top

Scaune de bicicletă pentru copii

Scaunele de bicicletă pentru copii sunt cea mai bună modalitate de a vă lua cei mai mici copii într-o călătorie mai lungă. Acestea oferă un confort de conducere ridicat și siguranță atât pentru copii, cât și pentru părinți. În oferta noastră veți găsi un scaun de bicicletă confortabil și sigur pentru un copil, care poate fi atașat la cadru sau la portbagaj.
View as Grid List

1 Produse

 1. -5%
  Scaun bicicleta copii Thule Ride Along Lite 2 - zen lime
  Scaun bicicleta copii Thule Ride Along Lite 2 - zen lime
  cu TVA 559,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 593,90Lei (-5%)
  Prețul recomandat al producătorului 593,90Lei (-5%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Scaunele de bicicletă pentru copii oferă confort în timpul primelor călătorii

Un scaun pentru copii este o alegere excelentă dacă dorim să le insuflăm copiilor dragostea de a călători pe două roți. Datorită acestuia, încă de la o vârstă fragedă, un copil ne poate însoți în timpul călătoriilor cu bicicleta în sânul naturii. Un scaun de bicicletă confortabil și ușor de folosit va face călătoriile cu cei mici confortabile și va aduce și mai multă bucurie de pe urma kilometrilor parcurși împreună. Diverse modele vă vor permite să alegeți soluția perfectă pentru toți părinții. Pentru cei mai mici copii, o alegere foarte comună este scaunul de bicicletă frontal pe cadru sau pe ghidon Datorită acestui lucru, cel mic va fi mereu sub ochii vigilenți și, în plus, va avea o priveliște deosebită pe tot parcursul plimbării. Pentru copiii mai mari, mai des sunt alese scaunele de bicicletă pe suport sau atașate de cadru cu suporturi speciale. Locul de fixare este însă doar una dintre caracteristicile de bază ale scaunelor de bicicletă pentru copii.

Cum să alegi scaunul de bicicletă potrivit pentru un copil?

Cel mai important lucru în ceea ce privește echipamentul pentru copii este siguranța. De aceea, la început, ar trebui să verificăm dacă un anumit model îndeplinește standardele standardului european EN 14344 Este o chestiune de siguranță. Acest certificat înseamnă că scaunul a fost testat pentru rezistență la greutatea specificată pe produs. În plus, acesta trebuie să îndeplinească o serie de soluții de proiectare care vor face ca copilul să fie în siguranță în el. Multe produse au și certificatul de calitate German TUV / GS, care certifică durabilitatea acestuia. Scaunele de bicicletă pentru copii sunt cel mai adesea produse în două versiuni. Majoritatea producătorilor oferă scaune de bicicletă de până la 15 kg sau de până la 22 kg Merită să știți că nu numai greutatea este importantă, ci și vârsta și înălțimea copilului. Un scaun pentru copii prea mare poate împiedica fixarea corectă a copilului sau nu oferă un sprijin adecvat pentru picioare. În plus, structura trebuie să protejeze copilul să nu-și bage mâinile sau picioarele în spițele roții sau în alte părți mobile ale bicicletei. Al doilea element important este metoda de fixare a scaunului pe bicicletă Acest aspect este deosebit de important în cazul scaunelor pentru copii care sunt atașate de cadru. Diferențele foarte mari între structurile cadrelor pot afecta posibilitatea de a atașa un anumit scaun la un anumit model de bicicletă.

Ce elemente trebuie să aibă un scaun de bicicletă pentru copii bun?

Să alegem produse de la mărci cunoscute, putem fi siguri că acestea au fost rafinate până la cel mai mic detaliu. Astfel de modele au cu siguranță toate certificatele necesare. Ele sunt echipate cu centuri care protejează eficient copilul de căderea din scaun. Sistemele eficiente protejează, de asemenea, un copil de desfacerea cu ușurință a centurilor de siguranță. Toate elementele sunt lipsite de muchii ascuțite sau elemente periculoase. Reglarea înălțimii suporturilor pentru picioare vă va permite să potriviți perfect înălțimea acestora cu înălțimea copilului. Un scaun de bicicletă bine făcut are și reflectoare care îi sporesc vizibilitatea după lăsarea întunericului.

Ceasul de bicicletă are și reflectoare care îi sporesc vizibilitatea după lăsarea întunericului.

Toate elementele menționate mai sus se vor regăsi în cele mai multe modele de marcă. Prin urmare, merită să acordați atenție și confortului utilizării anumitor elemente. Aici, diferențele dintre modelele de bază și cele de pe raftul de sus sunt cele mai vizibile. Vom aprecia fixarea comodă a centurilor de siguranță atunci când dorim să așezăm rapid un copil agitat pe scaun. Atunci, cataramele mari, cu eliberare rapidă, vor valora greutatea lor în aur. Sistemele de amortizare folosite pentru scaunul de bicicletă vor fi, la rândul lor, de neprețuit în timpul călătoriilor mai lungi. Balansarea blândă va face ca cel mic să se simtă foarte confortabil în scaun și nu va protesta nici măcar la distanțe ceva mai lungi. Un element foarte important al fiecărui scaun de bicicletă este și modul în care este fixat. Un scaun bun se poate detașa ușor, astfel încât atunci când ieșim noi înșine pe bicicletă, îl putem detașa rapid, fără a fi nevoie să deșurubăm un adaptor special, care este fixat permanent pe cadrul bicicletei. Dacă avem două adaptoare, un astfel de sistem permite un transfer eficient al scaunului de pe o bicicletă pe alta, datorită căruia ambii părinți își pot transporta copilul, chiar și în timpul deplasării cu bicicleta.

Ce altceva merită reținut?

Îndată după ce ați cumpărat scaunul, merită să-l puneți pe bicicletă și să testați introducerea și scoaterea copilului din el, astfel încât să vă puteți bucura de plimbare în timpul călătoriilor și să nu vă gândiți la sistemul de prindere a centurii sau la reglarea înălțimii suporturilor pentru picioare. O aplicare de probă a scaunului vă va permite, de asemenea, să evaluați dacă copilul dumneavoastră are suficient spațiu. De asemenea, nu trebuie uitat că un scaun de bicicletă nu este singurul echipament pe care trebuie să îl echipăm. Ar trebui să avem și o cască de protecție pentru un copil care să îi protejeze capul în caz de cădere. Un model adaptat corespunzător vârstei copilului este baza fiecărei călătorii. De asemenea, merită să luăm în considerare ochelarii pentru copii care vor proteja ochii de insecte sau de iureșul de aer. Acest lucru este deosebit de important mai ales atunci când copilul va fi așezat în fața noastră, într-un scaun auto montat pe cadru sau pe volan. Un scaun pentru copii pentru bicicletă bine ales se va răsplăti cu un confort ridicat de utilizare și momente de neuitat.