top

Ocun

Ocun este o companie cu o ofertă cuprinzătoare pentru fiecare iubitor de alpinism. În magazinul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie pentru cățărare - pantofi de cățărare Ocun; hamuri; echipamente și haine.
View as Grid List

461 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw PA 20 mm Tubular 15 cm - blue

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw PA 20 mm Tubular 10 cm - green

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Bucla Ocun O-Sling Tubular PA 20 mm 30 cm - assorted

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw PA 20 mm Tubular 20 cm - assorted

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Bucla Ocun O-Sling Tubular PA 20 mm 60 cm - assorted

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Bucla Ocun O-Sling Tubular PA 20 mm 80 cm - assorted

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 1 Pinches - blue

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 3 Modulars - red

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 3 Modulars - yellow/yellow

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 1 Pinches - red

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 1 Pinches - yellow/yellow

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 2 Slopers - blue

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 3 Modulars - blue

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 5 Jugs - red

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 4 Edges - blue

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 4 Edges - red

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 4 Edges - yellow

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 2 Slopers - red

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 2 Slopers - yellow/yellow

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 5 Jugs - blue

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 5 Jugs - yellow

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Prize catarare Ocun Footholds Set 1 Bolt-on - red

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Prize catarare Ocun Hold Set 1 Pinches - black

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 3 Modulars - black

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 5 Jugs - black

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Prize catarare Ocun Footholds Set 1 Bolt-on - black

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Prize catarare Ocun Footholds Set 1 Bolt-on - blue

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 2 Slopers - black

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Prize catarare Ocun Holds Set 4 Edges - black

  Lista de dorințe

 30. -10%
  Prize catarare Ocun Footholds Set 1 Bolt-on - yellow

  Lista de dorințe

 31. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw Ring Bio-Dyn 15 mm 15 cm - white/blue

  Lista de dorințe

 32. -10%
  Lonja via ferrata Ocun Captur Pro Swivel - blue

  Lista de dorințe

 33. -10%
  Sac magneziu Ocun Lucky - drops yellow

  Lista de dorințe

 34. -10%
  Sac magneziu boulder Ocun Boulder Bag - green

  Lista de dorințe

 35. -10%
  Sac magneziu Ocun Lucky - hexagon yellow

  Lista de dorințe

 36. -10%
  Sac magneziu Ocun Lucky - abstra blue

  Lista de dorințe

 37. -10%
  Sac magneziu Ocun Lucky - up blue

  Lista de dorințe

 38. -10%
  Sac magneziu Ocun Lucky - grades black

  Lista de dorințe

 39. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw Ring Bio-Dyn 15 mm 10 cm - white/red

  Lista de dorințe

 40. -10%
  Bucla Ocun Quickdraw Ring Bio-Dyn 15 mm 20 cm - white/orange

  Lista de dorințe

View as Grid List

461 Produse

pe pagină
Ștergere

Marca Ocun - lucruri concepute pentru cățărare

Care acțiune a mărcii Ocun este legată de ceea ce iubesc cel mai mult oamenii care o alcătuiesc - cățărarea, stâncile și activitățile în aer liber. Escalada este o pasiune care necesită o pregătire, un antrenament și un echipament adecvat. Acest ultim element se află în centrul marcii Ocun Atunci când proiectează și comercializează produse de alpinism, cum ar fi hamuri, frânghii, dispozitive de asigurare, pantofi de alpinism, marca permite cățărătorilor să ajungă și mai sus și mai departe. Producătorul depune toate eforturile pentru a îndeplini pe deplin speranțele puse în el. Un echipament de calitate superioară, pe care te poți baza în orice moment, reprezintă baza pentru siguranța pe stânci și pe munte. Specialiștii producătorului ceh lucrează în mod constant pentru a se asigura că acesta îndeplinește cele mai înalte standarde și este cât mai ușor de utilizat. Inovația continuă, reglarea fină a celor mai mici puncte ale fiecărui dispozitiv, se traduce printr-o încredere ridicată în marcă, de la începători până la alpiniștii avansați.

Istoria mărcii Ocun este una de căutare constantă a perfecțiunii

Toate au început în 1980, când Pavel Hendrych, fondatorul mărcii, a început să facă alpinism. Echipamentul de cățărare disponibil pe piață era departe de a fi perfect, așa că a început rapid să modifice echipamentul disponibil în funcție de propriile idei. În 1988, a fost dezvoltat primul ham. Producția a avut loc acasă, folosind o mașină de cusut simplă, iar benzile au fost vopsite într-o oală mare din bucătărie. Următorul pas a fost realizarea primilor pantofi de alpinism. În timp ce se afla în Siberia, în regiunea Rock Pillars, Pavel a început să lucreze cu alpiniștii locali. Rezultatul a fost primul pantof de cățărare Feather produs sub marca Rock Pillars. Anii următori au fost martori la o serie de inovații care au introdus alte schimbări revoluționare în încălțămintea de cățărare. În 1998 a avut loc înființarea mărcii Ocun Inițial, acesta se ocupa exclusiv de fabricarea de hamuri de cățărare și, de asemenea, de unele dintre primele crash pad-uri. Acest lucru anunță popularitatea tot mai mare a bouldering-ului. Toți anii de existență ai mărcii au fost marcați de inovații succesive care permit producerea unor echipamente de cățărare și mai avansate.

Evoluția pantofilor de cățărare Ocun

Produse inițial sub marca Rock Pillars, Pantofii de cățărare Ocun au suferit numeroase schimbări inovatoare. Multe dintre ele merită menționate, deoarece și-au lăsat amprenta asupra întregii piețe de pantofi de cățărare și au devenit adesea un model de urmat și pentru alți producători. Una dintre acestea a fost o talpă care se înfășura până în jurul călcâiului, ceea ce a fost un răspuns la nevoile cățărătorilor care foloseau tehnica tot mai populară a cârligului de călcâi. În 1994, a fost introdusă o nouă generație de fețe de încălțăminte datorită căreia a fost eliminată cusătura situată pe călcâi. Acesta este sfârșitul luptei multor alpiniști cu încălțămintea incomodă în timpul cățărării. În 2009, sistemul 3 Force System este introdus în designul modelelor de top Ocun. Un panou special din cauciuc acoperă întreaga parte din față a pantofului și previne răsucirea atunci când întreaga greutate a corpului se sprijină pe marginea interioară a pantofului. În plus, întregul asigură un transfer și mai bun al forței de la vârf la piatră, permițând chiar și cei mai mici pași. În 2017, Ocun a inventat un nou tip de cauciuc - cauciuc CAT Acesta asigură o aderență excepțională și este produs în două versiuni - CAT 1.5 și CAT 1.1.

Ocun - inovații în echipamente de cățărare

De la începuturile sale, marca este cunoscută pentru hamurile de cățărare de înaltă calitate, pe care le-a îmbunătățit continuu de-a lungul anilor. În 2001, este dezvoltat un ham cu centură glisantă (sistem MWS). Acesta permite centrarea precisă a conectorului, indiferent de ceea ce purtăm. Acest lucru face ca hamurile să fie perfecte atât pentru iarnă, cât și pentru vară. În 2018, Ocun a lansat un model revoluționar de hamuri în care centura de șold și buclele pentru coapse sunt realizate din spumă WeBee cu un design tridimensional. Acest lucru are ca rezultat un confort ridicat, o greutate redusă și o ventilație excelentă a hamului.

Gama largă a brandului Ocun

Astăzi, brandul este specializat în proiectarea și fabricarea de echipamente de alpinism, îmbrăcăminte și încălțăminte. Odată cu adăugarea mai multor grupe de produse în gamă, marca oferă cățărătorilor echipamente complete pentru activitățile de stâncă și panou. Fie că sunteți la început de aventură în skitouring, fie că sunteți în căutarea unui echipament de cățărare pentru utilizatorii avansați, producătorul ceh vă va pune la dispoziție toate echipamentele necesare.

Ocun - pantofi de cățărare pentru începători și experți.

Gama mărcii include cele mai simple modele pentru începători, precum și modele foarte asimetrice pentru profesioniști. Acestea sunt concepute pentru agățarea pe călcâi sau pentru a folosi cele mai mici trepte și fisuri. Folosirea cauciucului de înaltă calitate cu o tracțiune excelentă și soluții avansate de design se traduc prin performanțe excelente pe perete. Un număr mare de modele sunt disponibile atât ca pantofi de cățărare cu șiret, cât și ca pantofi cu velcro, lăsând la latitudinea utilizatorului să decidă cum să îi încalțe. Din ce în ce mai mulți oameni aleg Slăpari de cățărare de la Ocun Recenziile sunt foarte bune atât în rândul începătorilor, cât și al cățărătorilor experimentați.

Harnașamentele de cățărare și alte echipamente de cățărare înseamnă confort și siguranță pe perete.

O parte semnificativă din gama producătorului ceh este reprezentată de echipamente de cățărare. În cadrul acesteia, fiecare pasionat de escaladă va găsi aproape toate echipamentele și carabinierele necesare. Cupurile de asigurare ultraușoare sunt excelente pentru escalada pe stâncă, carabinierele HMS vor garanta un nivel ridicat de siguranță, iar carabinierele rapide de escaladă sportivă vor permite parcurgerea unor drumuri și mai dificile. Un ham de cățărare confortabil este, de asemenea, esențial pentru orice escaladă. Gama Webee de hamuri inovatoare a schimbat complet abordarea acestei piese de echipament.

Ocun îmbrăcăminte de cățărare făcută special pentru cățărători.

Subsuplimente de escaladă, hanorace, pantaloni și chiar jachete ușoare de puf de la Ocun. Hăinuțele făcute special pentru cățărători înseamnă o potrivire excepțională și libertate de mișcare pe perete. Designul excelent înseamnă că aceste haine sunt o alegere populară atât pentru excursiile de vară pe stânci, cât și pentru uzura de zi cu zi. Brandul Ocun este o companie care se ridică la înălțimea potențialului său, combinând cu succes experiența acumulată până acum și ideile inovatoare ale designerilor.