top

Rucsacuri tactice / de supraviețuire / bushcraft

Rucsacurile tactice sunt modele specializate în care accentul se pune pe durabilitatea întregii structuri. Oferta include, printre altele, rucsacuri bushcraft încăpătoare și rucsacuri de supraviețuire, care vă vor ajuta să supraviețuiți în condiții extreme. Descoperă rucsacurile tactice de 20l, 30l, 40l, 50l și chiar mai mari!
View as Grid List

46 Produse

 1. -6%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Survival Pack - black

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Rucsac Tasmania Tiger Modular Combat Pack

  Lista de dorințe

 3. -21%
  Rucsac trekking Mystery Ranch Terraframe 3-Zip 50 - loden

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Field Pack MKII - olive

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Range Pack MKII - olive

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Mission Pack MK II MC - multicam

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Rucsac Tasmanian Tiger Tac Modular Pack 30 Vent - black

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Modular Pack 30 - khaki

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Modular Pack 30 - black

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Rucsac tactic Tasmanian Tiger Modular Pack 45 Plus - khaki

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Rucsac tactic Source Commander 10L - multicam

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Rucsac tactic Source Assault 20L - coyote

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Rucsac tactic Source Assault 20L - black

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Rucsac tactic Source Source Patrol 35L - black

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Rucsac tactic Source Source Patrol 35L - multicam

  Lista de dorințe

 16. -20%
  Rucsac tactic Source Source Patrol 35L - coyote

  Lista de dorințe

 17. -14%
  Rucsac tactic Source Double D 45L - black

  Lista de dorințe

 18. -16%
  Rucsac tactic Mystery Ranch Sphinx 60 - gravel

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

46 Produse

Ștergere

Rucsacuri tactice - durabilitate și versatilitate maximă

Rucsacurile de supraviețuire, bushcraft și tactice includ multe modele concepute pentru sarcini speciale. Rucsacurile militare moderne, sunt caracterizate de o rezistență structurală foarte mare și de o construcție unică. Schema de culori este, de asemenea, importantă, permițând adaptarea rucsacului la terenul în care ne vom deplasa. Rucsacurile moderne tactice sunt cel mai adesea alese de către pasionații de armată sau fanii ASG. Modelul de bază, cu o capacitate de 15l-20l, oferă spațiu pentru cel mai necesar echipament. Modelele tactice mai mari 35l - 40l sunt, de asemenea, excelente pentru supraviețuire, permițându-vă să vă deplasați cu ușurință cu echipamentul de care aveți nevoie pentru a supraviețui în condiții sălbatice. Rucsacurile robuste bushcraft sunt alegerea optimă pentru călătoriile scurte cu înnoptări în sălbăticie.

Care sunt caracteristicile modelelor pentru pasionații de bushcraft și supraviețuire?

Rucsacurile tactice diferă de modelele de turism printr-o serie de caracteristici. În primul rând, materialele folosite în producția lor sunt foarte rezistente. Prioritatea este durata de viață lungă a echipamentului, chiar și în condiții foarte solicitante. De aceea, rucsacurile militare folosesc adesea țesături groase, din nailon Cordura®, care este bine cunoscută de pasionații și fanii activităților în aer liber, este extrem de populară. Durabilitatea sa este aproape legendară! Datorită acesteia, rucsacurile de supraviețuire au o rezistență mai mare la abraziuni sau tăieturi accidentale. Așezarea frecventă a rucsacului pe stânci sau împingerea printr-un tufiș de pădure nu va face nicio impresie asupra acestuia.

În al doilea rând, rucsacurile tactice au în majoritatea cazurilor un design modular Acest lucru înseamnă că, în aproape toate cazurile, rucsacul selectat poate fi extins cu elemente suplimentare, care pot fi atașate la părțile laterale, la panoul frontal sau la curelele de umăr. Acest lucru este facilitat în mare măsură de curelele sistemului MOLLE, care sunt montate pe multe modele. Acestea vă permit să atașați rapid buzunare și pungi suplimentare la rucsacul tactic care sunt compatibile cu această soluție. Alegerea lor este foarte mare, astfel încât puteți adapta cu ușurință rucsacul tactic la nevoile dumneavoastră.

În al treilea rând, rucsacurile de bushcraft și de supraviețuire sunt produse în culori stinse care se vor combina perfect cu îmbrăcăminte tactică Acest lucru vă va permite să creați un set de culori uniforme - îmbrăcăminte + echipament, indiferent unde mergeți. Rucsacurile tactice gri sunt perfecte pentru terenul urban, iar cele verzi și maro pentru zona sălbatică. Pentru cei care au nevoie de camuflaj maxim, sunt disponibile rucsacuri moro. Totuși, cea mai versatilă alegere rămâne rucsacul negru, pe care îl puteți ajusta cu ușurință pentru a se potrivi oricăror nevoi. O caracteristică distinctivă a acestui tip de rucsac sunt și panourile pentru atașarea unui plasture Velcro pentru o identificare mai ușoară.

Puteți cumpăra rucsacuri tactice, de supraviețuire și bushcraft în magazinul 8a.ro.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții dovedite, oferta noastră vă va permite cu siguranță să găsiți un model potrivit. Rucsacurile tactice militare oferă o fiabilitate ridicată atât pentru expediții off-road extreme, cât și pentru activități militare. Rucsacul tactic 20l sau 30l este, de asemenea, excelent pentru utilizarea zilnică, în special pentru cei care au gustul pentru stilul militar. Un rucsac bushcraft mai mare, de 40l sau 50l, va găzdui cu ușurință echipamentul pe care îl luați în excursiile de noapte pe teren. Dacă durabilitatea și funcționalitatea maximă sunt singurele priorități pentru dumneavoastră, atunci rucsacurile tactice de la mărci de top precum Helikon-Tex sau Tasmanian Tiger vor fi o alegere bună. O gamă largă de capacități și culori vă va permite să ajungeți cu ușurință la modelul perfect pentru dumneavoastră. Modelele moderne nu numai că se vor potrivi în orice tip de teren, dar vă vor permite să transportați tot echipamentul necesar într-un mod extrem de confortabil.