top

Rachete de zăpadă

Cizmele de zăpadă vor permite tuturor iubitorilor de expediții de iarnă să se deplaseze eficient în zăpadă adâncă. Construcțiile perfect proiectate se vor dovedi pe trasee și poteci înzăpezite.
View as Grid List

3 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Rachete de zăpadă Tubbs Flex ALP 25 white

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Rachete de zăpadă Tubbs Flex TRK 22 khaki

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Rachete de zăpadă Tubbs Flex TRK 24 khaki

  Lista de dorințe

View as Grid List

3 Produse

pe pagină
Ștergere

Rășini pentru excursii de iarnă

În timpul iernii, multe trasee de drumeție devin aproape inaccesibile pentru drumeți. Un strat gros de zăpadă face ca o persoană să se scufunde mai sus de genunchi și fiecare pas necesită un mare efort. În astfel de condiții, este practic imposibil să parcurgi o distanță mai lungă. Ținând cont de astfel de situații, au fost dezvoltate cizmele de zăpadă. După ce le punem pe noi, avem la dispoziție o suprafață mult mai mare, datorită căreia pantofii nu se mai scufundă atât de mult în zăpadă. Acest lucru vă permite să mențineți un ritm de mers destul de bun chiar și pe zăpadă moale. Folosirea cizmelor de zăpadă va face ca nicio vreme să nu mai fie un obstacol în calea plecării pe traseu. Ușurința cu care vă puteți deplasa cu ajutorul snowshoes le face ideale atât pentru începători, cât și pentru iubitorii de munte și drumeții mai experimentați.

Construcția cizmelor de zăpadă

Răștile pot fi atașate la majoritatea cizmelor de trekking, de iarnă și de munte. Majoritatea modelelor sunt echipate cu curele speciale. Atașarea snowshoes este foarte ușoară și durează doar câteva momente. Cizmele de zăpadă pot varia semnificativ în ceea ce privește designul, dar există câteva caracteristici comune. Toate modelele asigură mobilitatea pantofului, astfel încât, atunci când racheta de zăpadă este așezată pe zăpadă, aceasta se poate înclina în față. Acest lucru permite o pășire mai confortabilă. În plus, sub snowshoes sunt plasați crampoane, care permit menținerea aderenței pe zăpada foarte înghețată. La modelele de bază pentru turism, crampoanele sunt mici sau complet omise. La snowshoes mai avansate, crampoanele sunt mai lungi și mai agresive, pentru a oferi un sprijin adecvat chiar și pe pante ușor mai abrupte. Aceasta este o alegere excelentă pentru trasee mai variate, atunci când va trebui să traversați pante mai abrupte.

Mutarea în rachete de zăpadă

În timp ce snowshoes pot părea voluminoase și grele la prima vedere, utilizarea lor este destul de simplă. Suprafața mai mare și lățimea mai mare decât cea a pantofilor standard vă obligă să faceți pași ceva mai largi. Cu toate acestea, este nevoie doar de câțiva kilometri pentru a vă obișnui rapid cu modul caracteristic de deplasare în rachete de zăpadă. Cizmele de zăpadă moderne sunt, de asemenea, fabricate din materiale foarte ușoare, astfel încât nu vă vor cântări prea mult în picioare, chiar și în cazul călătoriilor mai lungi. Pe teren dur, când nu mai este nevoie de rachete de zăpadă, le putem atașa cu ușurință la exteriorul rucsacului.

Călți de schi în magazinul 8a.ro

Furnizăm o gamă de snowshoes de marcă, care se caracterizează printr-o fiabilitate ridicată. Mărcile montane de top sunt o garanție a unei manopere de cea mai bună calitate și a utilizării unor materiale robuste. Cu toate acestea, snowshoes nu reprezintă totul. Pentru o deplasare confortabilă pe traseele acoperite de zăpadă aveți nevoie și de benzi de drumeție Acestea vă vor permite să mențineți un ritm bun de mers în orice condiții. Cizmele de zăpadă sunt o alegere excelentă pentru toți drumeții care vor să profite la maximum de iarnă. Parcurgerea acelorași trasee ca și vara, doar cu un strat gros de zăpadă, vă va oferi o experiență cu totul nouă.