top

Crampoane turistice

Pentru drumețiile și aventurile montane, este esențial să ai echipamentul potrivit pentru a face față provocărilor din natură și pentru a te bucura în siguranță de frumusețea peisajelor alpine. Unele dintre cele mai importante accesorii pentru cei care iubesc drumețiile, pentru alpiniști și pentru cățărători sunt crampoanele. Aceste dispozitive au fost special concepute pentru a oferi aderență sporită și siguranță pe suprafețele alunecoase și în condiții geroase.
View as Grid List

18 Produse

 1. -17%
  Crampoane anti-alunecare Grivel Explorer Light

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Crampoane antiderapante alergare Camp Ice Master Run

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Crampoane anti-alunecare Camp Ice Master Evo

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Crampoane anti-alunecare Salewa MTN Spike - black night

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Set La Sportiva Set Ricambio Chiodo A.T. Grip

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - lemon

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Crampoane anti-alunecare Nortec Fast - pink

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Trail - orange

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Crampoane antiderapante alergare Nortec Corsa

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Crampoane antiderapante Nortec Street

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Crampoane de drumeție – pregătește-ți încălțămintea pentru cele mai dificile trasee montane

Crampoanele sunt echipamentele pe care le vei utiliza pe încălțăminte pentru a îmbunătăți aderența pe terenuri dificile, așa cum sunt ghețarii, pantele abrupte, zăpada compactă sau suprafețele care sunt înghețate. Poți găsi mai multe modele de crampoane toate fiind adaptate cerințelor tale specifice, în funcție de traseu și tipul de încălțăminte pe care îl porți. Acestea sunt făcute din structuri metalice, de obicei din oțel inoxidabil, care au dinți ascuțiți care se prind bin pe suprafața solului cu scopul de a preveni alunecarea și de a da stabilitate celui care merge. Poți găsi atât crampoane tehnice pentru adulți cât și crampoane de drumeție pentru copii pentru momentele în care vrei ca aceștia să facă parte din aventura ta și intenționezi să îi împrietenești cu natura.

Crampoane pentru ghete de drumeție – siguranță și stabilitate la fiecare pas

Anumite trasee montane au nevoie de echipament special pentru un plus de stabilitate. Poți cumpăra crampoane ieftine pentru drumeții care să te ajute să rămâi în siguranță chiar și pe teren accidentat. Poți opta pentru crampoane cu bumbi integrați care dau stabilitate și care sunt folosite în alpinism și cățărare, unde siguranța și stabilitatea sunt vitale. Crampoanele integrate se vor fixa direct pe ghete speciale compatibile sau pe bocanci oferind o fixare eficientă și ușurând deplasarea. Din această gamă, poți achiziționa inclusiv crampoane pentru alergare. Atunci când vrei să te aventurezi în siguranță, cea mai bună soluție este aceea de a opta pentru crampoane de calitate care să îți permită să îți adaptezi echipamentul la starea drumurilor pe care mergi. Ține cont de vreme și de condițiile specifice de pe culmile munților pentru a alege echipamentul care să te mențină în siguranță.

Crampoane de munte: sprijin de încredere pentru aventurile în iarnă în munți

Pentru aventurile de iarnă în munți, vei avea nevoie de crampoane de drumeție pentru cizme care să îți permită să rămâi în siguranță și pe teren alunecos. De cele mai multe ori se vor folosi în acest sens crampoane cu fixare pe curele, care sunt prevăzute cu sisteme de prindere speciale, care vor fixa crampoanele pe talpa de la încălțăminte. Sunt ideale pentru drumeții, pentru excursii montane sau pentru activități în care este nevoie de echipament tehnic.  Crampoanele pot fi utilizate în combinație cu bocanci sau cu diverse tipuri de ghete și se vor adapta cu succes la cerințele pentru diferite activități montane. Deși pot părea incomode la început, aceste articole sunt cele care oferă susținere excelentă a piciorului și îmbunătățesc în mod considerabil confortul. 

Crampoane drumeție antiderapante pentru stabilitate garantată în condiții solicitante

Pentru situații în care mergi mult pe zăpadă sau poți găsi în drumul tău teren înghețat, cea mai bună soluție este să optezi pentru crapoane de drumeție antiderapante care să îți ofere stabilitatea de care ai nevoie. Pentru traseele foarte complexe, crampoanele oferă o aderență îmbunătățită pe terenuri periculoase și alunecoase și sunt cele care te vor împiedica să cazi. Pe suprafețele cu zăpadă compactă sau cu gheață, crampoanele permit deplasarea ușoară și rapidă și sunt cele care te vor ajuta să economisești timp și energie. Crampoanele sunt utile în orice sezon, de la excursii de iarnă și până la drumeții de vară și sunt capabile să ofere aderență în cele mai diverse condiții. Pentru a le folosi corect va trebui să te asiguri că modelul ales se potrivește cu tipul de încălțăminte pe care intenționezi să îl folosești. Montează crampoanele cu grijă și asigură-te că sunt bine fixate pe încălțăminte, înainte de a pleca pe traseu.