top

Geci damă The North Face

Jachetele pentru femei cu membrană North Face îți vor izola perfect corpul de ploaie, vânt și frig, iar modelele izolate nu te vor lăsa să experimentezi nici un frig neplăcut.

View as Grid List

191 Produse

 1. -7%
  Haina femei The North Face Zaneck Parka - summit navy

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Haina femei The North Face Zaneck Parka - fawn grey

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Haina femei The North Face Arctic Parka - boysenberry

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

191 Produse

Ștergere

Geci damă The North Face sunt mai mult decât o îmbrăcăminte exterioară atrăgătoare

Jachetele pentru femei North Face vă vor însoți în timpul campingului, a unei excursii cu prietenii sau pur și simplu la plimbările zilnice prin oraș. Acest brand binecunoscut oferă modele perfecte pentru diferite ocazii. Cu o jachetă bine concepută, veți putea face față diferitelor provocări, simțindu-vă confortabil și arătând elegant. În fiecare versiune, designerii încearcă să combine proprietățile tehnice cu un design original. Ca rezultat, utilizatorii obțin un produs, care este atât atrăgător, cât și bine protejat de intemperii.

Jachete pentru femei The North Face pentru vreme caldă și rece

Geci damă The North Face vin în diferite variante. Cele care dispun de membrană sunt o alegere excelentă pentru vremea ploioasă și condițiile umede. Acestea nu vor lăsa nicio picătură sau umezeală să pătrundă sub țesătură, astfel încât vei păstra în permanență un mediu confortabil în apropierea pielii tale. Poți alege între o jachetă cu membrană proprie The North Face sau una cu membrana fiabilă și bine cunoscută de ani de zile Futurelight membrane. Oricum - nu vă veți uda sau răci din cauza vântului neplăcut. Țesăturile cu membrană protejează de zăpadă și vânt ca nimeni altul. Modelele cu cusături lipite cu adeziv sunt în întregime rezistente la scurgeri datorită fermoarelor întărite. Este important de menționat, că faptul că o jachetă fiind complet impermeabilă nu înseamnă că nu este respirabilă. Un avantaj considerabil al unor tipuri de membrane este respirabilitatea ridicată a acestora, amestecată cu protecția.

Pantaloni de vânt pentru femei The North Face

Nu întotdeauna este nevoie de o protecție ridicată împotriva ploii și a zăpezii atunci când vă aflați în aer liber. În zilele în care simțiți disconfort nu din cauza umezelii, ci a vântului rece, ar trebui să aveți la dumneavoastră o jachetă rezistentă la vânt. Protejându-vă împotriva rafalelor de vânt, geaca de vânt pentru femei The North Face purtată pe un hanorac mai călduros este suficientă pentru a crește confortul în drumețiile montane de toamnă târzie sau pur și simplu în timp ce vă bucurați de natură. Softshell-ul nu te va lăsa să răcești și va fi un strat superior perfect purtat peste alte straturi. În zilele de vară, puteți pur și simplu să puneți jacheta peste un tricou ușor și va funcționa în continuare ca o protecție excelentă. Țesătura subțire vă permite să comprimați cu ușurință întreaga jachetă și să o împachetați confortabil cu restul bagajului. Acesta este un mare avantaj pentru utilizatorii de sex feminin care merg în aer liber cu bagaje mici.

Geci damă The North Face cu și fără glugă

În condiții meteorologice extreme, o glugă nu este întotdeauna necesară. Dacă aveți deja un hanorac cu glugă, puteți alege pur și simplu o jachetă cu guler prelungit în locul unei glugi. Vă veți proteja eficient de aerul rece și veți scădea riscul de a răci, care crește dacă nu vă acoperiți corespunzător gâtul. O glugă este cu siguranță o caracteristică importantă în jachetele destinate anotimpurilor ploioase. O construcție suficient de adâncă se va potrivi confortabil și pe o cască sau o șapcă și, în plus, nu vă va compromite câmpul vizual. Îi puteți ajusta cu ușurință dimensiunea în funcție de preferințele personale, folosind sfori în apropierea marginii sale.