top

Ochelari pentru alergare

Ochelarii de alergare sunt suportul tehnic pentru vedere pe care îl meritați în timpul efortului dumneavoastră. Aceștia vă vor permite să vedeți mai clar totul pe traseul montan sau pe traseul din oraș.
View as Grid List

18 Produse

 1. -23%
  Ochelari de soare Uvex Blaze III - black matt/smoke

  Lista de dorințe

 2. -23%
  Ochelari de soare Uvex Blaze III - black red/mirror red

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Ochelari ciclism GOG Orion - grey/red mirror

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Ochelari de soare GOG Steno - black/poly.white

  Lista de dorințe

 5. -34%
  Ochelari fotocromatici Goggle Tango C - red/black

  Lista de dorințe

 6. -35%
  Ochelari de alergare Goggle Orion - matt black/grey

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Ochelari de alergare Goggle Perseus - matt grey/red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Ochelari de alergare - îmi protejez vederea

Când alergați la munte sau vă antrenați în oraș, este important să vă protejați eficient vederea împotriva loviturilor provocate de intensitatea razelor solare. Activitatea cu strâmbatul constant al ochilor în fața luminii orbitoare este inutilă. Prin urmare, merită să ajungeți la ochelarii de alergare. Lentilele folosite la aceștia oferă diferite grade de întunecare, astfel că, în funcție de condițiile de iluminare în care alergi, vei găsi o soluție pentru tine. La magazinul 8a.ro, pe lângă modelele cu nuanțare permanentă, îi veți găsi și pe cei care folosesc lentile fotocromatice. Acestea ajustează transmisia luminii în funcție de condițiile de iluminare de pe traseu și sunt responsabile de tranzițiile line între contrastele schimbătoare. Acest tip de ochelari pentru alergători se dovedește a fi un sprijin eficient în zilele înnorate, când soarele este uneori acoperit de nori. Fiecare lentilă oferă, de asemenea, protecție împotriva razelor ultraviolete UV dăunătoare. Efectul lor negativ vă poate afecta vederea. Din acest motiv, ochelarii de alergare cu o astfel de soluție sunt o alegere necesară.

Ochelari de alergare - văd mai bine

Multe modele de ochelari de sport sunt echipate cu găuri speciale care permit aerului să circule între lentilă și piele. Acest lucru este deseori susținut de un strat "anti-ceață" pe partea din spate a lentilelor. Astfel de soluții reduc evaporarea lentilelor, ceea ce nu ar putea decât să perturbe percepția sigură a mediului înconjurător. Ochelarii de alergare dotați cu astfel de tehnologii sunt un partener indispensabil pentru orice efort fizic, atât în munți, cât și în oraș. Unele modele din magazinul 8a.ro au polarizare. Această soluție este responsabilă pentru distribuirea uniformă a contrastelor, astfel încât calitatea imaginii recepționate se va îmbunătăți. Astfel de ochelari de alergare oferă o percepție mai eficientă a mediului înconjurător, ceea ce vă va permite să vedeți la timp posibilele amenințări de pe traseu. Polarizarea reduce, de asemenea, strălucirea, ceea ce face ca totul în jurul tău să fie mai clar, iar percepția culorilor va fi naturală. Ochelarii de alergare polarizați reduc oboseala ochilor și vă permit să vă bucurați pe deplin de frumusețea împrejurimilor montane.

Ochelari de alergare - gama de culori

În plus față de tehnologia fotocromică și de polarizare, lentilele au și culori diferite. Fiecare dintre ele este responsabilă pentru altceva și lasă să intre culori diferite în globul nostru ocular. Datorită acestui fapt, ochelarii de alergare cu lentile roșii cresc contrastul imaginii văzute, precum și claritatea corespunzătoare a acesteia. Aceștia absorb lumina albastră și reduc oboseala ochilor. Ochelarii de alergare cu lentile galbene își dovedesc utilitatea în zilele înnorate, îmbunătățind semnificativ contrastele. La magazinul 8a.ro, fiecare culoare ulterioară este descrisă, astfel încât atunci când căutați ochelari pentru dumneavoastră, puteți alege cu ușurință soluția potrivită.

Ochelari de alergare - durabilitate și confort

Materialele durabile sunt folosite la ochelarii de alergare datorită destinației lor. Această soluție le permite să reziste la greutățile activităților montane, asigurându-le funcționalitatea pentru următoarele sezoane. În plus, producătorii folosesc adesea panouri antiderapante, situate de obicei pe nas și pe tâmple. Ochelarii de alergare cu această soluție păstrează o stabilitate ridicată atunci când pielea este umedă și vă mișcați dinamic. Lentilele unor astfel de modele sunt, de asemenea, durabile și foarte bine protejate împotriva zgârieturilor. Ochelarii pentru alergători oferiți în magazinul 8a.ro sunt produși de mărci respectate precum Julbo, Cebe, Google, Smith și multe altele.