top

Geci schi de tură

Jachetele de schi de tură sunt construcții avansate concepute pentru a vă susține în timpul activității de schi de tură. Din acest motiv, condițiile extreme nu vor fi atât de enervante, iar tu vei fi pe deplin mulțumit de alegerea făcută.
View as Grid List

371 Produse

 1. -5%
  Geaca izolată Vaude Sesvenna Jacket IV - woodland

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Geaca femei Ortovox Swisswool Piz Segnas Jacket - arctic grey

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Geaca femei Salewa Brenta RDS Down Jacket - flame

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Geaca softshell femei Salomon Mtn Softshell Jacket - carbon

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Geaca hibridă Salomon Elixir Hybrid HD Insul - rubber

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

371 Produse

Ștergere

Jachete de schi de tură - pentru clienții pretențioși

Schiul în afara pârtiei, adică schiul de tură, necesită utilizarea unor soluții tehnice moderne. Acest lucru este necesar deoarece această formă extremă de sport se practică în condiții dificile, în care suntem pe cont propriu. De aceea, gecile de schi de tură se vor dovedi indispensabile atunci când doriți să vă dedicați în totalitate punerii în aplicare a pasiunii dumneavoastră de iarnă. Producători precum Dynafit, Salomon, La Sportiva, Salewa sau Arcteryx folosesc întotdeauna cele mai avansate soluții în construcțiile lor. Acest lucru vă va permite să vă simțiți mai în siguranță în mediul de iarnă și să vă valorificați la maximum forțele. Jachetele de schi de tură sunt, de asemenea, materiale durabile din grupul poliamidelor sau poliesterului. Acest lucru se datorează faptului că aceste structuri trebuie să reziste eficient la tensiunile care apar în timpul mișcărilor dinamice. Din acest motiv, vă veți bucura de jacheta de schi de tură pentru următoarele sezoane, folosindu-vă de suportul său tehnic.

Jachete de schi de tură - suport de membrană

Când mergeți într-un mediu de iarnă, este important să vă protejați de zăpada din jur. De aceea, producătorii de îmbrăcăminte pentru schi de tură, cum ar fi Salewa, La Sportiva sau Dynafit, folosesc membrane. Jachetele de schi de tură au soluții Dynashell sau Power-Tex®, precum și cea mai bună, care este GORE-TEX®. Fiecare dintre membrane oferă o rezistență ridicată la apă, dar în cazul GORE-TEX®, aceasta atinge cei mai înalți parametri. Acest lucru înseamnă că veți fi protejat eficient împotriva umezelii din exterior și a îmbibării cauzate de zăpadă. Jachetele de schi de tură cu membrană se vor dovedi a fi un suport cu adevărat avansat, care va crește nivelul de siguranță al dumneavoastră. Evitarea umezelii este, de asemenea, asociată cu protecția împotriva hipotermiei, care, după cum știm, este capabilă să zădărnicească orice plan. Membrana GORE-TEX® este, de asemenea, susținută de impregnare. Cea mai populară este DWR, care încetinește îmbibarea materialului. Adică, picăturile de apă curg liber pe materialul jachetei, fără a pătrunde în el.

Jachete de schi de tură - protecție împotriva vântului rece

Schiul de tură este, de asemenea, asociat cu contactul cu vântul și cu briza care apar la coborâre. Acesta este motivul pentru care producătorii de îmbrăcăminte pentru schi de tură folosesc soluții softshell care vă vor proteja de efectul de răcire al acestuia. Prin urmare, jachetele de schi de tură au materiale moderne, dintre care cel mai bun este produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu tehnologia WINDSTOPPER®. Coeficientul său de permeabilitate la vânt este de 0 CFM, ceea ce înseamnă că veți obține o protecție eficientă împotriva vântului. Jachetele de schi de tură cu alte soluții oferă un suport între 6 și 40 CFM. Pentru comparație, permeabilitatea la vânt a unui fleece clasic este de 200 CFM. După cum puteți vedea, alegând o jachetă de schi de tură de la 8a.ro, veți obține un suport tehnic modern. Datorită acestuia, veți evita influența răcoritoare a vântului și vă veți asigura siguranța necesară.

Jachete de schi de tură - confort de respirabilitate

Materialele sintetice regăsite în modelele de schi de tură oferă o eliminare optimă a umidității. Aceasta, după cum știm, apare în mod natural în timpul efortului de schi, atunci când se urcă în condiții dificile. Acest lucru este important, deoarece jachetele de schi de tură care oferă o astfel de soluție protejează împotriva supraîncălzirii într-un grad ridicat. Merită să adăugăm că acest lucru vă permite să folosiți un sistem de echipament de schi de tură în straturi. Datorită acestui lucru, umiditatea va fi transferată eficient de pe corp pe învelișul exterior, de unde se poate evapora. În plus, jachetele de schi de tură au adesea găuri speciale de ventilație sub subsuori. Acestea vor asigura o circulație suplimentară a aerului în jurul pielii, ceea ce susține protecția împotriva supraîncălzirii.

Jachete de schi de tură - izolație

Vă veți găsi tehnologia Body Mapping la producătorii de top de îmbrăcăminte pentru schi de tură. O puteți observa sub diferite denumiri, dar această soluție este întotdeauna responsabilă pentru același lucru. Jachetele de schi de tură bazate pe acest design vor oferi o termoficare excelentă în jurul corpului. Ea constă într-o distribuție foarte precisă a materialelor și a izolației în funcție de cererea termică a corpului. Acolo unde sunteți expus la hipotermie, există mai multă izolație, iar în locurile unde corpul se încălzește singur, există mai puțină. Jachetele de schi de tură cu această soluție vor asigura un management termic echilibrat al corpului, ceea ce va influența în mod pozitiv activitatea dumneavoastră. În același timp, izolația sintetică izolează perfect, astfel încât veți evita răcirea periculoasă.