top

Încălțăminte de alergare pentru bărbați

Pantofii de alergare pentru bărbați sunt zeci de modele adaptate la diferite forme de activități de alergare. Alegerea celui care ți se potrivește depinde de specificul alergării pe care o faci și de nivelul tău de avansare. Descoperă pantofii de alergare pentru bărbați care au fost creați pentru antrenamente, competiții și excursii de alergare.
View as Grid List

314 Produse

pe pagină
 1. -7%
  Pantofi trail Merrell MTL Long Sky 2 - viz/jade

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Pantofi trail Hoka Speedgoat 5 Wide - stone blue/citron

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Pantofi alergare barbati Hoka Rincon 3 - coastal sky/orange

  Lista de dorințe

 4. -23%
  Pantofi trail Hoka Speedgoat 5 - avocado/passion fruit

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Pantofi alergare barbati Hoka Bondi 8 - red alert/flame

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Pantofi trail Hoka Mafate Speed 4 - deep lake/ceramic

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Pantofi trail Hoka Challenger ATR 7 - bellwether blue/blue

  Lista de dorințe

 8. -13%
  Pantofi alergare barbati Saucony Guide 16 - fossil/moss

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Pantofi trail Saucony Xodus Ultra 2 - nebula

  Lista de dorințe

 10. -8%
  Pantofi alergare barbati Saucony Ride 16 - citron/black

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Pantofi alergare barbati Saucony Ride 16 - fossil/palm

  Lista de dorințe

 12. -7%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - arroyo

  Lista de dorințe

 13. -13%
  Pantofi alergare barbati Saucony Kinvara 14 - yellow

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Ghete barbati The North Face Vectiv Eminus - taupe green/black

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Pantofi alergare barbati Merrell Vapor Glove 6 - black

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Pantofi trail Merrell Vapor Glove 6 - granite/tangerine

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Pantofi alergare barbati Merrell Nova 3 - clay

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Pantofi alergare barbati Merrell Fly Strike - black/tangerine

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Pantofi trail Merrell Nova 3 - black/black

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Pantofi trail Merrell Fly Strike - clay/melon

  Lista de dorințe

 21. -14%
  Pantofi trail Merrell Fly Strike - black

  Lista de dorințe

 22. -8%
  Pantofi trail adidas TERREX Agravic Flow 2 - orange/black/coral

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Pantofi trail adidas Supernova 2 - black/silver/mint

  Lista de dorințe

 24. -14%
  Pantofi alergare barbati adidas Pureboost 22 - black/blue/white

  Lista de dorințe

 25. -15%
  Pantofi trail adidas TERREX Speed Ultra - black/silver/red

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Pantofi alergare barbati adidas Supernova 2 - red/white/blue

  Lista de dorințe

 27. -15%
  Pantofi trail Arcteryx Vertex U - black/bright phenom

  Lista de dorințe

 28. -5%
  Pantofi trail Scarpa Ribelle Run - black/lime

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Pantofi trail Scarpa Spin Ultra - azure/black

  Lista de dorințe

View as Grid List

314 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăușii de alergare pentru bărbați oferă amortizare și respirabilitate

În funcție de tipul de traseu pe care îți duci activitatea, pantofii de alergare pentru bărbați oferă un grad diferit de amortizare. Gama sa variază de la minimalist la înalt, astfel încât îi poți ajusta nivelul în funcție de nevoile tale. Pe traseele fără pietre mai mari sau dacă alergi pe un teren compactat, amortizarea minimalistă va funcționa. Se caracterizează printr-o elasticitate limitată, deoarece aceasta nu este atât de necesară. Călăriile de alergare pentru bărbați cu o amortizare mai mare vor funcționa bine pe trasee cu pietre și variabile. Datorită acestui fapt, veți obține o suprimare eficientă a șocurilor cauzate de alergare. Acest lucru va crește elasticitatea fiecărui pas și va îmbunătăți protecția împotriva rănilor accidentale.

Datorită efortului fizic crescut care apare în timpul alergării, modelele de încălțăminte asigură o respirabilitate confortabilă. Sunt disponibile două metraje, datorită materialelor și panourilor speciale din plasă. Scarpii de alergare pentru bărbați folosesc țesături cu uscare rapidă care elimină excesul de umiditate în timpul efortului. Acest lucru facilitează menținerea unui climat uscat și confortabil în apropierea pielii și accelerează uscarea încălțămintei în timpul efortului. Panourile din plasă vor face să circule aerul în jurul picioarelor, reducând riscul de supraîncălzire prea rapidă. Acest lucru înseamnă că pantofii de alergare pentru bărbați din magazinul 8a.ro îți vor oferi suportul necesar pe fiecare kilometru, ceea ce va facilita startul în competiție sau în antrenamentul clasic.

Călăușii de alergare pentru bărbați oferă aderență maximă

Proiectanții de pantofi de alergare folosesc tălpi moderne pentru o aderență maximă pe terenul variabil de munte. La Dynafit, Salomon, Columbia, Arcteryx, La Sportiva, The North Face VECTIV™ și multe altele, veți găsi tălpi proiectate de aceste mărci sau modele celebre precum Vibram®, Pomoca® sau Michelin®. Fiecare dintre ele are proprietăți diferite și este concepută pentru diferite substraturi, astfel încât alegerea unei tehnologii specifice depinde de nevoile tale. Cu toate acestea, călcâiul de alergare pentru bărbați va avea întotdeauna o aderență sporită la sol. Acest lucru afectează siguranța ta, reducând riscul de alunecare pe pietre sau noroi. În plus, designerii folosesc, de asemenea, o bandă de rulare specială care crește proprietățile de tracțiune ale pantofilor de alergare pentru bărbați. Funcționează atunci când alergăm o dată pe teren mixt și apoi pe noroi sau iarbă.

Stabilitatea fiecărui pas în pantofii de alergare pentru bărbați

Dinamica ridicată a deplasării pe traseele montane necesită utilizarea soluțiilor de stabilizare oferite de producători. Acestea permit piciorului să se rostogolească în mod natural, astfel încât călcâiul de alergare pentru bărbați va face față pe cele mai dificile trasee. În acest scop, designeri precum Dynafit, On Running, Salomon, Columbia, Arcteryx, La Sportiva folosesc structuri speciale care înconjoară piciorul. Acest lucru înseamnă că este eliminat riscul de mișcare involuntară a piciorului, ceea ce va fi util atât la alergarea pe jos, cât și la cea de jos. Cu toate acestea, pantofii de alergare pentru bărbați folosesc, de asemenea, inserții speciale de formă anatomică. Unii au, de asemenea, o talpă intermediară parțial rigidizată. Fiecare dintre aceste soluții are rolul de a face ca pantoful să se îndoaie acolo unde trebuie, astfel încât veți lua startul la alergare chiar și pe cele mai dificile trasee.

Men's membrane running shoes

Câteva modele de funcționare sunt echipate cu membrane. Membranele clasice GORE-TEX® sau membranele proprii ale producătorului sunt concepute pentru a vă proteja de ploaie și de umezirea cauzată de alergarea prin bălți. Membrana face călcâiul de alergare pentru bărbați impermeabil, ceea ce va fi necesar în timpul unei schimbări bruște a vremii. Bineînțeles, membrana GORE-TEX® și altele oferă o respirabilitate confortabilă. Acest lucru va permite eliminarea excesului de umiditate, ceea ce va reduce supraîncălzirea neplăcută.

Ce este un pantof de alergare pentru bărbați?

Drop-ul este diferența dintre înălțimea tălpii la călcâi și cea a degetelor de la picioare. Valoarea sa depinde de nevoile dumneavoastră, astfel că, dacă folosiți pantofi de running pentru bărbați în mod competitiv, drop-ul va fi de aproximativ 4 mm sau chiar 0 mm. Aceste modele versatile pentru trasee cu teren variabil au un drop cuprins între 6 și 12 mm. Astfel, fiecare alergător va găsi ceva pentru el însuși, așteptându-se întotdeauna la un suport maxim pentru parcurgerea kilometrilor.