top

Osprey

Marca Osprey sunt rucsacuri de calitate superioară - rucsacuri de trekking; drumeții; ciclism și alpinism. Diferitele capacități și modelele pentru bărbați și femei vă vor permite să găsiți rucsacul perfect pentru nevoile dumneavoastră.
View as Grid List

60 Produse

 1. -10%
  Geanta voiaj Osprey Transporter 40 - red mountain

  Lista de dorințe

 2. -23%
  Montare magnetica Osprey Hydraulics Hose Magnet Kit

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Rucsac drumetie Osprey Hikelite 32 - atlas blue

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Rucsac ciclism femei Osprey Sylva 5 - baikal green

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Rucsac trekking Osprey Kestrel 38 - bonsai green

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Escapist 25 - postal blue

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Escapist 20 - postal blue

  Lista de dorințe

 8. -17%
  Rucsac drumetie Osprey Hikelite 18 - pine leaf green

  Lista de dorințe

 9. -11%
  Sticla pliabila Osprey Hydraulics Reservoir 2L

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Rucsac ciclism Osprey Syncro 12 - coal grey

  Lista de dorințe

 11. -20%
  Rucsac ciclism Osprey Syncro 5 - black

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Rucsac ciclism femei Osprey Sylva 20 - space travel grey

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Rucsac ciclism Osprey Siskin 12 - postal blue

  Lista de dorințe

 14. -21%
  Borsetă Osprey Savu 2 - aprium purple

  Lista de dorințe

 15. -21%
  Borsetă ciclism Osprey Seral 4 - black

  Lista de dorințe

 16. -21%
  Borsetă ciclism Osprey Seral 4 - aprium purple

  Lista de dorințe

 17. -23%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG LT 50 - antidote purple

  Lista de dorințe

 18. -23%
  Rucsac munte Osprey Mutant 22 - mars orange

  Lista de dorințe

 19. -16%
  Rucsac schi de tura Osprey Mutant 52 - tungsten grey

  Lista de dorințe

 20. -18%
  Rucsac trekking femei Osprey Aura AG 50 - enchantment purple

  Lista de dorințe

 21. -25%
  Vesta alergare Osprey Dyna 6 - verdigris green

  Lista de dorințe

 22. -21%
  Rucsac alergare Osprey Dyna 15 - verdigris green

  Lista de dorințe

 23. -31%
  Vesta alergare Osprey Duro 6 - dark charcoal grey

  Lista de dorințe

 24. -25%
  Vesta alergare Osprey Duro 6 - blue sky

  Lista de dorințe

 25. -25%
  Rucsac alergare Osprey Duro 15 - blue sky

  Lista de dorințe

 26. -22%
  Rucsac drumetie copii Osprey Daylite Kids - cosmic red

  Lista de dorințe

 27. -23%
  Port-bebe drumetie Osprey Poco Plus - blue sky

  Lista de dorințe

 28. -18%
  Rucsac de oras Osprey Daylite Cinch - dream purple

  Lista de dorințe

 29. -18%
  Rucsac drumetie Osprey Stratos 24 - poinsettia red

  Lista de dorințe

 30. -13%
  Softflask Osprey Hydraulics 500ml SoftFlask

  Lista de dorințe

 31. -24%
  Rucsac drumetie Osprey Tempest 24 - bell orange

  Lista de dorințe

 32. -19%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 22 - stealth black

  Lista de dorințe

 33. -16%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 55 - ceramic blue

  Lista de dorințe

 34. -18%
  Geanta voiaj Osprey Transporter 95 - black/black

  Lista de dorințe

 35. -17%
  Geantă de oras Osprey Transporter Boarding Bag - black

  Lista de dorințe

 36. -16%
  Rucsac Osprey Daylite Plus - cosmic red

  Lista de dorințe

 37. -14%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel 65 - claret red

  Lista de dorințe

 38. -22%
  Rucsac drumetie Osprey Tempest Pro 28 - titanium

  Lista de dorințe

 39. -25%
  Rucsac drumetie Osprey Talon 26 - limon green

  Lista de dorințe

 40. -19%
  Rucsac trekking femei Osprey Ariel Pro 65 - voyager grey

  Lista de dorințe

 41. -26%
  Rucsac de oras Osprey Transporter Panel - haybale green

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

60 Produse

Ștergere

Osprey - rucsacuri fiabile pentru drumeții

Marca Osprey este originară din Statele Unite, din însorita Californie. Rucsacurile pe care le proiectează și le produce sunt printre cele mai importante din lume. Modelele alese atât de excursioniști, cât și de profesioniști au un design rafinat, caracterizat de o manoperă de cea mai bună calitate și durabilitate. Marca Osprey oferă rucsacuri pentru drumeții, pentru munte, pentru ciclism și multe alte tipuri de rucsacuri. Adaptate în mod specific activității, rucsacurile oferă confort și vă permit să transportați confortabil echipamentul necesar. Magazinul de munte 8a.ro oferă o selecție largă de modele ale acestui producător.

Rucsacuri Osprey - un brand cu istorie

Istoria acestui producător de rucsaci a început încă din 1974. La început, fondatorul său, Mike Pfotenhauer, a proiectat și a confecționat el însuși rucsacuri pentru el și pentru prieteni. Folosind o mașină de cusut, el a creat modele care erau mai confortabile și mai bune decât alte rucsacuri de pe piață. Curând, pasiunea pentru crearea de rucsacuri avea să evolueze în brandul Osprey, care acum este cunoscut în întreaga lume. Rucsacurile americane au câștigat laudele profesioniștilor care cer cea mai mare durabilitate și fiabilitate de la echipamentul lor și ale turiștilor care caută confort și versatilitate. În prezent, gama de produse oferite de acest producător este foarte largă și include rucsacuri specializate pentru munte și alpinism, modele mai mari concepute pentru drumeții, precum și modele ultraușoare pentru alergare sau rucsacuri pentru ciclism. Mike Pfotenhauer continuă să proiecteze rucsacuri, trăgând în permanență aceeași bucurie ca acum 40 de ani. Materialele moderne și soluțiile moderne de design asigură că Rucsacurile Osprey evoluează tot timpul pentru a oferi un confort, o potrivire și o ventilație și mai mari.

Rucsacuri diverse de la Osprey

Pe măsură ce brandul a crescut, gama s-a extins considerabil. Astăzi, există zeci de rucsacuri care diferă în ceea ce privește aspectul, dispunerea buzunarelor, materialele folosite și, nu în ultimul rând, utilizarea prevăzută. Datorită divizării clare a colecției, este posibil să găsești foarte repede rucsacurile care te interesează. Seriile individuale au fost desemnate pe baza scopului sugerat al modelului.

Osprey - rucsacuri de munte și de trekking

Rucsacul este un domeniu în care marca americană nu are rivalitate. Modelele excelent concepute oferă un nivel ridicat de confort și vă permit să transportați o cantitate destul de mare de bagaje fără a provoca disconfort. Cele mai mari rucsaci de trekking de la Osprey sunt grupate în seria Backpacking. Aceste modele sunt ideale pentru expediții de mai multe zile sau chiar de mai multe săptămâni. Puteți încadra un cort, un aragaz de exterior, precum și alimente și îmbrăcăminte esențială. Pentru cei care merg în drumeții mai scurte, a fost creată seria de rucsaci Osprey Hiking Acestea se caracterizează prin dimensiuni ceva mai mici, făcându-și foarte bine treaba în timpul escapadelor de o zi întreagă sau de weekend pe trasee montane. Designerii nu au uitat nici de iubitorii de munte experimentați care fac alpinism. Modelurile din gama Climbing vă vor permite să împachetați confortabil și să transportați cu voi echipamentul necesar.

Selecție largă de rucsacuri sportive Osprey

Amatorii de activități în aer liber vor aprecia toate colecțiile de rucsacuri sportive Osprey Multi-sport este cea mai populară dintre acestea. Ea conține cele mai versatile modele cu care puteți merge în drumeții pe traseu, într-o tură cu bicicleta sau le puteți folosi într-un alt mod. Pentru iubitorii de activități în sezonul de iarnă, există gama de rucsacuri Snowsports, destinată schiorilor. Fie că te afli pe pârtiile amenajate, fie că dragostea ta este schiul de tură în puf proaspăt, vei găsi cu siguranță modelul potrivit printre ele. Pe de altă parte, vara, rucsacurile minimaliste din gama Osprey Hydration vor funcționa bine. Acestea sunt modele dotate cu pungi de apă, menținându-vă hidratat în mod optim pe tot parcursul zilei. Sunt ideale pentru ciclism, în timp ce alergi sau faci caiac.

Magazine de călătorie și urbane

Pe lângă rucsacurile outdoor, brandul Osprey se mândrește cu modele rafinate destinate călătoriilor reunite în seria Travel Datorită acestui fapt, acestea sunt perfecte în timpul zborurilor lungi, călătoriilor cu trenul sau cu autocarul. Designul lor nu include multe componente externe, ceea ce le face extraordinare pentru a se deplasa în zone aglomerate, pentru a pune rucsacurile în cala de bagaje sau pentru a le prelua de pe centurile în mișcare în timpul recuperării bagajelor. Cu toate acestea, dacă nu plecați nicăieri și tot ceea ce aveți nevoie este un rucsac urban de încredere de la Osprey, modelele din colecția Everyday vă vor veni în ajutor. Modelele compacte vor funcționa bine în autobuz, în timp ce mergeți pe o bicicletă urbană sau pe jos. Cu spațiu pentru un laptop, documente esențiale, un al doilea mic dejun și câteva obiecte mici, aceste rucsacuri sunt o alegere populară pentru mulți utilizatori. În același timp, ele se caracterizează prin aceeași calitate ridicată a manoperei și durabilitate a materialelor ca și modelele de drumeție și de munte.

Osprey - rucsacuri fabricate cu pasiune și grijă pentru mediu

Acest producător se ghidează după mai multe principii care au un impact direct asupra mediului. În primul rând, rucsacurile Osprey sunt proiectate și fabricate astfel încât să poată fi utilizate pentru o perioadă foarte lungă de timp. Acest lucru se traduce prin economii de resurse naturale și de energie necesare pentru a produce noi unități. În al doilea rând, producătorul previne crearea unui număr prea mare de rucsacuri pentru care nu există cerere din partea clienților. În al treilea rând, Osprey folosește doar cele mai bune materiale disponibile și are grijă să le utilizeze cât mai economic în procesul de producție, ceea ce reduce semnificativ deșeurile. În al patrulea rând, produsele producătorului american nu sunt orientate spre modă, ci spre funcționalitate, astfel încât clienții nu sunt încurajați să își schimbe rucsacul în fiecare sezon, ci doar atunci când au cu adevărat nevoie. În al cincilea rând, compania folosește și materiale reciclate pentru rucsacurile sale, ori de câte ori este posibil, având astfel un impact și mai mic asupra mediului.

Puteți cumpăra rucsacuri de înaltă calitate de la producătorul american din magazinul 8a.ro.

Moderne și bine concepute Sacuri de rucsac Osprey - magazinul 8a.ro pune la dispoziție o selecție largă de modele de la acest producător, permițându-vă să potriviți perfect un model cu activitatea pe care o desfășurați. Fie că sunteți în căutarea unui rucsac pentru munte, a unui model mare pentru o drumeție de mai multe săptămâni sau a unui rucsac de călătorie pentru avion, veți găsi cu siguranță un model pe placul dumneavoastră în gama noastră. Apreciate de mii de utilizatori din întreaga lume, rucsacurile și gențile de voiaj Osprey sunt perfecte pentru orice ai merge - fie că este vorba de o drumeție de după-amiază, o excursie de weekend la munte sau o vacanță lungă în natură.