top

Banderole sport bărbați

Benzile sport pentru bărbați sunt un element versatil al unei garderobe destinate efortului. Ele sunt folosite atât de alergătorii de oraș, cât și de cei care practică alergarea în aer liber, de pasionații de schi-turism și de bicicliști.
View as Grid List

227 Produse

 1. -5%
  Bentita sport Montura Groove Band - red

  Lista de dorințe

 2. -6%
  Bentita sport Ortovox 120 Tec Logo Headband

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Bentita sport La Sportiva Racer Headband - yellow/black

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Bentita sport Ortovox 120 Tec Logo Headband - winetasting

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

227 Produse

Ștergere

Benzi sport pentru bărbați - suport minimalist în timpul fiecărui efort

Dimensiunea mică a unei benzi înseamnă că o puteți pune într-un buzunar al unei jachete de alergare sau al unor pantaloni scurți și o puteți lua la antrenament. Scopul lor principal este de a proteja ochii de sudoarea care curge din frunte. Acest fenomen este extrem de incomod, deoarece provoacă usturimi neplăcute. De asemenea, vă limitează câmpul de cunoaștere, ceea ce poate duce la faptul că nu vedeți la timp obstacolele de pe traseu. În același timp, banda sportivă vă permite să vă organizați fiecare coafură. Datorită acesteia, părul nu cade peste față. După cum știm, în timpul exercițiilor fizice, acesta își reduce semnificativ eficacitatea.

Transpirabilitate ridicată a benzilor de sport pentru bărbați

Datorită diverselor forme de efort, în timpul cărora folosiți benzile de sport pentru bărbați, acestea sunt realizate din materiale cu uscare rapidă. Scopul lor este de a îndepărta eficient excesul de umiditate, ceea ce elimină riscul de supraîncălzire. Acest lucru este important, deoarece îmbrăcămintea sportivă trebuie să conțină elemente capabile să mențină respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acestui fapt, veți păstra un climat uscat confortabil pentru o perioadă lungă de timp în banda din magazinul 8a.ro.

Benziile sportive pentru bărbați oferă stabilitate maximă în timpul mișcărilor dinamice.

Cursele de munte și de oraș, schiul de tură sau ciclismul necesită stabilitatea îmbrăcămintei dumneavoastră. Acest lucru se datorează dinamicii ridicate a acestor tipuri de activități, care trebuie susținute în mod adecvat. Prin urmare, designerii unor mărci precum Dynafit, Salomon, Icebreaker, Salewa sau altele folosesc adăugarea de fibre elastice. De obicei, este vorba de elastan, care permite o potrivire confortabilă a benzilor sport pentru bărbați. Aceasta împiedică modelul să alunece în jos și își păstrează locul la fiecare kilometru următor. În plus, aceste tipuri de construcții sunt conectate cu cusături plate sau nu le au deloc. Din acest motiv, puteți evita riscul de iritare a pielii, care, în combinație cu umiditatea sărată, se dovedește a fi extrem de neplăcută.

În zilele friguroase, este bine să ai la tine o bentiță sport!

Cursele montane sau activitățile de schi de tură sunt practicate iarna și în perioada de tranziție. Prin urmare, este important să se susțină materialele izolatoare, care vor reduce în plus riscul de răcire în jurul sinusurilor și urechilor. Este foarte periculos și poate zădărnici orice plan sportiv. În acest scop, producătorii folosesc fleece sintetic și lână naturală merino. Datorită acestui fapt, puteți pune pe voi benzi sport pentru bărbați chiar și în condiții mai puțin favorabile.