top

Încălțăminte de alergare off-road

Pantofii de alergare pentru teren sunt modele care îți vor permite să abordezi și mai rapid potecile de pădure și traseele montane. Oferta noastră include încălțăminte pentru alergare de agrement, antrenament și competiții. Consultați soluțiile celor mai bune mărci, precum Dynafit, Salomon, Merrell, La Sportiva și multe altele.
View as Grid List

650 Produse

 1. -14%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - glade/black

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - sprig/peony

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Pantofi trail Hoka Zinal 2 - black/ceramic

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Pantofi trail Hoka Torrent 3 - black/diva blue

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - black/flame

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

650 Produse

Ștergere

Călăuzele de alergare pentru trail running oferă suport tehnic

Desenele pantofilor de alergare funcționează în cele mai grele condiții, motiv pentru care producătorii folosesc soluții moderne pentru a le confecționa. Pantofii de alergare montană, dar și modelele de câmpie, au întotdeauna o parte superioară foarte rezistentă. Din acest motiv, întreaga lor construcție va rezista la solicitările create în timpul alergării, ceea ce vă va face să le folosiți funcționalitatea pentru următoarele sezoane. Pantofii de trail running au adesea o construcție specială de stabilizare sub sau pe partea superioară. Acestea sunt, de obicei, piese de plastic mai dure care rigidizează piciorul și glezna. În același timp, acestea nu vă limitează libertatea de mișcare, ci vă protejează pe traseele abrupte. În plus, umflăturile sunt adesea plasate pe partea superioară, iar unii pantofi de alergare montană au un vârf întărit. Ca urmare, pantofii în sine nu se sparg ușor, iar dacă vă loviți accidental de o piatră sau de o rădăcină, veți câștiga amortizare. Designerii de șlapi de alergare folosesc adesea și un sistem de legare rapidă. Acesta folosește un cordon cu un opritor, care permite o potrivire expresă.

Călăriile de alergare montană - suport de membrană

Călăria de alergare pe traseu trebuie să reziste și la condițiile de ploaie în care vă antrenați sau la secțiunile noroioase ale traseului cu multe bălți. De aceea, producătorii folosesc membrana GORE-TEX® sau cele dezvoltate de propriile birouri de proiectare. Indiferent de soluția folosită, puteți conta pe o rezistență ridicată sau maximă la apă. Datorită acesteia, călcâiul de alergare montană vă va proteja de îmbibarea totală atunci când vremea de la munte se înrăutățește brusc. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să întrerupeți alergarea și vă permite să traversați pârâurile de munte cu piciorul uscat. Călcatul de alergare pe traseu cu membrană GORE-TEX® are, de asemenea, capacitatea de a menține parțial respirabilitatea pielii. Acest lucru reduce riscul de supraîncălzire ușoară, astfel că excesul de umiditate va fi eliminat eficient. Acest lucru, combinat cu panourile de ventilație de pe partea superioară, se va dovedi a fi un sprijin indispensabil în timpul efortului.

Caracteristicile pantofilor de alergare pentru trail running - stabilitate maximă

Capacitatea de a menține o stabilitate ridicată este importantă atunci când alergi pe un traseu montan. Acest lucru face ca călcâiul de alergare montană să reducă riscul de leziuni accidentale la nivelul gleznei. Acest lucru se datorează panourilor speciale de rigidizare din talpa intermediară. Acestea sunt de obicei fabricate din nailon, astfel încât piciorul nu se îndoaie în locuri nedorite. Din acest motiv, pantofii de trail running se dovedesc a fi o bază sigură pentru practicarea pasiunii tale sportive. Cele mai moderne modele, cum ar fi The North Face VECTIV™, pe lângă stabilitate, vă permit să vă măriți și mai mult ritmul.

Călăriile de alergare pentru femei - pentru femei active

Profilul pantofilor de alergare pentru femei este întotdeauna adaptat la structura anatomică a piciorului acestora. Datorită acestui fapt, obțineți un sprijin cu adevărat rafinat al alergării, ceea ce facilitează parcurgerea kilometrilor. Cu toate acestea, talpa intermediară este importantă atât la pantofii de alergare pentru femei, cât și la cei pentru bărbați. Prin urmare, călcâiul de alergare montană are doar cele mai bune soluții. Este vorba, de obicei, de spumă EVA, dar și de tehnologiile proprietare ale mărcilor sportive. Scopul lor este de a absorbi șocurile cauzate de alergare, ceea ce ușurează o parte din articulații. Acest lucru este important deoarece traseul montan este acoperit cu pietre dure, așa că protecția împotriva lor este importantă. Din acest motiv ,câștigați rezistență la fiecare pas, ceea ce va face mai ușoară parcurgerea kilometrilor.

Pantofi de trail running pentru bărbați - pentru iubitorii de efort

Supele pantofilor de alergare sunt întotdeauna fabricate din cauciuc durabil cu aderență ridicată. Cea mai populară este Vibram®, dar veți găsi și soluțiile Pomoca®, Michelin® sau Missiongrip marci ale On Running Acestea sporesc siguranța alergării tale. În plus, rostogolirea piciorului este cât se poate de naturală. Călăriile de alergare de trail running înseamnă și tălpi exterioare, a căror bandă de rulare a fost conturată pentru a scurge murdăria și pietrele mici mai eficient decât soluțiile clasice. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea alergării, făcându-vă să vă finalizați mai eficient antrenamentele sau să participați la competiții.