top

Pantaloni schi de tură

Pantalonii de schi de tură sunt o categorie care conține modele pentru femei și bărbați, în care veți întreprinde schiatul în afara pârtiilor bătute. Construcțiile din magazinul nostru oferă suportul tehnic pe care îl meritați.
View as Grid List

258 Produse

 1. -4%
  Pantaloni schi tura Salewa Sella DST Pants - syrah

  Lista de dorințe

 2. -2%
  Pantaloni schi de tura femei Salewa Sella 3L PTX Pant - zephyr

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Pantaloni femei Salewa Lagorai DST Pant - syrah

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Pantaloni schi tura Salomon Mtn Gore-Tex 3L Pant - deep black

  Lista de dorințe

 5. -3%
  Pantaloni Patagonia Alpine Guide Pants - lagom blue

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Pantaloni femei Patagonia Alpine Guide Pants - nouveau green

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

258 Produse

Ștergere

Pantaloni de schi de tură - construcții specializate

Schiul off-top necesită alegerea unor haine avansate cu caracteristici tehnice. Fără aceasta, nu se poate vorbi de un schi eficient și sigur. Pantalonii de schi de tură sunt perfecți pentru această funcție. Aceștia limitează impactul negativ al condițiilor meteorologice extreme care predomină iarna la munte. În același timp, trebuie să păstrați o libertate maximă de mișcare, ceea ce este la fel de important atunci când urcați și coborâți dinamic. La 8a.ro veți găsi o varietate de pantaloni de schi de tură de la cele mai bune mărci: Dynafit, La Sportiva, Salewa și Arcteryx.

Pantaloni de schi de tură - suport pentru membrană

Când mergi la schi de tură, principalul adversar se dovedește a fi zăpada și temperaturile scăzute. Acestea pot duce la o răcire periculoasă, care vă poate expune la complicații neplăcute ale bolii. De aceea, pantalonii de schi de tură au foarte des suportul unei membrane impermeabile. Aceasta este, de obicei, tehnologia GORE-TEX®, Dynashell sau Power-Tex® care oferă suport tehnic. Datorită acestui lucru, nu trebuie să vă temeți de o îmbibare ușoară, care la rândul său poate provoca răcirea. Pantalonii de schi de tură cu membrană, dar și cei fără membrană au adesea impregnare DWR pe partea exterioară. Proprietățile sale hidrofobe vor face ca picăturile de apă să curgă liber pe material, fără să pătrundă în el. Datorită acestui fapt, impactul negativ al condițiilor de iarnă asupra dumneavoastră va fi foarte limitat. Modelele cu o astfel de soluție se vor dovedi de neînlocuit chiar și în călătoriile extreme.

Pantaloni de schi de tură - respirabilitate

Pantalonii de schi de tură cu membrană și modelele clasice au întotdeauna un nivel optim de respirabilitate. Acest lucru se datorează utilizării materialelor sintetice care păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acestui lucru, excesul de umiditate generat în timpul efortului va fi eliminat corespunzător. Pantalonii de schi de tură cu proprietăți de uscare rapidă vă vor permite să mențineți un climat uscat și confortabil în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp, precum și să îmbunătățiți protecția împotriva supraîncălzirii. În acest scop, materialul este adesea susținut de găuri speciale de ventilație. Le veți găsi în zona coapselor, iar sarcina lor este de a împinge afară excesul de aer cald. Acestea se formează în timpul efortului, deci cel mai adesea în timpul urcărilor solicitante. Datorită acestui fapt, pantalonii de schi de tură cu o astfel de soluție vă vor proteja într-un grad ridicat împotriva supraîncălzirii, ceea ce va crește eficiența efortului.

Pantaloni de schi de tură - rezistență

Condițiile extreme necesită soluții specializate. Prin urmare, producătorii își confecționează pantalonii de schi de tură cu sprijinul materialelor din grupul poliamidelor. Datorită acestui fapt, câștigați rezistența întregii structuri, astfel încât nu va fi ușor de deteriorat. Acest lucru va reduce riscul de abraziune și rupere a țesăturii atunci când efectuați mișcări dinamice de schi de tură. În plus, pantalonii de schi de tură au adesea suportul unui material și mai rezistent pe picioare. Acesta este adesea Cordura sau nailon cu o țesătură foarte densă. Datorită acestui lucru, agățarea picioarelor cu schiurile nu le va deteriora într-un mod ușor. Pantalonii de schi de tură cu o astfel de soluție se vor dovedi a fi un sprijin de neînlocuit în cele mai dificile condiții de iarnă.

Pantaloni de schi de tură - libertate maximă de mișcare

Atât la urcare, cât și la coborâre dinamică, este important să se mențină libertatea totală de mișcare. Pantalonii de schi de tură se bazează întotdeauna pe o astfel de croială încât nimic să nu afecteze în mod negativ amplitudinea de mișcare a picioarelor. Datorită acestui fapt, puteți practica cu ușurință orice tip de activitate de schi de tură. În plus față de libertatea de mișcare, câștigați și confort, ceea ce este la fel de important.