top

Salewa

Marca Salewa oferă gama completă de echipament pentru toți pasionații de munte. Haine outdoor, încălțăminte de munte, rucsacuri și saci de dormit sunt adaptate la drumeții și excursii montane. Gama include, de asemenea, echipament de alpinism - colțari, pioleți, căști și hamuri de cățărat - toate produsele Salewa disponibile în magazinul 8a.ro sunt de cea mai bună calitate.
View as Grid List

707 Produse

 1. -5%
  Pantaloni schi tura Salewa Sella DST Pants - syrah

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Mănuși Salewa Ortlex PTX/TWR - black out

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Geaca GORE-TEX femei Salewa Puez GTX-PAC Jacket - zephyr

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Fleece femei Salewa Puez PL Jacket - air blue

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Fleece femei Salewa Puez PL Jacket - black

  Lista de dorințe

 6. -4%
  Fleece Salewa Puez PL HD Jacket - dark olive

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Fleece Salewa Puez PL Jacket - black out

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Husa rucsac Salewa Raincover 55-80l - fluo orange

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Hanorac fleece Salewa Puez PL HZ Fleece - electric

  Lista de dorințe

 10. -5%
  Pantaloni schi de tura femei Salewa Sella 3L PTX Pant - zephyr

  Lista de dorințe

 11. -5%
  Pantaloni trekking Salewa Dolomia Pant - navy blazer

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Pantaloni femei Salewa Lagorai DST Pant - syrah

  Lista de dorințe

 13. -7%
  Geaca femei Salewa Brenta RDS Down Jacket - flame

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Tricou cu imprimeu femei Salewa Solid Dry S/S Tee - flame

  Lista de dorințe

 15. -5%
  Căciulă de iarna Salewa Ortles WO Beanie - flame

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

707 Produse

Ștergere

Salewa - oferta completă pentru iubitori de munte

Salewa este un brand-cult pentru oameni de munte și oferă un vast sortiment de haine, încălțăminte și echipament montan tuturor aventurierilor. Larga gamă de produse propuse de acest producător răspunde cerințelor utilizatorilor diversificați, atât cu privire la activitatea lor, cât și la nivel de experiență. Printre produsele Salewa cele mai renumite, găsim echipamentul potrivit pentru începători. Articole mai lejere, adaptate la ture mai ușoare, geci și pantaloni pentru inițiere în drumeție sunt concepute special pentru cei care fac primii pași pe munte. Aceste produse sunt de asemenea, perfect adaptate pentru camping. Finisat cu grijă echipament de cățărat, haine și încălțăminte Salewa de gamă mai înaltă sunt propuse alpiniștilor mai experimentați. Datorită echipamentului Salewa, care garantează fiabilitatea ultimă chiar și în condiții extreme, cucerești cele mai înalte vârfuri.

Istoria brandului

Salewa a fost fondată în 1935, însă la început compania nu producea echipament montan. Inițial confecționa șei și articole din piele. În anii 1940, printre produse emblematice se regăseau huse de aparate foto, mingi, genți pentru motociclete și bețe de schi din lemn. Un impuls a venit prin 1955, odată cu crearea unui rucsac special pentru o expediție în Anzi: Salewa Andes. Hermann Huber, care a participat la această expediție, a devenit în urmă directorul societății. În anii '60 întreprinderea s-a dezvoltat repede și a introdus mai multe inovații în domeniul echipamentelor montane. Salewa a devenit cunoscută, printre altele, datorită colțarilor moderni foarte lejeri. În anii 1970 și 1980, marca a lansat noul logo, cel cu vulturul, și a început colaborarea strânsă cu Reinhold Messner și Kurt Albert în scopul dezvoltării echipamentelor de alpinism. În 1994, a fost prezentată cea mai lejeră pe atunci cască de alpinism - Helium. Așa începe era echipamentelor ultralejere. În 2005, Salewa întemeiază noua secție dedicată proiectării și producției de încălțăminte montană. Paralel, marca devine cunoscută la nivel mondial, deschide birouri, printre altele, în SUA și magazine în Coreea de Sud.

În 2015, producătorul lansează logoul Salewa modernizat și noua viziune de brand. În momentul de față, societatea își comercializează produsele în peste 2.500 de magazine din 30 de țări. În pofida istoriei sale vechi și distinse, marca Salewa este conotată cu inovație și produse de ultimă generație, care fac tendință pe piața outdoor. Această politică se manifestă prin două aspecte. În primul rând, proiectanți folosesc cele mai recente materiale și tehnologii de pe piață. Produsele acestei mărci sunt întocmite de pildă din lâna Salewa TirolWool Celliant, țesătura rezistentă Cordura® și membranele GORE-TEX®. În al doilea rând, stilul tuturor articolelor urmărește timpul. Geci moderne cu aerisiri asimetrice și ghetele Salewa la care se combină carâmbi clasice din piele cu elementele sintetice, scot marca în evidență față de concurență. Salewa oferă un larg sortiment de culori de articole pentru bărbați și femei pentru ca fiecare să-și găsească ce i se potrivește.

Superba îmbrăcăminte tehnică Salewa - toate straturi: de la lenjerie funcțională până la geci cu membrană

Primul scop al proiectanților Salewa este să adapteze îmbrăcămintea maxim la utilitatea sa. Geci, softshell-uri și pantalonii de trekking întocmite de echipa de specialiști sunt adevărate capodopere. La urma urmei, marca Salewa este celebră pentru design modern și croiuri corect ajustate la siluetă. Diferitele modele sunt atribuite la mai multe colecții care întrunesc hainele concepute pentru practicarea unei activități anume. Există o categorie separată de haine tehnice pentru cățărători, alpiniști, drumeți și profesioniști care urc în Himalaya, ceea ce satisface pe deplin și cele mai exigente gusturi.

Hainele montane Salewa sunt niște produse funcționale care se comport perfect în timpul cuceririi vârfurilor înalte. Garantează libertatea mișcărilor în timpul urcării, astfel încât nimic nu-ți deranjează când te chinui să avansezi. Folosirea materialelor de calitate garantează rezistența gecilor și pantalonilor chiar în contact frecvent cu stâncă sau gheață. De altfel, Hainele outdoor Salewa sunt propuse într-o selecție vastă de culori și croiuri. Acesta permite fiecăruia să-și creeze un ansamblu de haine individualizat și confortabil. Fiecare strat este dotat de soluțiile funcționale care oferă respirabilitatea ridicată. În schimb, la echipamentul turistic, de pildă, la rucsacurile Salewa, veți găsi numeroase buzunare și compartimente de depozitare pentru a înlesni organizarea măruntelor necesare. Printre nenumărate colecții ale brandului Salewa se află și haine concepute pentru speed hiking. Alergare montană necesită îmbrăcămintea lejeră dar rezistentă, care să facă față anevoioasei ture montane.

Încălțăminte de munte Salewa, moderna și confortabila

Deși prezența acestui producător în domeniul încălțămintei montane este relativ scurtă, Salewa a reușit deja să-și construiască importanta clientelă fidelă. Vast sortiment de ghetele Salewa, bocancii Salewa, pantofi de trekking îți permit să alegi modelul potrivit pentru fiecare teren. Indiscutabil, încălțăminte de munte Salewa Mountain Trainer și-a dobândit deja o poziție puternică pe piață. Sunt unii dintre cei mai universali printre pantofi lejeri de trekking. Se comport extraordinar la drumeții montane pe teren variat. Ghetele Salewa din aceeași serie se potrivesc excelent în anotimpurile de tranziție. Pantofii din gama MTN Trainer sunt o alegere optimă pentru temperaturi mai ridicate. Există o mulțime de modele - atât cu carâmb integral din piele, cât și cu membrană. Multe modele de bocancii Salewa sunt dotate cu cea mai cunoscuta membrană GORE-TEX®. Asemenea încălțăminte este perfect impermeabilă păstrând simultan o respirabilitate eficientă.

Echipament montan pentru cei mai exigenți.

Marca Salewa este strâns legată de alpinism și de alte activități montane care necesită echipament specializat. Rucsacurile Salewa de trekking cu diferite sisteme de transport permit cărarea bagajelor în deplin confort. Rucsacurile Salewa rezistente pentru alpinism, ultraușoarele modele pentru alergare sau cele turistice cu sistem de aerisire cuprind sortimentul complet de diferite capacități, adaptate la fiecare utilizator. Gama întreagă de căști de alpinism și de schi îți va proteja capul eficient. Iarna, vei avea nevoie în plus de o sondă de avalanșă și niște șuruburi de gheață. Pentru drumeții în teren mai ușor, colțari ușori Salewa MTN Spike microspike sunt soluția adaptată. În schimb, pasionații de via ferrata vor aprecia lonjele finisate cu grijă.