top

Rucsacuri de trekking

Rucsacurile de trekking sunt perfecte pentru expedițiile de mai multe zile în munți, pentru care aveți nevoie de destul de mult echipament. Au o capacitate mare, sisteme de transport confortabile și sunt realizate din materiale durabile. Un rucsac de trekking ușor vă va fi util dacă plănuiți o expediție în Munții Beskid, în Alpi sau în Himalaya!
View as Grid List

132 Produse

 1. Rucsac Montane Azote 32 - acer red

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Rucsac trekking femei Vaude Avox 60+10 - black

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 4. -11%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 70 - glacial blue

  Lista de dorințe

 5. -23%
  Rucsac trekking femei Tatonka Yukon 50+10 - navy/darker blue

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Rucsac trekking Tatonka Yukon 60+10 - titan grey/black

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - blue

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - black

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Akela 45 - stone grey/olive

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Rucsac trekking Tatonka Akela 45 - black/black

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Rucsac trekking Mammut Trion 50 - marine/black

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Rucsac trekking Mountain Equipment Fang 42+ - alaskan blue

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Rucsac trekking Fjallraven Kajka 65 - blue

  Lista de dorințe

 14. -14%
  Rucsac trekking Fjallraven Kajka 85 - black

  Lista de dorințe

 15. -13%
  Rucsac trekking Fjallraven Kajka 35 - green

  Lista de dorințe

 16. -13%
  Rucsac trekking Fjallraven Kajka 35 - khaki dust

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Rucsac Ortovox Traverse 40 - clay orange

  Lista de dorințe

 18. -9%
  Rucsac trekking Ortovox Traverse 30 - dirty daisy

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Rucsac trekking Ortovox Traverse 40 - black raven

  Lista de dorințe

 20. -9%
  Rucsac Ortovox Traverse 30 - cengia rossa

  Lista de dorințe

 21. -9%
  Rucsac trekking Ortovox Traverse 30 - blk raven

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Rucsac femei Ortovox Traverse 38 S - clay orange

  Lista de dorințe

 23. -19%
  Rucsac trekking Osprey Kestrel 38 - bonsai green

  Lista de dorințe

 24. -23%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG LT 50 - antidote purple

  Lista de dorințe

 25. -19%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 52+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 26. -20%
  Rucsac munte Vaude Brenta 44+6 - blue sapphire

  Lista de dorințe

 27. -22%
  Rucsac munte Vaude Brenta 44+6 - cedar wood

  Lista de dorințe

 28. -16%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - black

  Lista de dorințe

 29. -17%
  Rucsac munte Vaude Avox 65+10 - black

  Lista de dorințe

 30. -14%
  Rucsac trekking femei Vaude Asymmetric 48+8 - eclipse

  Lista de dorințe

 31. -16%
  Rucsac munte Vaude Asymmetric 42+8 - bright green

  Lista de dorințe

 32. -24%
  Rucsac trekking Haglofs L.I.M ZT 55 - true black/zenith red

  Lista de dorințe

 33. -18%
  Rucsac trekking Haglofs VYN 55 - magnetite/true black

  Lista de dorințe

 34. -15%
  Rucsac trekking Fjallraven Keb 72 - storm/dark navy

  Lista de dorințe

 35. -15%
  Rucsac trekking femei Gregory Deva 60 - fog grey

  Lista de dorințe

 36. -12%
  Rucsac trekking Gregory Paragon 38 - basalt grey

  Lista de dorințe

 37. -15%
  Rucsac trekking Gregory Paragon 38 - ferrous orange

  Lista de dorințe

 38. -14%
  Rucsac trekking Gregory Focal 48 RC - ozone black

  Lista de dorințe

 39. -17%
  Rucsac trekking femei Mystery Ranch Bridger 65 - shadow moon

  Lista de dorințe

 40. -20%
  Rucsac drumetie Lowe Alpine Sirac 50 - ebony

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

132 Produse

Ștergere

Modelurile de trekking sunt concepute pentru expediții montane lungi de câteva zile, în care trebuie să vă împachetați tot echipamentul într-un singur rucsac. În funcție de tipul de expediție, de durata acesteia și de condițiile așteptate, puteți găsi în această categorie modele ușor mai mari, precum și modele extra mari, care vin cu o serie de caracteristici funcționale. La ce ar trebui să fiți atenți atunci când căutați un rucsac perfect?

Modele de trekking ușoare pentru rucsaci

Aceste modele sunt cele mai populare în rândul pasionaților de activități în aer liber. Acestea se vor descurca de minune atât în timpul excursiilor în Munții Beskid, cât și în drumețiile dificile din Himalaya, unde va trebui să mărșăluiești cu bețe de trekking timp de cinci, zece sau douăzeci de zile la rând. Cele mai populare și mai frecvent alese rucsacuri de trekking au un compartiment principal clar divizat. În plus, acestea au diverse buzunare mai mici și mai puțin vizibile, care permit distribuirea încărcăturii și fixarea obiectelor mai mici. Compartimentul principal este, de obicei, împărțit în două părți distincte, permițând separarea sacului de dormit și a altor articole voluminoase de restul echipamentului. Un astfel de design al unui rucsac cu două camere este foarte practic! Nu numai că permite accesul la conținut din partea de jos (fără a fi nevoie să scoți totul din interior), separă obiectele curate și uscate de cele murdare și umede, dar - ceea ce este cel mai important - permite distribuirea corectă a încărcăturii pe spate. Regula generală atunci când împachetați un rucsac de trekking este ca cele mai grele obiecte să meargă în compartimentul superior, deasupra centurii de șold și a bazinului.
Rucsacurile de trekking sunt extrem de confortabile pe traseu. Buzunarele laterale flexibile pot fi folosite pentru a depozita sticle de apă și gustări. Buzunarele frontale sunt utile pentru straturile suplimentare de îmbrăcăminte de care ați putea avea nevoie pe traseu (cum ar fi o jachetă de ploaie sau un hanorac ușor pentru secțiunile mai reci ale traseului). Datorită numeroaselor buzunare și compartimente, veți avea întotdeauna la îndemână toate articolele esențiale. Curelele suplimentare vă permit să atașați un cort, un covor de rulou sau alte părți voluminoase ale echipamentului dvs. de călătorie. Clapeta în sine este, de asemenea, o dovadă de ingeniozitate a designerilor - poate conține mai multe buzunare sau poate fi transformată într-un fel de "bum bag".
Modelele Modulele de rucsac de trekking clasic au, de asemenea, un sistem de transport foarte confortabil. Utilizarea spumei groase și a centurilor de șold late permite o distribuție optimă a încărcăturii. Acest lucru este deosebit de important mai ales în cazul modelelor cu capacitate foarte mare. Un rucsac de trekking de 50l sau 60l va încăpea atât de mult echipament încât s-ar putea să vă fie efectiv greu să îl ridicați (asigurați-vă că nu împachetați lucruri de care nu aveți nevoie doar pentru că există spațiu suplimentar), în timp ce un model de expediție complet împachetat 70l sau 80l este o adevărată provocare pentru cei mai înalți și mai puternici drumeți. Cu toate acestea, indiferent cât de atent vă planificați împachetarea, chiar și cel mai ușor echipament de care ați putea avea nevoie pentru o drumeție de mai multe săptămâni va avea greutatea sa. Datorită sistemelor de transport bine concepute, parcurgerea distanțelor lungi timp de o zi întreagă cu o încărcătură atât de grea în spate este mult mai ușoară, iar riscul de rănire este redus semnificativ.

Rucsacuri de expediție

Cel de-al doilea grup de modele din această categorie sunt rucsacurile mari de expediție. Este greu de imaginat o drumeție lungă, de mai multe zile, cu un rucsac voluminos și complet împachetat. Cu toate acestea, în cele mai puțin populate părți ale lumii, nu există altă opțiune. Atunci când plănuiți să campați la poalele unui munte și trebuie să vă transportați tot echipamentul până la tabăra de bază, un model de 55 sau 65 de litri va fi pur și simplu prea mic. Rucsacurile de expediție sunt modele foarte mari, cu o capacitate de peste 70 de litri, care oferă adesea opțiunea de a depozita obiecte suplimentare în secțiunea extensibilă și de a atașa o parte din echipamentul dumneavoastră la exteriorul rucsacului. Oferim, de asemenea, rucsacuri de călătorie, excelente pentru toate condițiile de exterior!

Cele mai bune rucsacuri de trekking de la 8a.ro

Aici veți găsi cea mai mare selecție a celor mai bune rucsacuri de trekking disponibile pe piață. Rucsacurile producătorilor de top oferă cea mai bună calitate a manoperei și răspund nevoilor utilizatorilor care plănuiesc expediții ambițioase de drumeții montane pe distanțe lungi. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui rucsac fiabil pentru o excursie de weekend sau a unui model cu capacitate maximă pentru o expediție de câteva săptămâni, în magazinul nostru veți găsi modelul perfect, ușor, pentru femei sau bărbați, la un preț avantajos!

Întrebări frecvente

Cum îmi ajustez rucsacul de trekking?

Încărcați-vă rucsacul cu echipamentul și îmbrăcămintea de care ați putea avea nevoie pentru călătorie (cel puțin 5 kg de echipament). Puteți determina dacă rucsacul de trekking are nevoie de ajustări suplimentare doar atunci când este încărcat, așa că este foarte important ca în această etapă să aveți compartimentul principal împachetat. Desfaceți curelele de umăr. Îmbrăcați rucsacul cu curelele slăbite și așezați centura de șold într-o poziție centrală pe oasele șoldului (rucsacul trebuie să se sprijine pe bazin). Fixați centura de șold și trageți-o bine. Apoi strângeți curelele de umăr (dar nu atât de strâns încât să restricționeze mișcarea umerilor). Fiți atenți la punctul de contact al curelelor de umăr și dacă acestea se îndepărtează de umerii dvs. cam la jumătatea distanței până la vertebra C7. Dacă depășesc partea pronunțată și noduroasă a vertebrei C7, reduceți lungimea sistemului de transport cu una sau două trepte. Dacă se deplasează în jos (punând presiune pe umeri), mutați punctul de suspensie al hamului mai sus. Apoi puneți rucsacul la loc și repetați pașii de mai sus. Când bretelele de umăr sunt la înălțimea corectă, strângeți curelele de tensionare. Acestea vor aduce rucsacul mai aproape de trunchiul dumneavoastră și vor ușura presiunea asupra umerilor.

Ce mărime de rucsac ar trebui să aleg?

Câteva rucsacuri de trekking sunt disponibile în 2 sau chiar 3 mărimi. Literele S, M sau L/XL indică lungimea sistemului de transport, optimă fie pentru persoanele mai scunde, fie pentru cele mai înalte. Verificați pentru ce lungime a trunchiului (în centimetri) este concepută o anumită mărime (o puteți găsi în specificații) pentru a vă asigura că vi se va potrivi. Pentru a determina dimensiunea cea mai confortabilă pentru dumneavoastră, măsurați lungimea trunchiului de la vertebra C7 până la șolduri (osul pelvian).

Este posibil să se determine lungimea sistemului de transport pe baza înălțimii utilizatorului?

Acesta depinde. Aceasta este o scurtătură care va funcționa în multe cazuri, în special atunci când un rucsac de drumeție sau de trekking vine în două dimensiuni sau oferă două opțiuni radical diferite pentru reglarea sistemului de transport. Cu toate acestea, pentru unele persoane pur și simplu nu va funcționa. De ce? Pentru că oamenii pot avea un trunchi scurt sau lung, indiferent de înălțimea lor. Firește, în general, persoanele scunde tind să aibă trunchiul mai scurt decât persoanele înalte. Puteți efectua unele ajustări precise ale sistemului de transport acasă, atunci când rucsacul este complet încărcat, dar decizia de a opta pentru o dimensiune mai mare sau mai mică este destul de simplă. Acesta nu este însă cazul persoanelor care au o înălțime de aproximativ 170 cm - în acest caz, este mai bine să vă luați un moment pentru a vă măsura trunchiul.
Amintiți-vă că, după ce ați reglat sistemul de transport la lungimea optimă, nu trebuie să îl reglați din nou, dar dacă sunteți pe drum și se dovedește că o poziție mai joasă sau mai înaltă a suspensiilor ar funcționa mai bine - îl puteți regla din nou în cel mai scurt timp.