top

Pantaloni schi de tură

Pantalonii de schi de tură sunt o categorie care conține modele pentru femei și bărbați, în care veți întreprinde schiatul în afara pârtiilor bătute. Construcțiile din magazinul nostru oferă suportul tehnic pe care îl meritați.
View as Grid List

191 Produse

pe pagină
 1. -31%
  Pantaloni scurți încălziți Ziener Nuran - black

  Lista de dorințe

 2. -31%
  Pantaloni softshell Ziener Nebil - black/blk

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Pantaloni softshell Ziener Narak - persian blu

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Pantaloni softshell Ziener Narak - black/blk

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Pantaloni schi tura Norrona Lofoten Gore-Tex Pants - caviar

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Pantaloni schi tura barbati Norrona Lyngen Cotton Pants - indigo night

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Pantaloni cu membrana Norrona Lofoten Gore-Tex Pro Pants - hawaiian surf

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Pantaloni femei Ortovox Westalpen Softshell Pants - pacific green

  Lista de dorințe

 9. -33%
  Pantaloni schi de tura femei Ortovox Berrino Pants - pacific green

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantaloni Ortovox Westalpen Softshell Pants - petrol blue

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Pantaloni schi tura Ortovox Berrino Pants - sly fox

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Pantaloni schi Direct Alpine Deamon Pants - ocean/brick

  Lista de dorințe

 13. -33%
  Fustă încălzită Ortovox Swisswool Piz Boe Skirt - black raven

  Lista de dorințe

 14. -26%
  Pantaloni scurti Ortovox Swisswool Piz Boe Shorts - black raven

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Pantaloni schi tura barbati Montura Speed Style Pants - power red

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Pantaloni Fjallraven Bergtagen Eco-Shell Trousers - mountain blue

  Lista de dorințe

 17. -37%
  Pantaloni schi The North Face Dragline Bib - tnf red/cordovan

  Lista de dorințe

 18. -36%
  Pantaloni schi tura Arcteryx Rush Bib - graphite

  Lista de dorințe

 19. -35%
  Pantaloni femei Marmot Latitude Mountain Pant - black

  Lista de dorințe

 20. -23%
  Pantaloni softshell femei Marmot ROM GORE-TEX Infinium Pant - black

  Lista de dorințe

 21. -35%
  Pantaloni Marmot Latitude Mountain Pant - black

  Lista de dorințe

 22. -25%
  Pantaloni schi tura Dynafit Free Infinium Hybrid PNT - storm blue

  Lista de dorințe

 23. -29%
  Pantaloni schi tura Dynafit Free GTX Pant - blueberry/storm blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

191 Produse

pe pagină
Ștergere

Pantaloni de schi de tură - construcții specializate

Schiul off-top necesită alegerea unor haine avansate cu caracteristici tehnice. Fără aceasta, nu se poate vorbi de un schi eficient și sigur. Pantalonii de schi de tură sunt perfecți pentru această funcție. Aceștia limitează impactul negativ al condițiilor meteorologice extreme care predomină iarna la munte. În același timp, trebuie să păstrați o libertate maximă de mișcare, ceea ce este la fel de important atunci când urcați și coborâți dinamic. La 8a.ro veți găsi o varietate de pantaloni de schi de tură de la cele mai bune mărci: Dynafit, La Sportiva, Salewa și Arcteryx.

Pantaloni de schi de tură - suport pentru membrană

Când mergi la schi de tură, principalul adversar se dovedește a fi zăpada și temperaturile scăzute. Acestea pot duce la o răcire periculoasă, care vă poate expune la complicații neplăcute ale bolii. De aceea, pantalonii de schi de tură au foarte des suportul unei membrane impermeabile. Aceasta este, de obicei, tehnologia GORE-TEX®, Dynashell sau Power-Tex® care oferă suport tehnic. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă temeți de o îmbibare ușoară, care la rândul său poate provoca răcirea. Pantalonii de schi de tură cu membrană, dar și cei fără membrană au adesea impregnare DWR pe partea exterioară. Proprietățile sale hidrofobe vor face ca picăturile de apă să curgă liber pe material, fără să pătrundă în el. Datorită acestui fapt, impactul negativ al condițiilor de iarnă asupra dumneavoastră va fi foarte limitat. Modelele cu o astfel de soluție se vor dovedi de neînlocuit chiar și în călătoriile extreme.

Pantaloni de schi de tură - respirabilitate

Pantalonii de schi de tură cu membrană și modelele clasice au întotdeauna un nivel optim de respirabilitate. Acest lucru se datorează utilizării materialelor sintetice care păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acestui lucru, excesul de umiditate generat în timpul efortului va fi eliminat corespunzător. Pantalonii de schi de tură cu proprietăți de uscare rapidă vă vor permite să mențineți un climat uscat și confortabil în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp, precum și să îmbunătățiți protecția împotriva supraîncălzirii. În acest scop, materialul este adesea susținut de găuri speciale de ventilație. Le veți găsi în zona coapselor, iar sarcina lor este de a împinge afară excesul de aer cald. Acestea se formează în timpul efortului, deci cel mai adesea în timpul urcărilor solicitante. Datorită acestui fapt, pantalonii de schi de tură cu o astfel de soluție vă vor proteja într-un grad ridicat împotriva supraîncălzirii, ceea ce va crește eficiența efortului.

Pantaloni de schi de tură - rezistență

Condițiile extreme necesită soluții specializate. Prin urmare, producătorii își confecționează pantalonii de schi de tură cu sprijinul materialelor din grupul poliamidelor. Datorită acestui fapt, câștigați rezistența întregii structuri, astfel încât nu va fi ușor de deteriorat. Acest lucru va reduce riscul de abraziune și rupere a țesăturii atunci când efectuați mișcări dinamice de schi de tură. În plus, pantalonii de schi de tură au adesea suportul unui material și mai rezistent pe picioare. Acesta este adesea Cordura sau nailon cu o țesătură foarte densă. Datorită acestui lucru, agățarea picioarelor cu schiurile nu le va deteriora într-un mod ușor. Pantalonii de schi de tură cu o astfel de soluție se vor dovedi a fi un sprijin de neînlocuit în cele mai dificile condiții de iarnă.

Pantaloni de schi de tură - libertate maximă de mișcare

Atât la urcare, cât și la coborâre dinamică, este important să se mențină libertatea totală de mișcare. Pantalonii de schi de tură se bazează întotdeauna pe o astfel de croială încât nimic să nu afecteze în mod negativ amplitudinea de mișcare a picioarelor. Datorită acestui fapt, puteți practica cu ușurință orice tip de activitate de schi de tură. În plus față de libertatea de mișcare, câștigați și confort, ceea ce este la fel de important.