top

Încălțăminte trekking înaltă femei

Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei sunt un element de bază pentru drumețiile montane, fără de care o expediție eficientă este imposibilă. Magazinul 8a.ro oferă încălțăminte de la producători de top precum Salewa, Hanwag și Zamberlan. Cizmele de trekking high-top pentru femei sunt alegerea supremă pentru drumeții pe distanțe lungi și pentru drumeții cu un rucsac greu, deoarece oferă un sprijin maxim pentru articulația gleznei.
View as Grid List

140 Produse

 1. -20%
  Ghete trekking femei Asolo Corax GV - black/peacock blue

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Ghete trekking femei Asolo Stynger GTX - cloudy grey/stone

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Pantofi GORE-TEX femei Asolo Stynger GTX - grey/gun metal

  Lista de dorințe

 4. -35%
  Ghete trekking femei Tecnica Makalu IV GTX - deep laguna

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Ghete trekking femei Zamberlan Rando GTX - black/purple

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Ghete trekking Zamberlan Rando GTX - black/blue

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Ghete trekking femei Meindl Kansas Lady GTX - brown

  Lista de dorințe

 8. -15%
  Ghete trekking femei Meindl Jersey Lady PRO - brown

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Ghete trekking femei Meindl Schlern Lady MFS - dark brown

  Lista de dorințe

 10. -18%
  Ghete trekking femei Meindl Vakuum Lady GTX - brown

  Lista de dorințe

 11. -14%
  Ghete trekking femei Hanwag Makra Trek Lady GTX - navy/pink

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Ghete trekking femei Zamberlan Rosa GTX WNS - tan

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

140 Produse

Ștergere

Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei oferă un suport excelent în timpul unei drumeții montane

Diversele forme de drumeții montane necesită întotdeauna suport tehnic pentru a face drumeția mai sigură și mai eficientă. Producători precum Salewa, Hanwag, Zamberlan, La Sportiva și alții încorporează întotdeauna soluții de ultimă generație. Astfel, veți putea să vă îndreptați atât spre vârfuri înalte iarna, cât și spre expediții clasice de mai multe zile vara. Astfel, gama de produse a magazinului 8a.ro include cizme de trekking cu vârf înalt pentru femei pentru orice tip de traseu. Încălțămintea de trekking pentru femei cu partea superioară înaltă protejează perfect glezna împotriva rănilor și stabilizează piciorul la un nivel ridicat, ceea ce este perfect atunci când porți un rucsac greu. De asemenea, puteți pune crampoane pe majoritatea modelelor oferite în magazinul 8a.ro, astfel încât să puteți încerca provocări de escaladă și drumeții pe ghețari cu ele.

Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei sunt perfecte pentru toate activitățile montane. Nu numai că îți stabilizează perfect articulația gleznei, dar oferă și tracțiune optimă și protecție împotriva umezelii. De asemenea, modelele moderne oferă un nivel ridicat de respirabilitate confortabilă.

Membrană impermeabilă în cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei

Utilizarea membranelor în încălțămintea de munte este o idee extrem de practică. Acest lucru se datorează faptului că soluții precum GORE-TEX® și membranele proprii ale mărcilor de încălțăminte asigură o impermeabilizare excelentă. Acestea vă vor proteja împotriva udării atunci când faceți drumeții pe zăpadă, în ploaie sau când traversați un pârâu de munte. Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei care încorporează această soluție vă vor proteja de vremea schimbătoare, astfel încât, chiar dacă se rupe, nu va trebui să vă opriți din drumeție. În același timp, membrana GORE-TEX® și alte soluții similare sunt, de asemenea, responsabile în mare măsură pentru menținerea respirabilității pielii. Acest lucru asigură că excesul de umiditate generat în timpul eforturilor tale de trekking va fi îndepărtat în mod eficient. Acest lucru va reduce supraîncălzirea și va avea un efect pozitiv asupra menținerii unui climat uscat și confortabil în jurul pielii dumneavoastră. Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei cu această tehnologie se vor usca mai repede atunci când te odihnești. Tot ce trebuie să faci este să te descalți și să-ți lași picioarele să se relaxeze.

Suportul și structura pantofilor de trekking pentru femei cu vârf înalt

Suportul bocancilor de munte pentru femei trebuie să ofere un nivel ridicat de durabilitate. Acesta este motivul pentru care producătorii folosesc de obicei piele naturală sau materiale sintetice din grupul poliamidelor. Aceasta este adesea susținută de panouri din plastic TPU, întărituri din cauciuc în jurul tălpii și vârfuri întărite. Cu această soluție, pantofii de trekking cu vârf înalt pentru femei pot îndura cu curaj eforturile exercitate asupra părții superioare în timpul drumeției. Acest lucru înseamnă că încălțămintea nu se va destrăma tocmai când vă aflați la 2.000 de metri deasupra nivelului mării și că va rămâne funcțională pentru sezoanele următoare. Acest grup de soluții asigură, de asemenea, că o agățare accidentală pe o piatră sau pe o rădăcină care iese din traseu nu vă va răni ușor piciorul. Acest lucru, evident, ar putea duce la răni neplăcute. Cizmele de trekking cu vârf înalt pentru femei, cum ar fi Salewa și alte mărci, au, de asemenea, un sistem de cadru intern Funcția acestuia este de a vă stabiliza piciorul înalt, astfel încât să evitați entorsele accidentale pe traseele tehnice.

Călăriile de trekking cu vârf înalt pentru femei oferă o amortizare eficientă

Traseul de munte este deseori plin de pietre și bolovani, pe care mersul pe jos provoacă dureri. De aceea, pantofii de trekking cu vârf înalt pentru femei sunt susținuți de o talpă tehnică avansată. Funcția lor este de a absorbi șocurile provocate de drumeție, permițându-vă să parcurgeți mai mulți kilometri mai eficient. Acest tip de suport ușurează presiunea asupra articulațiilor, care are ca rezultat un confort maxim Acest lucru face ca fiecare pas succesiv să fie mai rezistent, așa că veți merge mai departe și vă veți distra mai mult cu aceste cizme de trekking. În plus, sistemul de talpă intermediară se asigură că tensiunile apărute în timpul drumeției sunt distribuite uniform. Acest lucru asigură că pantofii de trekking pentru femei vă vor proteja picioarele de oboseala rapidă. Supele lor separă perfect picioarele de sol, iar rigiditatea lor înseamnă că puteți folosi crampoane pe majoritatea modelelor.

Călăușii de trekking cu vârf înalt pentru femei se mândresc cu o talpă cu aderență mare

Planta este baza pentru marșul montan. Producătorii folosesc în cea mai mare parte soluții de laVibram®, Michelin® și mărci proprii. Ca urmare, pantofii de trekking cu talpă înaltă pentru femei se remarcă prin aderența ridicată care reduce riscul de alunecare pe traseu. Cu această soluție, este păstrată și rostogolirea naturală a piciorului, ceea ce contribuie direct la siguranța pe munte. În funcție de modelul pe care îl alegeți, puteți opta pentru diferite tipuri de tălpi. Unele se comportă mai bine în condiții uscate, iar altele în noroi sau în zăpadă adâncă.

Gama largă de încălțăminte la magazinul online 8a.ro

Magazinul nostru online vă oferă o selecție excelentă de calțăminte de drumeție pentru femei Colecțiile producătorilor sunt pline atât de low-top cât și de modele cu vârf înalt, perfecte pentru drumeții pe trasee. Utilizatorii mai experimentați și fanii călătoriilor ușoare pot ajunge la modelele low-top. Cu toate acestea, dacă vă deplasați în munți cu un rucsac greu și planificați excursii de mai multe zile, vă sfătuim să alegeți cizme de trekking cu vârf înalt. Acestea oferă un suport excelent pentru articulația gleznei și minimizează eficient riscul unor potențiale leziuni.