top

Tricouri de bicicletă

Tricourile de ciclism sunt ideale pentru orice ieșire pe poteci de munte sau pe asfalt. Tricoul de ciclism cu absorbție rapidă este alegerea ideală pentru căldura verii. Descoperă tricourile confortabile pentru bicicleta ta!
View as Grid List

237 Produse

pe pagină
  1. -10%
    Tricou ciclism femei Schoffel Shirt Vertine - dress blues

    Lista de dorințe

  2. -5%
    Hanorac ciclism Evoc Long Sleeve Jersey - multicolour

    Lista de dorințe

View as Grid List

237 Produse

pe pagină
Ștergere

Ciclism tricouri pentru vară

Un tricou confortabil pentru bicicletă este o piesă de îmbrăcăminte esențială pentru orice pasionat de două roți. Tricourile de ciclism sunt confecționate din materiale care elimină eficient umezeala, ceea ce le face perfecte pentru temperaturi ridicate. Multe modele dispun de panouri ușoare din plasă. Structura aerisită a materialului garantează o ventilație la nivelul potrivit. Tricourile de ciclism pot varia semnificativ în ceea ce privește croiala. Tricoul de ciclism larg este o alegere bună pentru traseele montane. Acest lucru se datorează faptului că oferă o libertate maximă de mișcare. De asemenea, nu ne va încurca atunci când folosim tampoanele. Multe modele destinate bicicliștilor de single track și mountain bike seamănă de la distanță cu un tricou clasic. Cu toate acestea, tricoul de ciclism diferă prin croială și materialul folosit. Pasionații de ciclism de șosea și de competiții MTB aleg adesea tricouri de ciclism slinoase. Talia strânsă reduce rezistența la înaintare, făcând o mare diferență la viteze mai mari. Bineînțeles, modelele mulate sunt și flexibile, astfel încât nu restricționează mișcarea și ne urmăresc perfect fiecare mișcare.

Ce distinge un tricou de ciclism?

Câteva elemente sunt puțin probabil să fie găsite în tricourile obișnuite, dar sunt zilnice în modelele de ciclism. Tricourile de ciclism au adesea un fermoar sub gât pentru a crește instantaneu ventilația, de exemplu, în timpul ascensiunilor. Un alt element distinctiv, mai ales în modelele destinate cicliștilor, este reprezentat de buzunarele situate pe spate. Este soluția perfectă pentru a lua cu tine un tub, cheile și o gustare, fără a fi nevoie să aduci un rucsac sau să montezi o geantă suplimentară pe bicicletă. Important este că tot ceea ce puneți în astfel de buzunare va fi la îndemână în timpul mersului. Tricourile de ciclism, în special cele strâmte, sunt adesea prevăzute în partea de jos cu un cordon de strângere cu o garnitură de silicon în interior. Acesta împiedică tricoul să se înfășoare în timpul mersului.

Cumpărați cele mai bune tricouri de ciclism online de pe 8a.ro

Furnizăm o selecție largă de cămăși de la branduri de top care îi vor mulțumi chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. Sunteți în căutarea unui model cu un logo mare de la producătorul dumneavoastră preferat? Sau preferați un tricou cu un logo discret pe piept? În gama noastră, veți găsi o varietate de tricouri de ciclism pentru ture, competiții și pentru deplasarea zilnică cu bicicleta la serviciu sau la școală. Tăieturile variate vor funcționa bine pentru ciclism montan, ciclism pe șosea sau trekking și oferă o respirabilitate și o ventilație excelente în zilele călduroase. Un tricou de ciclism confortabil este o necesitate în garderoba tuturor pasionaților de ciclism.