top

Alergare

Alergarea înseamnă libertate. Înseamnă să ai grijă de tine însuți și să te provoci. De aceea, magazinul de alergare 8a.ro vă oferă cele mai bune soluții. Punem la dispoziție produse pentru alergătorii montani de la mărci de top: Dynafit, La Sportiva, Salomon, Inov-8!
View as Grid List

2120 Produse

 1. Căști Shokz OpenRun - red

  Lista de dorințe

 2. Căști Shokz OpenRun - grey

  Lista de dorințe

 3. Căști Shokz OpenFit - beige

  Lista de dorințe

 4. Căști Shokz OpenSwim - black

  Lista de dorințe

 5. Căști Shokz OpenRun Pro - blue

  Lista de dorințe

 6. Căști Shokz OpenMove - blue

  Lista de dorințe

 7. Căști Shokz OpenRun Mini - black

  Lista de dorințe

 8. Căști Shokz OpenMove - grey

  Lista de dorințe

 9. Căști Shokz OpenFit - black

  Lista de dorințe

 10. Căști Shokz OpenRun - black

  Lista de dorințe

 11. Căști Shokz OpenMove - white

  Lista de dorințe

 12. Căști Shokz OpenRun Pro - black

  Lista de dorințe

 13. Căști Shokz OpenRun - blue

  Lista de dorințe

 14. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 15. -12%
  Lanternă frontală Silva Trail Speed 5XT

  Lista de dorințe

 16. -7%
  Pantaloni alergare On Running Running Pants - black

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Pantofi trail Saucony Peregrine 13 - glade/black

  Lista de dorințe

 18. -15%
  Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - sprig/peony

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2120 Produse

Ștergere

Magazinul de alergare montană 8a.ro oferă o gamă largă de produse

Oferta magazinului nostru online include tot ce aveți nevoie pentru a vă urma pasiunea pentru sport. Indiferent dacă sunteți un iubitor începător al alergării montane sau participați la ultramaratoane, veți găsi cu siguranță produse adaptate nevoilor dumneavoastră. Printre acestea, se numără pantofi de alergare avansați din punct de vedere tehnic, care funcționează bine la munte, pe drumurile forestiere sau în timpul antrenamentelor în oraș. În plus, magazinul 8a.ro pentru alergători oferă produse de alergare de cea mai bună calitate, ale căror soluții vor face ca urcarea rapidă pe trasee să fie și mai plăcută, mai eficientă și chiar mai rapidă. Oferta noastră include haine de alergare, adică tricouri de alergare, jachete de alergare, hanorace, lenjerie de corp și șosete. în plus, punem la dispoziție accesorii sub formă de rucsacuri de alergare, veste sau curele de alergare, sticle de apă, ceasuri multisport și ochelari.

Running - Magazinul 8a.ro este și îmbrăcăminte pentru alergători

În magazinul nostru de alergare, veți găsi îmbrăcăminte exterioară sub formă de hanorace și tricouri respirabile. Indiferent de vremea în care vă practicați activitatea, veți alege întotdeauna ceva pentru dumneavoastră. Fiecare piesă de îmbrăcăminte de alergare găsită la noi, elimină perfect umiditatea, în primul rând. Materialele folosite de producători păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Prin urmare, riscul de supraîncălzire va fi foarte redus. Dacă vă place să alergați, magazinul 8a.ro și oferta sa bogată vor face ca efortul depus pentru a parcurge mai mulți kilometri să fie maxim. Datorită acestui fapt, vă va fi mult mai ușor să vă antrenați sau să participați la competiții. Îmbrăcămintea din magazinul nostru înseamnă, de asemenea, libertate maximă de mișcare. Nimic nu vă va limita, chiar și în timpul celei mai dinamice alergări. Tricourile de alergare din materiale sintetice sunt suportul perfect pentru termoreglare, ceea ce vă va permite să evitați supraîncălzirea și să vă răcoriți în zilele mai reci. Magazinul de alergare 8a.ro dispune și de tricouri cu tehnologii antibacteriene. Acestea vă vor menține pielea proaspătă pentru o perioadă lungă de timp.

Căldura de alergător trebuie să fie caracterizată de o respirabilitate excelentă. Puteți datora acest lucru materialelor sintetice sau lânii naturale merinos. În același timp, lenjeria de corp sub formă de chiloți, chiloți, sutiene și șosete trebuie să fie suficient de delicată. Magazinul de alergare 8a.ro dispune de îmbrăcăminte care nu provoacă iritații ale pielii. Acest lucru se datorează materialelor plăcute la atingere și cusăturilor plate care le leagă. În plus, lenjeria intimă are adesea proprietăți antibacteriene. Datorită acestora, riscul formării rapide a mirosurilor neplăcute va fi redus la minimum și chiar și alergarea de lungă durată va fi mult mai plăcută.

Magazinul de alergare 8a.ro implică și îmbrăcăminte care te protejează de aura variată a muntelui. Pantalonii Softshell și jachetele cu membrană sunt suportul perfect atunci când vrei să continui să alergi în ciuda ploii. Din acest motiv, nu vă veți uda atunci când picăturile de ploaie încep să cadă din cer. În același timp, magazinul de alergare 8a.ro și jachetele sale vă vor proteja împotriva efectului răcoritor al vântului. Jachetele moderne de alergare de la Dynafit, La Sportiva, Salomon sunt construcții extrem de ușoare pe care le veți lua cu dumneavoastră pe fiecare traseu.

Încălțăminte la magazinul de alergare 8a.ro

Călăria de alergare este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de echipament pentru orice pasionat de alergare. Pantofii oferiți de magazinul de alergare 8a.ro combină o serie de soluții tehnice care te fac să te deplasezi dinamic pe traseu. Aceasta face ca devenirea fiecărui kilometru să fie mai ușoară. Magazinul de alergare 8a.ro oferă o gamă largă de pantofi atât ușori, cât și respirabili, concepuți pentru sezonul cald. De asemenea, sunt disponibili și pantofi de alergare cu membrană GORE-TEX®, care sunt perfecți pentru temperaturi mai scăzute și ploi. Pantofii de alergare impermeabili împiedică în mod eficient pătrunderea apei prin partea superioară, astfel încât nu vă veți uda rapid din cauza ploii. GORE-TEX® oferă, de asemenea, o respirabilitate ridicată, ceea ce este deosebit de important în timpul alergării intensive. Pantofii de alergare pentru teren trebuie să ofere, de asemenea, o aderență ridicată pe terenuri variate și o bună stabilitate. Atunci când urcați rapid pe trasee montane, acestea sunt două aspecte esențiale: sistemele moderne folosite în talpă, amestecurile speciale de cauciuc sau formele inovatoare ale benzii de rulare, care se regăsesc, de exemplu, la modelele On Running, se traduc în proprietăți off-road unice ale acestui tip de încălțăminte. Datorită acestui fapt, vă veți spori siguranța atât în timpul competițiilor, cât și în timpul sesiunilor lungi de antrenament. Alergarea va fi și mai eficientă cu pantofi bine ajustați.

Magazinul de alergare 8.pl oferă și accesorii de alergare,

i.e. o serie de elemente suplimentare utile. Rucsacurile de alergare pentru călătorii mai lungi vă permit să transportați o pungă de bota, astfel încât veți avea mereu acces la apa necesară. Curelele și vestele de alergare vor fi foarte practice în cursele mai minimaliste. Atunci când alergați pe întuneric, nu vă poate lipsi lanterna frontală. Aceasta va face ca totul să fie clar și alergarea de noapte mai sigură. Magazinul de alergare 8a.ro oferă, de asemenea, ochelari de alergare și ghetre pentru activități în medii noroioase. La noi, veți găsi tot ce aveți nevoie atunci când alergați, și chiar puțin mai mult.