top

Papuci umplutură de puf damă

Papucii de puf pentru femei sunt perfecți pentru a sta într-un cort sau într-un adăpost montan rece în timpul călătoriilor de iarnă. Pantofii de puf pentru femei vor proteja perfect picioarele de îngheț la temperaturi scăzute.
View as Grid List

8 Produse

pe pagină
View as Grid List

8 Produse

pe pagină
Ștergere

Pantofii din puf pentru femei oferă confort termic picioarelor

Dacă sunteți una dintre acele persoane care se luptă cu picioarele înghețate, papucii de puf vor fi soluția perfectă. Datorită lor, vă veți proteja picioarele de îngheț în cort, în adăpost, în cabana de munte sau chiar acasă. Pregătește-te pentru sezonul de iarnă cu papuci de puf care îți vor ține de cald și te vor face să te simți confortabil. Papucii de puf ușori pentru femei se vor potrivi în orice geantă și rucsac pregătit pentru o expediție de iarnă. Vei aprecia toate avantajele lor după o zi întreagă de drumeție, când îi vei încălța în cele din urmă într-un cort sau adăpost. După multe ore petrecute în interiorul cizmelor înalte de trekking sau de alpinism, picioarele tale merită puțin confort.

Pantofi de femei pentru cort cu puf

Călăriile de jos sunt încălțăminte foarte ușoară care nu ocupă mult spațiu atunci când sunt împachetate. Își datorează astfel de proprietăți în principal construcției sale, care seamănă în mare măsură cu jachetele compacte din puf. Din exterior, sunt confecționați din materiale foarte subțiri care, în același timp, sunt foarte rezistente la abraziune sau tăiere. Izolația este plasată între această țesătură și căptușeală și asigură proprietățile izolatoare excelente ale acestui tip de încălțăminte. Toate aceste materiale pot fi comprimate semnificativ, astfel încât papucii de puf pentru femei nu ocupă mult spațiu în bagaje. Bocancii de puf pentru femei, deși sunt destinați utilizării în interior și în corturi, au adesea o talpă de cauciuc minimalistă. Aceasta vă va permite să ieșiți afară pentru o vreme și, astfel, o face perfectă pentru numeroase călătorii.

Pantofii din puf pentru femei sunt izolați atât cu puf natural, cât și cu izolație sintetică. Fiecare dintre aceste umpluturi are avantajele și dezavantajele sale. Puful natural este cu siguranță de neegalat atunci când vine vorba de proprietăți izolatoare. Este cel mai eficient izolator folosit în îmbrăcămintea și încălțămintea de drumeție. În același timp, este extrem de ușoară și oferă proprietăți excepționale de compresie în timpul transportului. Singurul dezavantaj este sensibilitatea sa la umiditate. Atunci când este umed, își pierde toate proprietățile. De aceea, cizmele din puf pentru femei cu umplutură naturală se vor dovedi cele mai eficiente în timpul înghețurilor severe. Acest dezavantaj a fost eliminat la modelele care folosesc izolație sintetică, care este mult mai rezistentă la acest tip de probleme. În ciuda faptului că raportul dintre proprietățile de izolare și greutate este puțin mai rău, versatilitatea ridicată și fiabilitatea în diferite condiții o fac o alegere populară.

Cumpărați cizme pentru femei la 8a.ro

Oferim o selecție largă de papuci de puf pentru femei de diferite tăieturi și modele. Cizmele de puf Pajak, concepute pentru lupte la altitudine mare, sunt fabricate din puf de gâscă polonez de cea mai bună calitate, care vă va proteja picioarele de îngheț în condiții extreme. Sunt perfecți pentru a sta într-un cort la altitudini mari. Marca americană The North Face oferă, de asemenea, o gamă largă de papuci din puf. Cei mai mulți dintre ei sunt umpluți cu izolație sintetică Thermoball. Aceste modele sunt perfecte pentru relaxare într-un adăpost, în camping sau chiar acasă. Tăieturile diverse și o gamă largă de culori vor permite fiecărui pasionat de călătorii să își aleagă papucii de puf funcționali.