top

Pantaloni de escaladă

Pantalonii de alpinism vor fi perfecți atât în timpul expedițiilor de escaladă, cât și în timpul antrenamentelor de escaladă pe perete. Oferim o gamă largă de modele atletice de alpinism de la cele mai remarcabile mărci, asigurând libertatea de mișcare.
View as Grid List

308 Produse

 1. -28%
  Pantaloni escalada Ortovox Vajolet Pants - deep ocean

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Pantaloni escalada Ortovox Vajolet Pants - grn moss

  Lista de dorințe

 3. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Neo - gazolina

  Lista de dorințe

 4. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Neo - framboise

  Lista de dorințe

 5. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Dune 3/4 - corail

  Lista de dorințe

 6. -35%
  Pantaloni escalada Nograd Resistant Pant - blue roy

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Pantaloni escalada Mammut Massone Pants - woods

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

308 Produse

Ștergere

Pantaloni de alpinism eleganți - și îți vei bate recordul imediat!

Pantalonii de alpinism constituie cel mai original, colorat și minunat conceput grup de produse montane! Să nu ne lăsăm însă păcăliți de primele priviri! Pantalonii de alpinism sunt în esență modele tehnice care vă vor oferi un sprijin optim în timpul ascensiunii. Fie că vă îndreptați spre niște trasee cu mai multe pasuri în munți, faceți alpinism sportiv sau poate căutați pantaloni de antrenament pentru un perete artificial de escaladă, ați ajuns la locul potrivit! Magazinul montan 8a.ro oferă pantaloni de cățărare confortabili pentru bărbați și femei! Cățărați-vă cu stil! Și acolo unde nu veți reuși prin stânci, veți compensa cu aspectul dumneavoastră.

Pantalonii de alpinism vă asigură o libertate de mișcare deplină!

Care model se bazează pe o croială confortabilă, convenabilă, care asigură o mișcare nerestricționată. Acest lucru este posibil datorită croielii adecvate. Astfel de elemente de construcție, cum ar fi între picioare cu burduf sau genunchii profilați, vă asigură că puteți face cu ușurință cele mai dificile mișcări de cățărare și că puteți ajunge liber la pași mai departe în stâncă. Materialul aplicat, care folosește adesea elastan, este un atu incontestabil. Acesta asigură calitățile elastice ale pantalonilor. Pantalonii de cățărare se disting prin rezistența sporită a țesăturii la deteriorări mecanice. Țesutul fibrelor este mai strâns, ceea ce contribuie la multe funcții suplimentare oferite de aceste modele, cum ar fi protecția împotriva vântului. Adesea sunt aplicate întărituri suplimentare, de exemplu pe genunchi.

Cum diferă pantalonii de alpinism de pantalonii clasici de munte?

În primul rând, cu ceea ce am menționat în paragraful anterior. Acestea asigură o libertate maximă de mișcare. În plus, pantalonii de alpinism prezintă multe caracteristici pe care le veți aprecia în timpul escaladei. Printre altele, picioarele conice cu tivul inferior reglabil în cazul pantalonilor lungi de escaladă pe perete. Tivul inferior reglabil va permite o potrivire confortabilă sau, dacă este necesar, un picior scurtat, ¾. Pantalonii de cățărare au talie confortabilă. De obicei, este o construcție bazată pe un cauciuc lat care menține pantalonii la locul lor și este compatibilă cu un ham. Talia largă nu vă va înțepeni pielea chiar și în timpul celor mai multe mișcări acrobatice.

Pantalonii de alpinism fără fermoar, cu buzunare minimaliste, asigură o potrivire perfectă cu un ham și vă permit să evitați abraziunile sau disconfortul inutil. Cu cât mai puține adaosuri inutile în construcție, cu atât mai bun și mai confortabil este rezultatul! Pantalonii de cățărare au fost, de asemenea, echipați cu o buclă specială pentru o perie de cățărare folosită pentru curățarea prizelor. Datorită acesteia, peria va fi protejată corespunzător pentru a nu cădea.

Pantalonii de alpinism din bumbac oferă senzația confortabilă a unei fibre naturale

Multe modele de cățărare au fost realizate din bumbac. Este o fibră naturală cu o senzație excelentă pe piele. Prin urmare, pantalonii oferă o ventilație și o respirabilitate excelente. Sunt recomandați pentru ariile calde de cățărare, deoarece construcția lor reduce semnificativ posibilitatea de supraîncălzire. Fibrele moi de bumbac vor preveni abraziunile sau iritațiile pe piele. Plăcut la atingere și atractiv din punct de vedere vizual. Îi puteți folosi zilnic ca model casual.

Verifică pantalonii de alpinism disponibili în magazinul de munte 8a.ro

În magazinul nostru veți găsi mulți pantaloni de alpinism pentru munte, pentru antrenament în stâncă sau pe perete. Aceste modele farmecă prin funcționalitate și durabilitate, iar ție îți va plăcea confortul și croiala lor. Combinațiile lor de culori și modelele originale sunt un adevărat punct de atracție. La 8a.ro veți găsi pantaloni de alpinism de la mărci de top, cum ar fi Ocun, Salewa, Nograd, E9, Black Diamond, Rab, Wild Country și multe altele. Alegeți între pantaloni cu lungime completă și pantaloni ¾ și bucurați-vă de libertatea totală de mișcare oferită de aceste modele de alpinism.