top

Bucle echipate pentru escaladă

Cataramele rapide fac parte integrantă din echipamentul de alpinism. Atât un începător în acest sport, cât și cel mai experimentat cățărător vor deține mai multe seturi din acestea.
View as Grid List

177 Produse

 1. -9%
  Buclă echipată escalada Petzl Spirit Expres 25

  Lista de dorințe

 2. -21%
  Buclă echipată escalada Camp Photon Express KS 18 cm

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Buclă echipată escalada Camp Photon Express KS 11 cm

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

177 Produse

Ștergere

Culegeri rapide - tipuri și aplicații

Echipamentul de alpinism variază în funcție de utilizare și chiar de competența utilizatorului. Același lucru este valabil și pentru trapele rapide, dintre care există mai multe tipuri. Quickdraw-urile cu carabiniere mai mari și curele late facilitează escaladarea rapidă pe traseele sportive și urcarea următorilor metri fără efort suplimentar. Acestea sunt alese pentru cele mai dificile trasee, permițând ascensiuni mai precise. La celălalt capăt se află frânghiile rapide ultraușoare cu carabiniere mici, care ajută la reducerea încărcăturii pe hamul de cățărare sau pe bandulieră pe traseele de dimensiuni mari și cu mai multe trepte. Cataramele rapide clasice de dimensiuni standard vor funcționa bine pentru majoritatea aplicațiilor. Sunt deosebit de căutate quickdraw-urile ieftine pentru practica de cățărare, care sunt folosite intens aproape tot timpul. În plus față de lungimile clasice, oferim, de asemenea, quickdraw-uri lungi pentru utilizarea pe munte. Cureaua lungă vă permite să le folosiți în multe situații neobișnuite.

Detalii în desene rapide

Curvele rapide pot fi conectate folosind diferite tipuri de curele. Puteți alege fie curele de nailon foarte rezistente și mai groase, fie curele ultraușoare din Dyneema. În plus, multe modele folosesc un opritor special din cauciuc, așa-numitul string sau fixit. Acesta previne rotația nedorită a carabinierului inferior, facilitând mult mai mult prinderea frânghiei. Având în vedere că chingile de cățărare, corzile și carabinierele disponibile individual, oricine își poate asambla quickdraw-ul de vis la magazinul nostru.

8a.ro - Quickdraws de la cei mai buni producători

Oferim cele mai avansate dispozitive de ridicare rapidă de la mărci de top din întreaga lume. Americanii de la Black Diamond, italienii de la Climbing Technology, francezii de la Petzl sau cehii de la Ocun sunt producători bine cunoscuți de toți alpiniștii. Gama noastră largă de produse include cele mai recente colecții, precum și oferte speciale și reduceri.