top

Genți de bicicletă

Suporturile de bicicletă sunt o modalitate fiabilă de a transporta bagaje, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Gama de portbagaje pentru bicicletă pentru portbagajele din față și din spate este potrivită pentru deplasările zilnice și călătoriile cu bicicleta.
View as Grid List

23 Produse

 1. -10%
  Geanta portbagaj bicicleta Vaude Aqua Back Single - black

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Geanta portbagaj bicicleta Vaude Karakorum Pro - black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Geanta portbagaj bicicleta Vaude Aqua Back - black

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Cadru pentru portbagaj Thule Pack´n Pedal Side Frames

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

23 Produse

Ștergere

Panourile pentru bicicletă sunt foarte practice

Transportarea mai multor bagaje pe o bicicletă poate fi o provocare. Din fericire, un confort considerabil într-un astfel de caz sunt portbagajele pentru biciclete. Aceasta este o soluție extrem de practică, care vă permite să vă lăsați rucsacul acasă, punând toată încărcătura în genți încăpătoare plasate pe părțile laterale ale portbagajului. Panierele de bicicletă sunt o piesă de echipament esențială în orice călătorie cu bicicleta. Datorită capacității mari a unor astfel de genți, în ele puteți introduce cu ușurință echipamentul necesar, chiar și pentru expediții de mai multe săptămâni. Îmbrăcăminte, alimente, ustensile de gătit, un cort și piese de schimb pentru bicicletă, toate acestea vor încăpea în portbagajele de bicicletă. Cele mai multe modele sunt echipate cu închideri practice de tip roll-up care asigură un acces foarte larg în interior. Acest lucru face ca căutarea obiectului de care aveți nevoie la un moment dat să fie mult mai rapidă și mai ușoară.

Cum sunt construite gențile de bicicletă?

În prezent, majoritatea modelelor sunt extrem de practice. Sistemele de fixare folosite la acestea permit scoaterea ușoară a genților de pe bicicletă, ceea ce este deosebit de important atât pentru modelele urbane, cât și pentru cele de călătorie. În primul caz, puteți parca bicicleta și puteți lua cu dvs. geamantanul cu conținutul său valoros. În cel de-al doilea, scoaterea bagajelor de pe bicicletă se poate dovedi o necesitate atunci când încărcați bicicleta într-un tren, feribot sau în multe alte cazuri. Suporturile pentru pannier pot fi universale și pot fi, de asemenea, adaptate la un anumit model de suport. Acesta din urmă garantează o compatibilitate deplină și cea mai ușoară utilizare. Suporturile pentru paniere de bicicletă sunt fabricate din materiale groase și rezistente. În plus, bagajul este adesea protejat de un finisaj textil impermeabil și de o închidere roll-top care asigură etanșeitatea. În plus, multe modele folosesc întăritori suplimentari pentru a da o formă potrivită portbagajului. Acest lucru va asigura faptul că bagajul nu se mișcă în timpul mersului, permițând ca încărcătura să fie distribuită în mod corespunzător.

Panouri pentru biciclete disponibile în magazinul 8a.ro

Furnizăm genți de bicicletă de mărci profesionale, cum ar fi, de exemplu, suedeza Thule Sistemele complete de genți și suporturi pentru biciclete vă vor permite să vă echipați chiar și pentru cele mai lungi trasee. Materialele de înaltă calitate asigură durabilitatea genților chiar și în condiții de utilizare intensă. Gențile pentru biciclete au adesea elemente reflectorizante pentru a-i face pe bicicliști mai vizibili după lăsarea întunericului. În plus, majoritatea modelelor sunt echipate cu un loc pentru a conecta o lumină pentru biciclete. Modelele disponibile includ genți cu capacități diferite pentru portbagajele față și spate, astfel încât fiecare pasionat de biciclete va alege un model potrivit pentru el însuși.