top

Șosete pentru alergători

Șosetele pentru alergători sunt un element obligatoriu al oricărei ținute de antrenament. Fiecare pasionat de jogging sau sprint trebuie să aibă cel puțin câteva perechi în garderoba sa. Tăieturile sunt concepute pentru a funcționa bine cu pantofii sport. Oferta noastră include șosete pentru alergare pe câmp și pe asfalt.
View as Grid List

224 Produse

 1. -9%
  Șosete alergare Stance Run Wool Tab St - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Șosete alergare Stance Run Light Crew ST - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Șosete alergare Stance Flynn Qtr Ul - black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Șosete alergare femei Stance Exotic 3 Pack - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Sosete de alergare Stance Quantum Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Sosete de alergare Stance Deepwood Tab 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Sosete alergare femei Stance Amari 3 Pack - dustyrose

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Sosete alergare femei Stance Core 3 Pack - lilacice

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Șosete alergare Stance Dimensions 3 Pack - multi

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Sosete de alergare Stance Maliboo Light - darkgreen

  Lista de dorințe

 11. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - black

  Lista de dorințe

 12. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - black

  Lista de dorințe

 13. -5%
  Sosete femei Inov-8 Active High - ivory/rose

  Lista de dorințe

 14. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Low - navy

  Lista de dorințe

 15. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - navy

  Lista de dorințe

 16. -5%
  Șosete Inov-8 Active Merino - grey melange

  Lista de dorințe

 17. -6%
  Șosete alergare Inov-8 Active Mid - navy

  Lista de dorințe

 18. -5%
  Șosete Inov-8 Active High - black

  Lista de dorințe

 19. -9%
  Șosete Maloja Vesuv - glacier milk nordic

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Sosete lana merinos Maloja Hohneck - midnight multi

  Lista de dorințe

 21. -29%
  Sosete de alergare UYN Run Trail Challenge - fluo/red

  Lista de dorințe

 22. -34%
  Șosete alergare UYN Run 2IN Socks - black/turquoise

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

224 Produse

Ștergere

Șosete pentru începători și alergători profesioniști

Nu prea contează dacă faceți parte din grupul sprinterilor avansați sau al pasionaților de jogging începători. Gama de produse a mărcilor globale include șosete pentru alergători care își încep aventura cu acest sport și sunt pricepuți să parcurgă distanțe în mod dinamic. Aceste propuneri diferă, de obicei, doar prin gradul de avansare a proprietăților tehnice și prin tipul de materiale. Șosetele de alergare din segmentul superior folosesc adesea soluții și țesături mai moderne, dar scopul lor este același cu cel al alternativelor pentru amatori. Toate ciorapii de alergare sunt concepuți pentru a ajuta utilizatorul să acopere traista mai confortabil și să reducă riscul de disconfort.

De ce merită să purtați șosete pentru alergători pentru antrenament?

Deși modelele par discrete la prima vedere, șosetele de alergare pot crește semnificativ nu doar confortul antrenamentului, ci și eficiența acestuia. Acest lucru se datorează faptului că ele ajută la menținerea unui climat confortabil al pielii picioarelor. Acest lucru este posibil deoarece materialele elimină eficient umezeala de pe suprafața corpului, furnizând-o straturilor exterioare ale țesăturii. De acolo, se poate evapora rapid. Ca urmare, întregul proces elimină senzația de transpirație neplăcută a picioarelor. Acest mecanism este susținut în plus de o structură specială a fibrelor, care are un efect benefic asupra asigurării respirabilității. Designul șosetelor de alergare include adesea panouri cu o mai bună ventilație, astfel încât întregul să poată oferi utilizatorului și mai multe beneficii.

Înainte de a accepta provocarea de a alerga, este necesar să aveți grijă de o ținută completată corespunzător. Aceasta trebuie să includă șosete de alergare Aceștia sunt cusuți din materiale speciale și se bazează pe forme structurale dezvoltate cu precizie. Toate acestea au scopul de a asigura cea mai mare funcționalitate posibilă și de a elimina riscul de rulare sau de ciupire a modelelor. Prin urmare, chiar și șosetele lungi vor rămâne la locul lor în timp ce faceți pași dinamici. Toate modelele concepute pentru a fi purtate în timpul antrenamentelor de alergare funcționează perfect cu pantofii dedicați acestui sport. Traseele de mai mulți kilometri nu vor fi, prin urmare, o provocare și vor fi parcurse fără teama de cornițele create pe picioare.

Calități suplimentare ale șosetelor de alergare

Printre avantajele care pot distinge șosetele de alergare, se numără și cele care rezultă din utilizarea tehnologiilor moderne. Printre acestea se numără, de exemplu, capacitatea de a încetini formarea de mirosuri. Acest efect este rezultatul îmbogățirii fibrelor cu ioni de argint sau cu acoperiri antibacteriene. Persoanele cu pielea sensibilă ar trebui să acorde atenție și tipului de țesătură. Șosetele de alergare cu fibre sintetice nu ar trebui să provoace iritații sau sensibilizare. Acest lucru este, de asemenea, de mare importanță în contextul unui antrenament satisfăcător.

Șosete pentru alergători în multe modele și stiluri

Ca orice articol de îmbrăcăminte, șosetele de alergare au stiluri diferite. Pentru diferite temperaturi, există modele mai lungi și mai scurte pentru iubitorii de mișcare rapidă. Producătorii oferă variante care se întind în fața gleznei, puțin mai sus și cele care înconjoară parțial și vițeii. În funcție de preferințele individuale, puteți alege tipul potrivit pentru dvs. Se pot găsi și diferite tipuri de structuri. Șosetele ușoare pot avea panouri tricotate mai lejere pentru o mai bună ventilație. În schimb, șosetele de alergare dedicate unor condiții mai dificile se vor remarca prin prezența unor întărituri suplimentare în părțile cheie. Toate acestea au rolul de a asigura cei mai buni parametri tehnici posibili și de a satisface cerințele utilizatorilor cu așteptări diferite. Designul lor este ultimul aspect la care puteți fi atenți atunci când ajungeți la șosete de alergare În acest domeniu, producătorii dau dovadă și de inventivitate. Clienții magazinului 8a.ro au la dispoziție o gamă largă de alegere, oferind propuneri variate din punct de vedere vizual ale unor mărci cunoscute, globale.