top

Pantaloni şi colanţi de alergare

Pantalonii de alergare și jambierele sunt un must al ținutei purtate pentru mișcări energice. Croiala corect aleasă se va adapta cu ușurință la structura individuală a corpului și va crește eficiența efortului.
View as Grid List

136 Produse

 1. -7%
  Pantaloni alergare On Running Running Pants - black

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Pantaloni alergare femei Inov-8 Trailpant - black

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Colanti alergare Karpos Lavaredo Tech Tight - black

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Colanti alergare adidas Own The Run Tights - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

136 Produse

Ștergere

Pantalonii de alergare și jambierele garantează confortul în timpul practicării sportului.

Nu contează dacă vă organizați antrenamentele vara sau decideți să alergați la temperaturi mai scăzute - pantalonii de alergare și jambierele ar trebui să fie în garderoba dumneavoastră. Dacă vă gândiți la îmbrăcăminte sportivă, în primul rând, vă vin în minte grija unor pantofi confortabili și a modelului potrivit de tricou. Cu toate acestea, nu trebuie uitat că acestea trebuie să fie completate de pantaloni scurți sau pantaloni confortabili, care să nu limiteze mișcarea. Cei care nu sunt dedicați activității nu vor funcționa neapărat. Ei nu vor susține atât de bine utilizatorul și nu vor garanta un echilibru adecvat al corpului. Dacă nu ați observat acest lucru până acum, veți fi plăcut surprinși de cât de mult face diferența o schimbare aparent mică. Tăietura care aderă la corp înseamnă numai avantaje - o mai bună eliminare a umidității, lipsa disconfortului și o libertate de mișcare mai mare. Materialul tehnic doveditor este o garanție a satisfacției.

Pantaloni de alergare sau jambiere?

Înainte de antrenamentul de alergare, aveți grijă de accesoriile și îmbrăcămintea corespunzătoare. În primul rând, alegeți pantofi confortabili, un tricou funcțional și pantaloni adecvați. Decizia cu privire la parametrii acestora este o chestiune individuală. Atunci când faceți o alegere, luați în considerare avantajele materialului și confortul tăieturii, dar și propriile noastre preferințe. Pantalonii de alergare și jambierele sunt produse de multe companii respectate, iar fiecare dintre ele oferă o variantă ușor diferită. Companiile oferă modele susținute de tehnologii precum Omni-Wick TM sau FlashDryTM pentru a elimina mai eficient umiditatea acumulată la suprafața corpului în timpul efortului. Ca urmare, alergătorul se poate bucura de un climat uscat și confortabil la suprafața pielii atunci când parcurge fiecare kilometru ulterior al traseului. Faptul că tăietura va fi mai mulată sau mai lejeră va contribui la eficiența întregului proces.

Avantajele pantalonilor de alergare și ale jambierelor vor fi apreciate atât de femei, cât și de bărbați

Pantalonii și jambierele de alergare, pe lângă faptul că sunt cusute din diverse țesături tehnice și în multe stiluri, sunt, de asemenea, concepute ținând cont de cerințele specifice ale unui anumit grup de beneficiari. Acest lucru se traduce în nivelul de funcționalitate al acestora. Este evident că jambierele de alergare pentru femei țin cont de faptul că femeile se așteaptă ca îmbrăcămintea să aibă proprietăți ușor diferite. Datorită diferențelor de preferințe și a celor care rezultă din structura corpului, modelele sunt optimizate în funcție de sex. Jambierele de alergare pentru bărbați diferă de propunerile pregătite pentru femei, de exemplu, în ceea ce privește lungimea, culoarea, designul sau gradul de potrivire. Avantajele tehnice ale țesăturilor rămân de obicei neschimbate.

De ce este mai bine să alegi pantaloni de alergare și jambiere în locul celor casual?

Există diferențe semnificative între modelele sportive și cele de zi cu zi. Pantalonii de alergare și jambierele sunt de obicei mai strâmți și sunt confecționați din materiale ușor elastice pentru a fi cât mai confortabile. În plus, o trăsătură caracteristică care le diferențiază este numărul de buzunare și soluțiile suplimentare ale formei. Modelele pentru alergători nu au multe buzunare, în special cele cu o structură adâncă și o construcție lejeră. Sarcina pantalonilor de alergare este de a face mișcarea cât mai ușoară, iar obiectele care se mișcă în interiorul buzunarelor sunt cu siguranță în favoarea acestui lucru. Variațiile suplimentare de design, elementele decorative, picioarele, fermoarele, cataramele sau crampoanele nu pot fi incluse în astfel de modele. Reglarea se face de obicei cu benzi sau curele elastice.