top

Termosuri pentru prânz Esbit

Bidoanele Esbit pentru alimente sunt o modalitate de a menține temperatura alimentelor pe care le transportați. Marca germană combină perfect designul modern cu tehnologia testată și dovedită, garantând proprietăți izolatoare excepționale.
View as Grid List

37 Produse

  1. Dop Esbit Food Jug - black

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

37 Produse

Ștergere

Cisterne pentru alimente

Jucării de mâncare sunt o modalitate excelentă de a avea o masă caldă în timpul zilei. Deoarece puteți menține temperatura ridicată timp de câteva ore, puteți pregăti o masă gustoasă mult mai devreme. Aceasta va rămâne gata de consum tot timpul, fără a fi nevoie să o reîncălziți. Ulcioarele de mâncare Esbit sunt o alegere bună atât pentru călătoriile în aer liber, cât și pentru expedițiile montane sau pentru o zi aglomerată, când nu aveți timp să vă pregătiți o masă caldă. O ofertă completă de carafe alimentare Esbit disponibilă pe site-ul 8a.ro vă va permite să alegeți dimensiunea și aspectul potrivit. Modelele minimaliste cu vopsea mată sunt perfecte pentru drumeții și drumeții, în timp ce ulcioarele de design sunt cea mai populară alegere pentru utilizarea zilnică.

Cercetare ulcioare de alimente - soluții testate și încercate

Cisternele pentru alimente de la acest producător german își datorează proprietățile izolatoare tehnologiei de vid testate și încercate. Construcția ulciorului este realizată din pereți de oțel cu vid între ei. Acesta este un izolator excelent care permite menținerea alimentelor la cald chiar și pentru multe ore. În plus, totul este foarte rezistent, așa că nu vă faceți griji, puteți împacheta cu ușurință ulciorul pentru mâncare Esbit în rucsac, împreună cu celelalte echipamente de călătorie. Această soluție este perfectă pentru drumeții de o zi, permițându-vă să vă bucurați de o masă caldă după multe ore de activitate fizică. Utilizând carafele de mâncare în timpul drumețiilor scurte, puteți uita să transportați cu dvs. setul de gătit sau aragazul. Fiabilitatea ridicată a tuturor modelelor înseamnă că ulcioarele de mâncare Esbit pot fi utilizate timp de mulți ani, oferind în mod constant proprietăți de izolare ridicate.

Caracteristicile ulcioarelor pentru alimente Esbit

Cea mai distinctivă caracteristică a ulcioarelor pentru alimente este forma lor. Diametrul mult mai mare permite un acces mai larg la interior. Acest lucru facilitează nu numai introducerea și scoaterea alimentelor din interior, ci și menținerea curățeniei ulciorului pentru alimente. Capacul confortabil poate servi, de asemenea, ca un bol pentru a pune mâncarea înăuntru. Modelele selectate au chiar și tacâmuri incluse, astfel încât vin ca un set complet pentru a vă mânca confortabil masa în aer liber sau la serviciu. Ulcioarele pentru mâncare Esbit mențin perfect temperatura nu doar ridicată, ci și scăzută în timpul verii. În acest fel, puteți, de exemplu, să transportați cu ușurință gheață în ele.

O selecție completă de culori și capacități de borcane pentru alimente disponibile la magazinul 8a.ro.

Cisternele pentru alimente Esbit sunt disponibile într-o gamă largă de capacități și culori. În cele mai mari ulcioare, puteți transporta mâncarea chiar și pentru mai multe persoane. Cele mai mici modele sunt o soluție perfectă pentru o singură persoană. Le puteți introduce cu ușurință în geanta de umăr sau într-un rucsac de oraș. Manopera de înaltă calitate îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori. Stratul de lac acoperit cu precizie și numeroasele detalii de design fac din aceste ulcioare pentru mâncare o alegere populară și pentru utilizarea zilnică.