top

Fjallraven

Fjallraven s-a născut în Suedia acum mai bine de jumătate de secol. În zilele noastre, este emblematică pentru hainele de exterior și rucsacii de încredere. Sigla distinctivă Fjallraven este cunoscută de drumeții din întreaga lume.
434
Produse
View as Grid List

Items 1-54 of 434

pe pagină
 1. -27%
  Hanorac Fjallraven Vardag Sweater - green

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Rucsac laptop Fjallraven Skule 28 - red gold

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Borsetă Fjallraven Tree-Kånken Sling - maple yellow

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Borsetă Fjallraven Tree-Kånken Sling - waterfall blue

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Penar Fjallraven Tree-Kånken Gear Case - maple yellow

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Penar Fjallraven Tree-Kånken Gear Case - lilac pink

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Căciulă de iarna Fjallraven Abisko Lite Wool Beanie - basalt

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Geaca femei Fjallraven Expedition X-Latt Jacket - port

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Geaca Fjallraven Nuuk Parka - basalt

  Lista de dorințe

 10. -8%
  Haina femei Fjallraven Nuuk Parka - deep forest

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Geaca Fjallraven Expedition Latt Hoodie - terracotta brown

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Geaca Fjallraven Nuuk Parka - deep forest

  Lista de dorințe

 13. -8%
  Haina femei Fjallraven Nuuk Parka - port

  Lista de dorințe

 14. -5%
  Geaca Fjallraven Nuuk Parka - mountain blue

  Lista de dorințe

 15. -20%
  Tricou barbati Fjallraven Logo T-shirt - uncle blue/melange

  Lista de dorințe

 16. -20%
  Tricou barbati Fjallraven Logo T-shirt - caper green

  Lista de dorințe

 17. -18%
  Hanorac Fjallraven Vardag Sweater - storm/storm

  Lista de dorințe

 18. -18%
  Hanorac Fjallraven Vardag Sweater - storm

  Lista de dorințe

 19. -18%
  Geaca Fjallraven Expedition Latt Hoodie - un blue

  Lista de dorințe

 20. -12%
  Pantaloni scurti Fjallraven Expedition Down Knickers - un blue

  Lista de dorințe

 21. -8%
  Fusta drumetie Fjallraven Expedition Pack Down Skirt - un blue

  Lista de dorințe

 22. -8%
  Fusta drumetie Fjallraven Expedition Pack Down Skirt - black

  Lista de dorințe

 23. -5%
  Rucsac de escaladă Fjallraven Bergtagen 38 - mountain blue

  Lista de dorințe

 24. -15%
  Palton matlasat Fjallraven Expedition Long Down Parka - navy

  Lista de dorințe

 25. -11%
  Palton matlasat Fjallraven Singi Down Jacket - dark navy

  Lista de dorințe

 26. -12%
  Palton matlasat femei Fjallraven Singi Down Jacket - dark navy

  Lista de dorințe

 27. -15%
  Geaca matlasata femei Fjallraven Expedition Down Lite Jacket - un blue

  Lista de dorințe

 28. -5%
  Camasa barbati Fjallraven Skog Shirt - true red

  Lista de dorințe

 29. -5%
  Camasa barbati Fjallraven Skog Shirt - dark garnet-fog

  Lista de dorințe

 30. -27%
  Camasa barbati Fjallraven Canada Shirt - red

  Lista de dorințe

 31. -5%
  Vesta femei Fjallraven Expedition X-Lätt Vest - port

  Lista de dorințe

 32. -5%
  Vesta femei Fjallraven Expedition X-Lätt Vest - black

  Lista de dorințe

View as Grid List

Items 1-54 of 434

pe pagină

Fjallraven - un producător cu o misiune

Marca Fjallraven s-a născut ca răspuns la viziunea unui singur om, Ake Nordin Misiunea sa a fost de a face ca prezența în mediul natural să fie accesibilă unui grup și mai mare de oameni. Ake, născut în Suedia în 1936, a trăit multe aventuri încă de la o vârstă fragedă. În anii în care Ake și-a început expedițiile turistice, echipamentele pentru acest tip de activitate erau foarte limitate sau inexistente. Așa a apărut nevoia unui rucsac confortabil care să vă permită să transportați tot echipamentul de camping în expediții mai lungi. Rezultatul muncii lui Ake Nordin a fost un rucsac realizat manual, cu un cadru din lemn. Acesta a fost primul semn a ceea ce avea să se întâmple abia ceva timp mai târziu.

10 ani mai târziu, în 1960, Ake decide să înființeze o companie care să producă echipamente pentru drumeții. Așa se naște Fjallraven Care a fost primul său produs? Evident, un rucsac de drumeție, dar de data aceasta cu un cadru din aluminiu. Persistența lui Ake Nordin și convingerea că echipamentul pe care îl producea va fi performant în condiții de outdoor au dus la dezvoltarea rapidă a brandului. În curând, rucsacurilor aveau să li se alăture corturile Fjallraven, sacii de dormit, jachetele și pantalonii După puțin timp, aproape fiecare suedez era familiarizat cu noua marcă și îi folosea produsele în activitățile sale. În anii 1980 și 1990, marca s-a extins dincolo de granițele suedeze. Mai întâi în țările scandinave și apoi în întreaga Europă. Dar pentru Ake Nordin, disponibilitatea produselor pentru drumeții nu era scopul final. Aceasta este doar o etapă. Fondatorul brandului dorea să încurajeze oamenii să se îndrepte în număr cât mai mare spre natura sălbatică și să obțină tot ce este mai bun de la natură. Așa a avut loc în 2005 prima trecere pe distanțe lungi Fjallraven Classic, care a măsurat 110 km.

Marca Fjallraven astăzi și în viitor

Mediul înconjurător și protecția acestuia a fost o problemă din ce în ce mai importantă pentru marca suedeză Fjallraven. Tocmai de aceea, în prezent se acordă atât de multă importanță sustenabilității. Pe de o parte, aceasta ar trebui să permită furnizarea de produse, iar pe de altă parte, procesul de creare a acestora nu ar trebui să aibă un efect devastator asupra naturii. Acesta este motivul pentru care Fjallraven lucrează la o serie de proiecte pentru a reduce atât propriul impact asupra mediului, cât și pentru a iniția și susține inițiative menite să păstreze natura cât mai neschimbată.

Vestimentele Fjallraven sunt un simbol al durabilității și al performanței excelente

Condițiile meteorologice suedeze se traduc în mare măsură în hainele concepute de brand. Clima aspră a conferit Jachete Fjallraven și pantaloni un stil unic, durabilitate și funcționalitate ridicată în domeniu. Caracteristic acestui producător este o colecție de haine confecționate din țesătură cerată G-1000 ale cărei caracteristici funcționale pot fi foarte ușor schimbate în funcție de nevoile tale sau de un sezon. Îndepărtarea celei mai mari părți a cerii din fibre va crește respirabilitatea și aerisirea țesăturii. Un strat suplimentar de ceară specială Fjallraven, care poate fi aplicat de către utilizator, va îmbunătăți impermeabilitatea și protecția împotriva intemperiilor. Fibra G-1000 este o soluție excelentă care vă permite să vă pregătiți perfect hainele de drumeție pentru condițiile meteorologice și pentru un anumit sezon. Această fibră este folosită pentru a produce Fjallraven jachete, dar și rucsacuri și accesorii. Tăieturile de îmbrăcăminte selectate corespunzător asigură o libertate de mișcare ridicată în timpul drumețiilor și expedițiilor de trekking.

Rucsacuri și echipamente ale producătorului suedez

Marcă oferă tente, precum și trekking și rucsacuri de drumeție. O trăsătură caracteristică a rucsacurilor este utilizarea materialelor foarte rezistente Fjallraven. Acest lucru le conferă o durabilitate de neegalat atunci când sunt folosite pe teren. Țesăturile groase nu se uzează la fel de repede. Sunt excelente pentru trasee montane, poteci de pădure și oriunde plănuiți să mergeți pe jos. O trăsătură la fel de distinctivă este utilizarea de soluții clasice și ecologice. Fjallraven este unul dintre puținii producători la care putem găsi un model de rucsac cu cadru intern din lemn. Această marcă de rucsacuri este o alegere populară atât pentru drumeții începători, cât și pentru pasionații experimentați de drumeții pe distanțe lungi care caută un echipament clasic de trekking.

Fenomenul rucsacului Kanken

Dacă ar fi să alegem cel mai popular model al producătorului suedez, acesta ar fi fără îndoială Fjallraven Kanken Acest rucsac banal a cucerit inimile a milioane de utilizatori datorită performanțelor sale excelente și designului deosebit. Acesta a fost creat ca răspuns la nevoile copiilor suedezi care trebuiau să transporte la școală o mulțime de cărți care le rupeau spatele. Rucsacul confortabil conceput cu gândul la utilizatorii tineri a devenit rapid extrem de popular. În ciuda designului simplu, Rucsacuri Fjallraven Kanken sunt foarte versatile și confortabile de utilizat. În zadar se caută sisteme de transport avansate, spume multistrat sau curele de umăr elaborate.

Rucsacul Fjallraven Kanken există aproape neschimbat de zeci de ani, iar interesul pentru el nu scade, ci dimpotrivă, este în continuă creștere! Kanken este un rucsac confecționat din material foarte rezistent și are o construcție simplă. Pe lângă compartimentul principal, acesta are un buzunar suplimentar, puțin mai mic. Accesul în interior este foarte ușor și rapid, astfel încât puteți scoate rapid cele mai necesare lucruri. Curelele de umăr simple și un mâner confortabil pentru a purta totul în mână îl fac ușor de transportat. Acest model este cea mai populară alegere pentru utilizarea zilnică, atunci când răsplătește o durabilitate extraordinară.

Shop 8a.ro pentru o selecție largă de produse Fjallraven online!

Dacă sunteți fascinat de marca Fjallraven- magazinul 8a.ro vă va ajuta să găsiți produsul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Aici veți găsi jachete, tricouri și pantaloni de încredere ale acestui producător suedez, precum și accesoriile necesare, cum ar fi beanies, pălării și multe altele. Gama include haine pentru femei și bărbați pregătite pentru toate condițiile. Jachetele izolate asigură o izolare adecvată la temperaturi scăzute, țesăturile cerate Fjallraven sunt perfecte pentru precipitații, iar pânza rezistentă oferă pantalonilor de trekking durabilitatea de care au nevoie. Diversele modele sunt excelente pentru trekking, drumeții montane și multe alte activități în aer liber. Magazinul nostru online Fjallraven vă permite, de asemenea, să vă aprovizionați cu rucsacuri de calitate, care vă vor permite să luați cu dumneavoastră în mod confortabil tot echipamentul necesar. Modelele cu capacități diferite pot fi adaptate în mod optim la natura expediției noastre și la durata acesteia. Consultați produsele de calitate produsele mărcii suedeze Fjallraven și bucurați-vă de fiabilitatea lor în orice excursie în aer liber, indiferent de anotimp sau de vreme.