top

Geci damă

Jachetele pentru femei sunt modele pentru alpinistele și drumeții care trebuie să răspundă cerințelor stilului lor de viață activ și, în același timp, să satisfacă gusturile femeilor. Jachetele pentru femei pentru drumeții și sport au fost dezvoltate ca răspuns la aceste cerințe.
View as Grid List

1478 Produse

 1. -5%
  Palton matlasat femei Patagonia Cord Fjord Coat - nest brown

  Lista de dorințe

 2. -3%
  Geaca 3 in 1 femei Vaude Rosemoor 3in1 Jacket - black

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Geaca 3 in 1 femei Vaude Valsorda 3in1 Jacket - flame

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Geaca de ploaie femei Vaude Simony 2,5L Jacket IV - blue jay

  Lista de dorințe

 5. -3%
  Geaca 3 in 1 femei Vaude Elope 3in1 Jacket - black

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Geaca 3 in 1 femei Vaude Valsorda 3in1 Jacket - wave

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1478 Produse

Ștergere

Jachete de damă versatile pentru orice condiții meteo

Jachetele pentru femei reprezintă o gamă largă de produse. Acestea variază de la modelele de drumeție, care sunt cele mai versatile, până la gecile specializate pentru expediții. Fiecare model în parte diferă în funcție de destinația lor și, în consecință, de materialul din care sunt confecționate, de umplutură sau de membrană și, în cele din urmă, de croială și soluții tehnice. Modelul pe care îl alegeți depinde de activitatea montană pe care o întreprindeți. Numitorul comun al tuturor articolelor de îmbrăcăminte outdoor de calitate este acela de a vă oferi un confort termic optim în condiții meteorologice nefavorabile. Asigurarea unei senzații de uscăciune în timpul efortului și respirabilitatea membranei, care trebuie să reușească cu ușurință să elimine spre exterior umiditatea produsă de corp.

Cum diferă jachetele pentru femei de cele pentru bărbați?

În primul rând, jachetele pentru femei sunt croite pentru a se potrivi siluetei feminine. Ele sunt mai înguste la nivelul umerilor și taliei și mai late în zona bustului și a șoldurilor. Pe lângă faptul că este plăcut din punct de vedere estetic - jacheta este bine conturată și se potrivește perfect - talia subțire are și un aspect practic. Adică, aderând la corp, asigură un confort termic optim și o izolare excelentă. Jachetele pentru femei sunt disponibile și în culori și modele care să placă doamnelor și domnișoarelor. În ceea ce privește designul îmbrăcămintei, principalele diferențe se vor regăsi în amplasarea buzunarelor, lungimea jachetei și distribuția izolației. Această din urmă caracteristică este evidentă în special în cazul jachetelor hibride, în care sunt puse laolaltă diferite tipuri de izolație sau membrane. Combinația lor deliberată contribuie la o mai mare funcționalitate a jachetei. În acest fel, zonele care sunt deosebit de predispuse la hipotermie - cum ar fi spatele sau pieptul - au un strat suplimentar de încălzire. În același timp, zonele în care transpiri mai mult, cum ar fi axilele, sunt realizate dintr-un material mai ușor și mai respirabil.

Jachetele pentru femei, diferitele tipuri și diferențele dintre ele

Tipul de jachetă pe care îl alegeți ar trebui să depindă în primul rând de locul în care doriți să o utilizați. Va fi o piesă de îmbrăcăminte versatilă sau una foarte specializată? O veți purta la munte? Sau poate că sunteți în căutarea unei funcționalități montane pentru o utilizare urbană? Odată ce ați răspuns la aceste întrebări cheie, ați putea explora diferitele modele de jachete pentru femei și să alegeți una pentru dumneavoastră. Fără îndoială, atunci când alegeți jacheta, ar trebui să luați în considerare țesăturile și membranele utilizate în îmbrăcămintea de exterior. Parametrii pe care îi veți vedea acolo vă vor informa foarte mult despre scopul pentru care sunt concepute jachetele pentru femei și ce funcționalități oferă.

Jachetele impermeabile pentru femei cu o membrană care vă protejează și de vânt oferă respirabilitate și rezistență la apă. Prima valoare vă va spune cât de eficient va absorbi jacheta specifică vaporii de apă pe care îi produceți. Cealaltă vă va informa cât de intensă este ploaia pe care jacheta este capabilă să o respingă, oferindu-vă în același timp o senzație de confort și uscăciune. Situația nu este diferită în cazul izolațiilor. Aici ar fi bine să țineți cont de tipul de umplutură. În acest sens, există izolații naturale, cum ar fi puful - de gâscă sau de rață - și izolații sintetice. Ambele vor fi fantastice la munte și pe traseu, când temperatura scade foarte mult.

Dacă doriți o jachetă ușoară, ușor de împachetat, poate doriți să luați în considerare modelele pentru alergare și cele rezistente la vânt. Aceste jachete vor fi excelente pentru antrenamentele aerobice. De asemenea, sunt perfecte ca jachete de urgență în munți - unele pe care le puteți purta mereu cu voi în rucsac. Aceste tipuri de jachete pentru femei oferă o respirabilitate și o rezistență ridicată la vânt. Modelele Softshell și jachetele hibride pentru femei sunt, de asemenea, opțiuni interesante. Acestea oferă un confort maxim la purtare nu doar în munți și pe trasee. Sunt recomandate și pentru ciclism, plimbări sau pentru uzul zilnic. O jachetă de damă bine aleasă ar trebui să vă ofere un confort termic optim și o senzație de uscăciune și respirabilitate la un nivel adecvat activității pe care o desfășurați.

Jachetele pentru femei au o croială feminină și soluții tehnice

Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de jachete pentru drumeții și jachete specializate care vor satisface cerințele femeilor care apreciază confortul și calitatea superioară. O serie de soluții inovatoare și brevete tehnologice sunt concepute pentru a vă oferi confort în timpul oricărei activități fizice pe care o întreprindeți. Există multe astfel de exemple. Jachetele sunt prevăzute cu fermoare în zonele sensibile în care transpiri pentru a face jacheta mai respirabilă. Ele vin cu glugi reglabile și spațioase pe care le puteți purta cu ușurință peste cască - indiferent dacă mergeți cu bicicleta, vă cățărați sau schiați. Fermoarul laminat și cusăturile lipite garantează rezistența la apă a jachetei. Gecile minimaliste pentru femei, pe de altă parte, vor fi apreciate de femeile alpiniste. Jachetele cu un fler specializat sunt mai ușoare și mai bine adaptate. Croiala lor oferă libertate totală de mișcare, în special pentru brațe. În gama largă a magazinului 8a.ro veți găsi jachete de damă pentru orice tip de activitate, precum și paltoane și veste tehnice pentru exterior.

Întrebări frecvente

Jacheta de munte pentru femei - pe care să o aleg?

Când alegeți o jachetă pentru femei pentru munte, trebuie să specificați ce activitate faceți cel mai des. Jachetele pentru femei concepute pentru schi, alpinism, alergare sau pur și simplu drumeții variază foarte mult în ceea ce privește croiala și materialele. Gecile de trekking sunt cele mai versatile. Modelele cu membrană vă vor proteja eficient de ploaie și zăpadă. Acestea includ jachete robuste pentru trasee montane dificile și modele ușoare, care pot încăpea cu ușurință într-un rucsac. Pentru a vă asigura o performanță termică optimă, veți avea nevoie de o jachetă pentru femei izolată, cum ar fi puloverele ușoare din puf, precum și jachetele hibride pentru femei cu izolație sintetică.

Cum se potrivește o jachetă cu tipul tău de corp?

Când vine vorba de gecile de munte, proprietățile tehnice, protecția împotriva intemperiilor și libertatea de mișcare sunt cei mai importanți factori. Cu toate acestea, dacă alegeți o jachetă de drumeție sau un model pentru trasee mai ușoare, puteți fi tentat să optați și pentru o potrivire bună. Doamnele cu o siluetă tip măr ar trebui să aleagă modele cu o talie ușor mai subțire, dar nu neapărat cu o centură sau un tiv foarte marcat. Doamnele drumețe cu o siluetă în formă de pară pot fi tentate să aleagă jachete cu ornamente mai mari în partea superioară, cum ar fi gulere de blană sau glugi. Pentru femeile cu o siluetă de clepsidră, care este considerată a fi silueta ideală, alegerea este mai ușoară. Toate croielile de jachete se potrivesc acestui tip de siluetă.

Ce geacă de damă să aleg pentru iarnă?

De obicei, femeile răcesc destul de repede, așa că o izolație termică adecvată este cea mai importantă caracteristică a jachetelor de iarnă concepute pentru ele. Jachetele parka lungi izolate și paltoanele din puf pentru femei sunt optime pentru plimbările pe terenuri mai ușoare și pentru utilizarea zilnică. Modelele umplute cu izolație naturală vor oferi un confort termic optim pe vreme rece. Jachetele de iarnă pentru femei de munte sunt modele mai variate. Modelele hibride mai ușoare sunt o alegere bună pentru schi de tură sau alergare. În munții înalți, jachetele groase din puf pentru femei sunt optime pentru a vă proteja eficient de temperaturile geroase.