top

Tricouri merino pentru bărbați

Tricourile Merino pentru bărbați reprezintă confortul maxim și proprietățile fantastice ale lânii, reunite într-un singur produs. Tricourile din lână merino sunt o alegere excelentă atât pentru activitățile în aer liber, cât și pentru cele de zi cu zi.
View as Grid List

116 Produse

Page
pe pagină
 1. -10%
  Tricou barbati Houdini Activist Tee - cork

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Tricou lana merinos Houdini Activist Tee - deep sea blue

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Tricou lana merinos Mons Royale Cadence T - blue state/midnight

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Tricou ciclism Mons Royale Icon T-Shirt - midnight

  Lista de dorințe

 5. -16%
  Tricou lana merinos CMP Neil T-Shirt - grey mel/stone

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Tricou lana merinos CMP Neil T-Shirt - reef

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Tricou barbati Icebreaker Wave SS Tee Stripe - navy/loden

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Tricou barbati Icebreaker Sphere II SS Tee - earth

  Lista de dorințe

 9. -20%
  Tricou barbati Icebreaker Sphere II SS Tee Hitt - green

  Lista de dorințe

View as Grid List

116 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

T-shirt-urile merinos pentru bărbați sunt din ce în ce mai populare.

Îmbrăcămintea din lână merinos este din ce în ce mai populară printre pasionații de activități în aer liber și de munte. Performanțele sale excelente și confortul ridicat la purtare fac ca aceasta să înlocuiască adesea îmbrăcămintea tehnică în timpul activităților care nu necesită un efort maxim. De asemenea, este o alternativă excelentă la bumbac în viața de zi cu zi. Tricourile bărbătești din merino sunt disponibile într-o varietate de culori și în multe croieli. Tricourile mai lejere pentru mai mult confort, iar modelele mai mulate vor funcționa excelent în timpul călătoriilor. Pentru iubitorii de clasici, producătorii au pregătit tricouri monocolore. Toți cei care caută grafică interesantă cu motive montane și ecologice vor găsi, de asemenea, ceva pentru ei înșiși.

Tricote bărbătești din lână merinos - caracteristici

Tricoul merinos pentru bărbați își datorează proprietățile unice materialului din care este confecționat. De ce este lâna merino atât de populară în îmbrăcămintea de exterior? Datorită faptului că are caracteristici unice care o diferențiază atât de bumbacul natural, cât și de fibrele sintetice utilizate în îmbrăcămintea sportivă. Cele mai importante dintre acestea sunt capacitatea sa de termoreglare, datorită căreia funcționează excelent în diferite condiții meteorologice. În zilele mai reci, protejează eficient împotriva răcirii rapide a corpului, iar în timpul căldurii protejează împotriva supraîncălzirii ușoare. Tricourile merino pentru bărbați se usucă mai repede decât bumbacul tradițional, astfel încât, chiar și după umezeală, acestea sunt mai pregătite pentru călătorii ulterioare. De asemenea, lâna merino are proprietăți naturale care împiedică dezvoltarea bacteriilor, ceea ce se traduce printr-o protecție mai eficientă împotriva formării rapide a mirosurilor neplăcute. Această caracteristică este excelentă pentru călătoriile și excursiile mai lungi. De asemenea, lâna Merino este foarte plăcută la atingere. Fibrele sale delicate oferă un nivel foarte ridicat de confort pe toată durata de viață.

Camasiile Merino pentru bărbați - 8a.ro

Oferim o gamă largă de tricouri realizate din cele mai importante mărci de lână merinos. Acestea se caracterizează prin calitatea înaltă a materialului și prin performanțe perfecte. Tricourile bărbătești Icebreaker sau Smartwool sunt cei mai importanți producători mondiali de îmbrăcăminte merino pentru exterior.