen green

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Geaca ciclism Schoffel Hybrid Jkt Flow Trail - dress blues

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Geaca impermeabila barbati Ortovox 2.5L Civetta Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Geaca Softshell Maloja Beifuss - midnight

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Geaca matlasata barbati Pajak Levity - silver

  Lista de dorințe

 12. -11%
  Geaca ciclism POC Pro Thermal Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Geaca impermeabila Mountain Equipment Firefly Jacket - majolica/mykonos

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven Vardag Hydratic Anorak - dark navy

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven HC Hydratic Trail Jacket - mustard yellow

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven HC Hydratic Trail Jacket - laurel green

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Geaca Softshell Ortovox Pala Light Jacket - clay orange

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Geaca impermeabila Berghaus Paclite Peak Vent Shell - red/dahlia

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Geaca izolată Berghaus Vaskye Jacket - monument/grey

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Geaca impermeabila Berghaus MTN Seeker GTX Jacket - goji berry/haute red

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Geaca barbati The North Face Lightning Jacket - grey/green

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 TechFace Hoody - fertile brown

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Geaca Softshell Patagonia R1 TechFace Jacket - wavy blue

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Geaca izolată Patagonia Nano Puff Hoody - hemlock green

  Lista de dorințe

 25. -33%
  Geaca impermeabila Patagonia Storm 10 Jacket - wavy blue

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Geaca izolată Patagonia Micro Puff Hoody - sequoia red

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Geaca matlasata Patagonia Down Sweater - sedge green

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Fleece Patagonia Retro Pile Jacket - new navy

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Fleece Patagonia Better Sweater Jacket - trip brown

  Lista de dorințe

 30. -10%
  Geaca ciclism barbati Patagonia Dirt Roamer Jacket - plume grey

  Lista de dorințe

View as Grid List

1324 Produse

pe pagină
Ștergere

Jachete bărbătești avansate pentru toate tipurile de vreme

Jachetele bărbătești alcătuiesc un grup extrem de divers de produse. Modelele individuale au fost optimizate pentru provocările cu care vă veți confrunta și diferă considerabil în ceea ce privește țesăturile, croiala, tehnologiile și membranele utilizate. În funcție de condițiile de pe traseu sau din munți, este extrem de important să alegeți modelul potrivit. În mod similar, activitatea fizică pe care o întreprindeți determină alegerea îmbrăcămintei adecvate. Jachetele ultraușoare cu membrană vor funcționa bine pentru antrenamente aerobice intense în munți. Pe de altă parte, jachetele călduroase umplute cu puf se vor dovedi utile în munții înalți și în timpul expedițiilor în cele mai reci părți ale globului. Îmbrăcămintea exterioară bine aleasă ar trebui să vă ofere un confort termic optim, o senzație de uscăciune și o respirabilitate la un nivel corespunzător activității pe care o desfășurați.

Cum să obțineți o jachetă pentru bărbați - adică, ce să căutați atunci când o alegeți?

În primul rând, gândiți-vă puțin la ce aveți nevoie jachetă și unde o veți folosi în cea mai mare parte a timpului. Va fi o jachetă versatilă pentru exterior, în care veți merge la munte, veți plimba câinele și veți merge cu bicicleta? Sau poate aveți nevoie de o geacă specializată pentru schi, alergare sau cățărare? Membrana utilizată are, de asemenea, o importanță considerabilă. La urma urmei, aceasta este responsabilă pentru doi parametri importanți - impermeabilitatea jachetei și respirabilitatea acesteia. Acestea vor face o treabă excelentă în timpul furtunilor de zăpadă și al ploilor, protejându-vă perfect împotriva udării și ferindu-vă de vânt. Există, de asemenea, modele disponibile care încorporează membrana GORE-TEX ®, cu numeroasele sale variante.

Jachetele bărbătești izolate, pe de altă parte, sunt de neînlocuit la temperaturi mai scăzute. Alegeți dintre jachetele clasice puffer umplute cu puf natural sau cu izolație sintetică. Numerele date în dreptul umpluturii de puf a jachetei indică rezistența acesteia și, prin urmare, proprietățile sale izolatoare. Un pulover ușor din puf se va descurca de minune ca strat de încălzire pe tot parcursul anului. Pe de altă parte, o jachetă groasă de expediție va fi neprețuită într-o expediție în locații arctice sau în munți înalți.

Modelele de schi vor asigura o protecție excelentă împotriva frigului și a zăpezii pentru toți pasionații de schi. Pe de altă parte, o jachetă bărbătească ultraușoară și foarte ușor de împachetat va fi perfectă pentru anotimpurile de tranziție și poate servi drept jachetă de urgență, depozitată într-un rucsac și scoasă atunci când vremea se strică. Jachetele hibride, care combină diferite materiale și membrane pentru a vă oferi un confort maxim pe traseu, reprezintă o noutate. Acestea folosesc o țesătură mai subțire și mai respirabilă în locurile în care transpiri cel mai mult. Izolația suplimentară, pe de altă parte, este plasată acolo unde corpul tău este expus vântului sau ploii care cade. Datorită gamei largi de produse oferite de magazinul nostru, fiecare persoană activă va găsi o jachetă pentru bărbați care să se potrivească în mod optim nevoilor sale.

Jachetele bărbătești se diferențiază prin soluții tehnice

Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de jachete pentru drumeții și jachete specializate care vor satisface cerințele bărbaților care apreciază confortul și calitatea superioară. Jachetele pentru bărbați cu feeling de drumeție și croială optimă sunt perfecte pentru o varietate de activități montane. Acest lucru este evidențiat nu doar de calitatea înaltă a manoperei sau de materialele și membranele folosite, ci și de o serie de soluții și tehnologii inovatoare. De exemplu, gluga spațioasă și reglabilă va fi apreciată de schiori, cicliști și alpiniști. Aceasta se va potrivi fără probleme capului nostru cu cască. Numărul mare de buzunare se va dovedi excelent pe traseu. Acesta vă va ajuta să distribuiți în mod optim toate accesoriile la îndemână, cum ar fi harta, telefonul, aparatul foto sau batonul energetic.

Forma minimalistă, în schimb, va fi apreciată de alpiniști. Jachetele bărbătești cu o atingere specializată sunt mai ușoare și mai adaptate. Croiala lor specială oferă un grad foarte mare de libertate de mișcare pentru brațe, în timp ce spatele ușor extins vă protejează spatele și împiedică întreaga structură să se ridice în sus atunci când ridicați brațele. Pentru pasionații sporturilor de iarnă, oferim jachete de schi personalizate care combină protecția optimă împotriva umezelii cu un nivel ridicat de izolare. Șortul de zăpadă va fi apreciat de pasionații de freeride și de schi de tură. Coborârea în zăpadă pulverulentă sau, mai rău, căderea în ea, nu va face ca zăpada să intre sub jachetă. Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de jachete pentru bărbați de la mărci internaționale. Tehnologia și materialele de ultimă generație folosite la fabricarea lor fac ca acestea să fie performante în condiții dificile. Datorită materialelor special selectate, acestea vor asigura nu doar o temperatură optimă, ci și libertate de mișcare și confort, chiar și în cele mai extreme condiții. Explorați jachetele pentru bărbați oferite de 8a.ro și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră!

Întrebări frecvente

Ce jachetă de munte ar trebui să aleg?

Când sunteți în căutarea unei jachete de munte, există câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont. În primul rând, o jachetă pentru munte trebuie să aibă o durabilitate sporită pentru a rezista la abraziune împotriva rocilor. În al doilea rând, modelele pentru munte ar trebui să vină cu o glugă compatibilă cu o cască de alpinism - o necesitate pentru traseele mai dificile. În al treilea rând, croiala unei jachete de munte trebuie să ofere o mare libertate de mișcare. Aceasta este absolut esențială atunci când manevrați un topor și pe secțiuni mai dificile de traseu. În al patrulea rând, buzunarele laterale trebuie să fie poziționate suficient de sus pentru a le putea folosi cu un ham de cățărare sau cu centura de șold a rucsacului atașată. Vezi și mai multe sfaturi despre ce geacă ar trebui să alegi pentru munte.

Cum pot să măsoară corect jacheta pentru bărbați?

Pentru a alege jacheta de mărimea potrivită, cel mai bine este să folosiți modelul pe care l-ați purtat până acum. Măsurați pur și simplu circumferința jachetei dvs. la nivelul pieptului, precum și lungimea mânecilor de la subsuoară. Apoi, comparați rezultatele obținute cu tabelul de mărimi pregătit pentru modelul specific. Procedând astfel, rețineți că tăietura jachetei poate depinde în mare măsură de activitatea pentru care este concepută. Jachetele de alergare ar trebui să fie mai apropiate de corp, astfel încât să nu deranjeze alergătorul. Pe de altă parte, modelele de alpinism au mâneci mai lungi pentru a oferi o libertate maximă de mișcare pentru brațe. O jachetă casual de zi cu zi poate fi mai lejeră pentru un confort maxim la purtare.

Ce jachetă pentru bărbați ar trebui să aleg pentru iarnă?

Jachetele de iarnă ar trebui, înainte de toate, să asigure o bună izolare împotriva frigului și să vă protejeze de căderile de zăpadă. Pentru jachetele de exterior și de zi cu zi, modelele puternic izolate cu membrană sunt o alegere bună. Dacă plănuiți o expediție montană, vă recomandăm să alegeți un sistem de îmbrăcăminte în straturi, care vă permite să vă optimizați îmbrăcămintea în funcție de condițiile meteo. O jachetă de încălzire ușoară cu izolație din puf sau sintetică și o jachetă cu membrană deasupra reprezintă un minim rezonabil.