top

Încălțăminte pentru bărbați

Încălțăminte de trekking și de hiking pentru bărbați, pe trasee mai mult sau mai puțin anevoioase. Pantofii outdoor de bărbați bine aleși asigură confortul optim picioarelor tale, chiar și în timpul celor mai lungi drumeții.
View as Grid List

1891 Produse

 1. -12%
  Șlapi Gumbies Gumtree Filp Flops - treeva

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Ghete trekking Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/grey

  Lista de dorințe

 3. -16%
  Ghete drumetie Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/yellow

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Ghete tactice Lowa Zephyr MK2 GTX LO - coyote op

  Lista de dorințe

 5. Ghete iarna Meindl Solden - brown

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantofi outdoor On Running Cloud X 3 - hunter/black

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - glade/black

  Lista de dorințe

 8. -7%
  Ghete outdoor Kayland Duke Mid GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Pantofi trail Hoka Zinal 2 - black/ceramic

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Pantofi trail Hoka Torrent 3 - black/diva blue

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - black/flame

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1891 Produse

Ștergere

Încălțăminte pentru bărbați adaptată la toate condițiile

Sortimentul extrem de bogat de încălțăminte de munte pentru bărbați include modele potrivite în condiții extrem de variate. Pe de o parte, dispunem de o gamă largă de ghete și de bocanci de munte profesionale, concepute pentru a rezista chiar și celor mai nefavorabile condiții climatice și naturale. De asemenea, pantofi outdoor de bărbați, de pildă ghete de hiking, permit să abordezi trasee îndelungate în condiții destul de dificile. Iar pe de altă parte, oferim pantofi de sport pentru bărbați, pentru uz zilnic, care pot fi purtați în oraș. Designul lor rămână inspirat de stilul montan al producătorului anume. Indiferent de genul de încălțăminte de munte pentru bărbați pe care îl cauți, brandurile outdoor cunoscute garantează calitatea superioară a manoperei. În plus, încălțămintea montană și outdoor se caracterizează prin rezistența și aderența ireproșabilă chiar în condiții extreme. Gama noastră de produse include modele concepute pentru toate anotimpurile și tot felul de condiții pe care le poți întâmpina în cele mai sălbatice colțuri ale globului.

Încălțăminte de munte pentru bărbați și pantofi outdoor de bărbați perfect adaptate condițiilor climatice și naturale

Fiecare pantofi outdoor de bărbați trebuie proiectați în vederea condițiilor și a utilizării specifice. Aceasta permite cizelarea produsului în amănunte. Până și cele mai mici detalii determină performanța și confortul în timpul parcurgerii traseelor îndelungate. Calitatea superioară a materialelor și atenția acordată detaliilor ale pantofilor de sport pentru bărbați sunt determinante în alegerea unui brand concret pentru că garantează fiabilitatea necesară în condiții extreme.

Încălțăminte de munte pentru bărbați și pantofi outdoor de bărbați all season

Este vorba mai degrabă de ghete sau bocanci cu carâmb mai ridicat, care se vor comporta perfect pe poteci, în condiții meteo schimbătoare. Ele garantează un nivel optim de confort atunci când parcurgi mai mulți kilometri. Concepția lor avansată asigură excelenta stabilitate și amortizare a piciorului în timpul drumețiilor îndelungate. Pentru a proteja cât mai bine piciorul de umiditate, încălțămintea all season este de obicei dotată cu membrană. Prin urmare, acest gen de pantofi outdoor de bărbați se comportă excelent pe toată durata a anului. Te protejează eficient de ploaie în primăvară și toamnă, iar împreună cu șosetele potrivite, le puteți purta chiar și iarnă, pe temperaturi mai scăzute. Modelele din această linie constituie pentru un drumeț alegerea cea mai multifuncțională, de altfel sunt și cele mai populare.

Încălțăminte de iarnă pentru bărbați - pentru la munte și pentru la vale

Există modele foarte diverse de ghete și bocanci de iarnă pentru bărbați. Pentru cei mai experimentați, recomandăm bocanci concepuți pentru a fi utilizați la cele mai mari altitudini, în condiții extreme și temperaturi negative, pe care se poate pune colțari cu prindere automată. Ai nevoie de bocanci de acest tip numai dacă faci alpinism. Ghete de iarnă pentru bărbați concepute pentru drumeții turistice se găsesc pe marginea opusă a ansamblului din care ai să alegi. Cele din urmă oferă protecție maximă împotriva frigului. Sunt excelente pe potecile înzăpezite, după o zi de schiat, sau atunci, când întâmpini iarna în oraș. Materiale folosite protejează excelent împotriva frigului. Carâmbi înalți și impermeabili împiedică în mod eficient pătrunderea zăpezii și a apei în interior.

Pantofi de sport pentru bărbați: hiking de vară

Încălțăminte pentru bărbați sunt cel mai bine adaptați la ture pe vremea mai blândă. Asigură aderență necesară pe poteci și denivelări, tot garantând o aerisire sporită. Carâmbi lejeri cu elemente textile permit păstrarea respirabilității maxime. În acest fel, piciorul nu este transpirat nici în zilele cele mai călduroase. Pantofii de sport pentru bărbați sunt o alegere excelentă dacă mergi fără greutate sau cu un rucsac mic. Pe vremea cea mai caldă, sandalele de sport și șlapi asigură cea mai eficientă aerisire. Se potrivesc perfect în timpul călătoriilor de vară și la camping.

Încălțăminte de munte pentru bărbați poate fi selectată și în funcție de activitate practicată

Fiecare activitate montană are specificul ei. Pantofi outdoor de bărbați trebuie să-i corespundă, ca să ajungi la cea mai mare performanța. Din acest motiv, producători de primul rang oferă variatele modele, care se potrivesc la o activitate anume. Pantof lejer pentru drumeții diferă limpede de bocanc alpin greu, conceput în primul rând ca o protecție împotriva frigului și contuziilor la înălțime. Cu toate acestea, indiferent de nevoile tale, desigur îți oferim pantofi outdoor de bărbați adaptați la aproape orice activitate.

Bocanci de munte pentru bărbați

Tehnic vorbind, bocancii de munte sunt, fără îndoială, cele mai avansate. Ele trebuie să fiu adaptate la condiții naturale și climatice cele mai severe. Este baza echipamentului fiecărui alpinist. Structura rigidă se potrivește perfect cu colțari cu prindere automată. În plus, ele se comport excelent pe pante abrupte. Bocanci de acest gen protejează perfect împotriva pierderilor de căldură sau loviturilor accidentale. Carâmbi robuști cu mai multe protecții suplimentare rezist fără problemă la contact cu pietre ascuțite sau gheață.

Încălțăminte de trekking și hiking pentru bărbați

Ghete de trekking oferă o combinație optimă de sprijin (necesar când mergi cu rucsac în spate) și confort (binevenit când parcurgi trasee de mai mulți kilometri). Aici găsești modele cele mai confortabile din gama fiecărui producător care se port bine în decursul zilei - de la răsărit până la apus. Încălțămintea de trekking, concepută pentru cei mai experimentați drumeți este, de obicei, robustă, făcută din piele, pentru a străbate traseele montane timp de mai multe sezoane. Foarte renumită este, de asemenea, încălțăminte de hiking de construcție mai lejeră. Ghete de acest tip sunt ideale pentru drumeții mai scurte și pe vremea mai blândă. Sunt dotate de sistem de aerisire și sunt considerabil mai lejere. Un grup distinct de pantofi outdoor de bărbați constituie cei folosiți de cățărători pentru a accesa la trasee: ei trebuie să combine rezistența încălțămintei de munte cu lejeritatea. Modelele acestea sunt proiectate pentru a parcurge trasee montane dificile din punct de vedere tehnic. Încălțămintea cu pricină trebuie să fiu robustă, adaptată la stâncă, dar mai lejeră decât ghete clasice.

Espadrile de escaladă pentru bărbați

Espadrile de escaladă pentru bărbați fac parte esențială a echipamentului fiecărui cățărător. Forma caracteristică permite cățărătorului să se sprijină eficient de cele mai mici prize pe stâncă. Încălțând piciorul foarte strâmt, espadrile de escaladă pentru bărbați garantează contact excelent cu stâncă. Utilizarea amestecului special de cauciuc mărește aderență și, prin urmare, ai impresie că talpa parcă se lipește la perete. Cauciucul care acoperă chiar o parte a carâmbului permite agățarea și sprijinirea într-o varietate de poziții. Printre espadrile de escaladă pentru bărbați se găsesc modele pentru începători și cele adaptate la trasee mai dificile, pentru mai experimentați.

Încălțăminte de alergare montană

Încălțăminte de alergare montană este o categorie cu totul separată. Pantofii de trail pentru bărbați au fost dezvoltați special pentru alergarea off-road. Aceste modele lejere se caracterizează printr-o aderență neegalată, pe teren mixt și printr-o amortizare superioară. Sunt foarte performanți atât la competiții, cât și în timpul antrenamentelor zilnice.