top

Rucsacuri de munte / alpinism

Rucsacurile de munte / alpinism sunt modele pregătite cu gândul la drumurile montane dificile. Materialele durabile și un design special pregătit vă vor permite să transportați echipamentul montan specializat necesar pentru expedițiile la altitudini mai mari.
View as Grid List

178 Produse

 1. -8%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Rucsac munte Tatonka Cima Di Basso 40 Recco - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Rucsac munte Deuter Guide 34 + 8 - black/shale

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Rucsac munte Blue Ice Moonlight Pack 55L - ganache

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Octopus 45 - turkish blue

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Rucsac munte Blue Ice Chiru Pack 32L - india ink

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Firecrest 28L - arrow wood

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Rucsac munte Blue Ice Chiru Pack 25L - india ink

  Lista de dorințe

 9. -7%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Firecrest 38L - arrow wood

  Lista de dorințe

 10. -5%
  Rucsac alpinism Blue Ice Chiru Pack 32L - bronze mist

  Lista de dorințe

 11. -9%
  Rucsac alpinism Blue Ice Chiru Pack 25L - bronze mist

  Lista de dorințe

 12. -8%
  Rucsac alpinism Blue Ice Warthog 30 - winetasting

  Lista de dorințe

 13. -7%
  Rucsac alpinism Blue Ice Dragonfly 18 - red clay

  Lista de dorințe

 14. -7%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 15L - vulcan

  Lista de dorințe

 15. -6%
  Rucsac alpinism Blue Ice Dragonfly Pack 26L - red clay

  Lista de dorințe

 16. -7%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Dragonfly 18 - winetasting

  Lista de dorințe

 17. -8%
  Rucsac alpinism Blue Ice Stache 90L - orange

  Lista de dorințe

 18. -9%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 32L - vulcan

  Lista de dorințe

 19. -9%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 32L - north atlantic

  Lista de dorințe

 20. -6%
  Rucsac alpinism Blue Ice Dragonfly Pack 26L - tapestry

  Lista de dorințe

 21. -7%
  Rucsac alpinism Blue Ice Dragonfly 18 - tapestry

  Lista de dorințe

 22. -9%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 22L - vulcan

  Lista de dorințe

 23. -7%
  Rucsac alpinism Blue Ice Stache 60L - orange

  Lista de dorințe

 24. -9%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 22L - north atlantic

  Lista de dorințe

 25. -7%
  Rucsac de escaladă Blue Ice Wadi 15L - north atlantic

  Lista de dorințe

 26. -8%
  Rucsac munte Samaya Ultra 20 - white

  Lista de dorințe

 27. -13%
  Rucsac alpinism Mammut Trion 35 - hot red/marine

  Lista de dorințe

 28. -13%
  Rucsac munte Mammut Trion 35 - marine/black

  Lista de dorințe

 29. -15%
  Rucsac munte Mammut Trion Nordwand 28 - arumita/night

  Lista de dorințe

 30. -15%
  Rucsac trekking Mammut Trion 50 - marine/black

  Lista de dorințe

 31. -15%
  Rucsac munte Mammut Trion 50 - hot red/marine

  Lista de dorințe

 32. -17%
  Rucsac de escaladă Mammut Neon Light 12 - salmon

  Lista de dorințe

 33. -12%
  Rucsac de escaladă Mammut Neon Light 12 - jay

  Lista de dorințe

 34. -5%
  Rucsac de escaladă Mountain Equipment Fang 35+ - sulphur

  Lista de dorințe

 35. -5%
  Rucsac de escaladă Mountain Equipment Fang 35+ - alaskan blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

178 Produse

Ștergere

Mountain backpacks pentru cele mai dificile trasee și drumuri

Dacă vă îndreptați spre un teren montan accidentat, un rucsac potrivit va fi esențial. Modelele clasice de outdoor funcționează bine atunci când faceți trekking și drumeții pe trasee bine pregătite și marcate. Cu toate acestea, atunci când vă avântați pe trasee și poteci mai dificile, rucsacii de munte special concepuți pentru drumuri montane solicitante sunt o alegere mult mai bună. Printre numeroasele modele se numără atât cele pentru alergare eficientă pe trasee, cât și rucsacii de alpinism, care funcționează bine pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri, precum și pentru alpinism. Rucsacurile de alpinism pentru terenuri montane trebuie să se caracterizeze printr-o fiabilitate maximă, așa că trebuie să acordați o atenție deosebită calității manoperei lor și durabilității soluțiilor sau materialelor folosite. Modelele pe care vi le oferiți de la mărci de top din domeniul montan, inclusiv cele din seria TNF Advanced Mountain Kit, îndeplinesc toate cerințele necesare. Cu toate acestea, merită să știți care sunt caracteristicile care pot afecta confortul utilizării lor.

Ce tip de rucsac pentru terenuri montane ar trebui să aleg?

Toate rucsacurile de munte sunt modele care se potrivesc perfect siluetei utilizatorului. Sistemele portante folosite la acestea sunt concepute pentru a asigura o stabilitate maximă a bagajului, deoarece pe creste dificile sau în râpe nu vă puteți permite nici cea mai mică ezitare. Prin urmare, nu veți găsi modele cu plasă întinsă peste cadru, care îndepărtează întregul rucsac de spatele dumneavoastră. Soluțiile clasice domină, astfel încât rucsacul de munte va urmări fiecare mișcare a utilizatorului, fie că traversează o pantă, fie că urcă cu un cec în mână. O trăsătură distinctivă a rucsacurilor pentru terenuri montane este și designul lor minimalist. Căutați în zadar un exces de buzunare sau compartimente de depozitare suplimentare, cunoscute de la modelele elaborate de trekking. Aici, fiecare element are un scop specific, iar silueta subțire a rucsacului, fără curele în exces, nu se va agăța accidental de stâncile proeminente.

Dacă veți face alpinism sau veți merge pe via ferrata mai dificilă, rucsacurile de alpinism vor fi cea mai bună alegere. Acestea sunt, de obicei, cele mai compacte modele care oferă o organizare excelentă a întregului echipament necesar pentru luptele la mare altitudine. Rucsacurile de alpinism pentru alpiniști au o montare perfect rezolvată a topoarelor de gheață, astfel încât acestea să nu interfereze cu terenul mai ușor. Adesea sunt echipate cu un buzunar separat pentru crampoane, astfel încât este nevoie doar de câteva secunde pentru a le depozita în siguranță, care nu va deteriora restul bagajului. În plus, toate rucsacurile de alpinism au un loc pentru o frânghie de alpinism, transportată atunci când este nevoie de asigurare pe secțiuni mai dificile ale traseelor. De asemenea, aceste modele sunt adesea echipate cu mai multe cățărări, atât pe panoul frontal, cât și la centura de la brâu, astfel încât să poată găzdui cu ușurință echipament suplimentar.

Rucsac de munte pentru femei și bărbați

Ca și în cazul rucsacurilor pentru trekking sau drumeții, printre modelele de alpinism le veți găsi și pe cele făcute special pentru femei. Deși majoritatea modelelor sunt tipice unisex, concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femei, uneori merită să optați pentru un rucsac de munte dedicat femeilor. Sistemul de transport mai scurt va oferi o potrivire și mai bună, iar curelele de umăr bine conturate se vor traduce printr-o mai mare libertate de mișcare atunci când manevrați un topor.

Care este cea mai bună capacitate pentru un rucsac de munte?

Rucsacurile de alpinism și de munte vin într-o gamă largă de opțiuni de dimensiuni. Pe care îl alegeți ar trebui să fie dictat strict de natura călătoriei sau a excursiei. Cele mai mari modele sunt pregătite pentru expediții lungi, pentru care trebuie să luați un cort, un sac de dormit, o mulțime de haine, precum și o cantitate mare de alimente. Într-o astfel de situație, un rucsac de munte de 50 L, sau chiar mai mare, va funcționa bine. Un astfel de rucsac mare pentru drumeții în munți va îndeplini în multe feluri funcțiile unui model de trekking, dar va oferi o stabilitate și o durabilitate mult mai mare, necesare în cele mai dificile terenuri. Un rucsac de 35 L sau 40 L pentru terenuri montane va funcționa bine pentru majoritatea călătoriilor de weekend cu una sau două înnoptări. Dacă nu aveți nevoie să luați mai mult echipament cu dumneavoastră, o astfel de capacitate va fi destul de suficientă. Pentru excursii scurte la munte sau pentru ascensiuni rapide pe vârfuri, un rucsac mic de 20 L, 30 L sau 35 L pentru munte este cea mai bună opțiune.

Ce fel de rucsac pentru o zi la munte?

pentru excursiile de o zi la munte, nu este indicat să luați cu dumneavoastră un rucsac supradimensionat. În primul rând, va fi o greutate în plus de cărat și, în plus, un rucsac neambalat este greu de stabilizat. Un rucsac mic pentru terenuri montane va fi alegerea optimă în acest caz. Rucsacul de munte ușor de 30L este una dintre cele mai populare dimensiuni. În el vor încăpea fără probleme hainele mai călduroase, mâncarea și echipamentul necesar pentru drumurile dificile.