top

Mănuși pentru alergare

Mănușile de alergare vor fi o completare perfectă pentru ținuta de alergare a amatorilor și pasionaților de alergare în ritm dinamic. Vedeți cât de mult poate schimba un accesoriu atât de discret. Mănușile moderne de alergare nu sunt doar o protecție împotriva răcelii, ci adesea și capacitatea de a opera ecrane tactile!
View as Grid List

23 Produse

pe pagină
 1. -13%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - surf the web

  Lista de dorințe

 2. -13%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - forest night

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Mănuși pentru smartphone Inov-8 VentureLite Glove - black

  Lista de dorințe

 4. -27%
  Mănuși Karpos Leggero Glove - black multicolor

  Lista de dorințe

 5. -31%
  Mănuși femei Under Armour Storm Liner - black/jet gray

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Mănuși softshell Extremities Sirocco Glove - black

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Mănuși alergare Inov-8 Race Elite 3in1 Glove - black

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Manusi alergare Inov-8 Race Elite Glove - black

  Lista de dorințe

 9. -27%
  Mănuși femei La Sportiva Trail Gloves - malibu blue/hibiscus

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Mănuși alergare La Sportiva Trail Gloves - yellow/black

  Lista de dorințe

 11. -27%
  Manusi alergare Black Diamond Wind Hood GridTech - black

  Lista de dorințe

 12. -27%
  Mănuși alergare Extremities Maze Runner Glove - black

  Lista de dorințe

 13. -38%
  Manusi alergare Columbia Omni-Heat Touch Glove Liner - black

  Lista de dorințe

 14. -24%
  Mănuși lână Extremities Merino Touch Liner Glove - black

  Lista de dorințe

 15. -33%
  Mănuși Black Diamond MidWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 16. -28%
  Mănuși Black Diamond LightWeight Softshell - smoke

  Lista de dorințe

 17. -31%
  Mănuși Kanfor Fit - black
  Mănuși Kanfor Fit - black
  49,68 Lei 72,00 Lei

  Lista de dorințe

View as Grid List

23 Produse

pe pagină
Ștergere

Mănuși de alergare pentru profesioniști și amatori

Partea unei ținute funcționale de antrenament pentru alergare ar trebui să includă nu doar pantofi confortabili, un tricou și pantaloni tehnici, ci și mănuși de alergare Acest accesoriu va fi potrivit nu numai pentru sprinterii avansați, ci și pentru persoanele care abia încep aventura cu acest sport. În zilele mai reci, modelul practic vă va ține mâinile calde fără a compromite confortul. Modelele sunt pregătite în așa fel încât ținutele să se potrivească cât mai bine la mână și să nu contribuie la senzația de disconfort. Țesăturile care sunt folosite pentru cusături sunt selectate pentru a garanta respirabilitatea și a susține eliminarea eficientă a umidității.

Mănuși pentru alergare în diferite condiții

Runningul este un sport care nu necesită o gamă largă de echipamente. Cu toate acestea, accesoriile suplimentare, cum ar fi o lampă frontală, o bentiță sau mănuși pentru alergător, pot crește semnificativ confortul activităților acestora. Mai ales la temperaturi scăzute, o protecție adecvată a mâinilor este foarte importantă. Încălzirea mâinilor este la fel de importantă ca și încălzirea capului sau a gâtului Utilizatorul poate alege multe propuneri diferite dintre modelele diferiților producători. În funcție de condițiile în care alergătorul decide să se antreneze și de preferințele individuale, ar trebui sugerate alte caracteristici. Mănușile de alergare concepute pentru a fi purtate la temperaturi mai scăzute au o umplutură care face față perfect menținerii corpului la temperatura optimă. În plus, materialul softshell este adesea utilizat pentru a minimiza riscul de răcire din cauza rafalelor de vânt.

Designuri moderne cu utilizarea tehnologiei

Mănușile de alergare pot folosi tehnologii bine cunoscute de fanii de aer liber. Una dintre ele este membrana impermeabilă GORE-TEX®, care asigură impermeabilitatea. Designul său microporos face ca mănușile să ne permită să menținem un confort termic maxim. Nivelul ridicat de respirabilitate permite, de asemenea, eliminarea eficientă a transpirației formate pe piele în timpul efortului. Multe modele folosesc, de asemenea, soluții din grupul Infinium™ Mănușile de alergare echipate cu această tehnologie blochează complet vântul și iureșul de aer, protejându-ne mâinile în timpul alergării împotriva răcirii.

Confort în mănușile de alergare pentru fiecare antrenament

Pe lângă faptul că designul mănușilor de alergare are soluții responsabile de îmbunătățirea parametrilor de protecție, acestea au și unele care afectează confortul purtării. De obicei, designerii dezvoltă cu atenție forma astfel încât anumite părți de material să nu împiedice operațiunile manuale. Prin urmare, se combină țesături de diferite grosimi și tipuri. Toate acestea sunt menite să garanteze utilizatorului cea mai mare libertate și precizie de mișcare posibilă. Inserțiile incluse pe degete permițând atingerea ecranelor este o funcționalitate suplimentară a mănușilor de alergare, care nu poate fi omisă în secolul XXI. Folosirea unei tablete, a unui telefon sau a oricărui echipament tactil nu este, prin urmare, o provocare. Când vine vorba de întreaga structură, se are grijă ca materialele să fie moi și să nu provoace disconfort sau formarea de abraziuni.

Mănuși de alergare cu potrivire optimă

Tesăturile folosite pentru confecționarea mănușilor de alergare nu trebuie să fie doar moi și plăcute la atingere, ci și elastice. O caracteristică foarte importantă a modelului dedicat purtării atunci când se practică acest sport special este ușurința de potrivire. Acest lucru este posibil datorită mai multor soluții. Una dintre ele este utilizarea de adaosuri elastice în material. Construcția 4-way stretch întinde materialul în patru direcții. Prin urmare, mănușile de alergare se așează perfect pe mâinile utilizatorului și nu provoacă disconfort. Ajustarea se bazează pe soluții rapide, astfel încât să nu fie incomodă. Mulți producători oferă modele fără curele și catarame, dar cu manșete elastice. Atunci când alegeți tăietura potrivită, merită, de asemenea, să aruncați o privire la lungimea manșetelor. Cele care ajung puțin mai sus vor funcționa mai bine ca protecție împotriva pătrunderii frigului în palma mâinii.

Vezi soluțiile moderne din magazinul 8a.ro

O gamă largă de haine de alergare, accesorii, echipamente și accesorii suplimentare pot fi găsite în magazinul online 8a.ro. Printre sortimentele sale bogate, se numără și mănuși pentru femei și bărbați cursori Puteți ajunge la propunerile unor mărci de renume precum: Black Diamond sau Salomon Nu contează dacă te antrenezi la nivel profesionist sau dacă abia ai început aventura ta de alergare. Veți găsi cu siguranță un produs care să vă satisfacă perfect așteptările.