top

Manșete de bicicletă

Încălțătoarele de brațe pentru ciclism sunt perfecte pentru sezoanele de tranziție ale anului. De îndată ce se răcește, le puteți îmbrăca rapid și le puteți da jos când iese soarele. Încălțătoarele de brațe pentru ciclism sunt un accesoriu bun pentru bicicliștii de șosea și de munte.
View as Grid List

2 Produse

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Brațurile de încălzire a brațelor pentru ciclism - un accesoriu practic

Vă plimbați cu bicicleta pe tot parcursul anului și nu vă puteți decide ce să purtați în sezoanele de tranziție? Încălțătoarele de brațe pentru ciclism vor rezolva această problemă în multe situații. Este cel mai simplu mod de a vă proteja mâinile pentru a nu se răci rapid. Datorită dimensiunii lor mici, încălzitoarele de brațe pentru ciclism pot fi puse cu ușurință într-unul dintre buzunarele din spate ale unui tricou de ciclism sau ale unui rucsac. Este nevoie de o clipă pentru a le îmbrăca atunci când se face mai frig. Tragerea odată ce v-ați încălzit este și mai ușor de gestionat; odată ce ați devenit priceput, nu trebuie să vă opriți. Încălțătoarele de brațe pentru ciclism funcționează bine ca accesoriu la o vestă fără ventilator. O astfel de trusă păstrează un grad ridicat de versatilitate în sezoanele de tranziție, cântărind puțin și fiind foarte compactă.

Cumpărați încălzitoare de brațe pentru ciclism online la 8a.ro

Majoritatea încălzitoarelor de brațe pentru ciclism sunt realizate din materiale foarte flexibile. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să mențină o potrivire maximă, astfel încât să nu alunece și, în același timp, nu trebuie să exercite o presiune nejustificată asupra mâinilor. Imprimarea de silicon aplicată pe partea interioară a marginii superioare poate oferi o protecție suplimentară împotriva mișcării încălzitoarelor de brațe. Țesăturile sintetice folosite la încălzitoarele de brațe elimină instantaneu umezeala, ceea ce face ca totul să funcționeze în mod optim cu îmbrăcămintea tehnică. Încălțătoarele de brațe pentru ciclism sunt excelente pentru ciclism, dar pot fi folosite și pentru multe alte activități, cum ar fi trekking, alergare sau alte forme de turism activ.