top

Bluze termoactive bărbați

Puloverele termoactive pentru bărbați reprezintă baza îmbrăcămintei turistice și montane în zilele mai reci. Puloverul termic perfect adaptat asigură o termoreglare optimă și elimină eficient umezeala de pe piele.
View as Grid List

262 Produse

  1. -9%
    Bluza de corp Helly Hansen LIFA Active Crew - navy

    Lista de dorințe

  2. -9%
    Hanorac termic Icebreaker Anatomica LS Crewe - black

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

262 Produse

Ștergere

Varietate de pulovere termoactive pentru bărbați

Chiar fiecare marcă implicată în producția de îmbrăcăminte montană are o ofertă extinsă, inclusiv de hanorace termice cu mâneci lungi. Diverse modele sunt concepute ținând cont de condițiile schimbătoare care predomină în timpul călătoriilor la munte. Modelele ușoare sunt perfecte pentru anotimpurile de tranziție ale anului. Acestea oferă confort termic și în același timp protejează împotriva soarelui prea aspru. Hanoracele versatile, de grosime medie și termoactive pentru bărbați sunt o alegere excelentă aproape tot timpul anului, atât în timpul unei seri răcoroase de vară, cât și în diminețile de toamnă. Cele mai groase hanorace termoactive sunt concepute pentru a oferi cea mai eficientă izolație. Acesta este primul strat de îmbrăcăminte perfect în timpul înghețurilor de iarnă. O bluză de trening termoactivă pentru bărbați este de cele mai multe ori foarte plăcută la atingere. Garantează un compromis optim între proprietățile izolatoare ridicate și respirabilitatea. Din acest motiv, atunci când se face activitate fizică în geruri severe, pielea beneficiază de un climat adecvat.

Pulovere termice Merino și sintetice pentru bărbați

Puloverele termoactive pentru bărbați sunt confecționate din diverse materiale. Producătorii cunoscuți se concentrează pe combinații moderne de fibre, deoarece acestea oferă proprietăți de performanță din ce în ce mai bune. Hanoracele sintetice sunt cel mai adesea alese pentru cele mai intense activități, cum ar fi alergarea montană, schiul de tură sau ciclismul montan. Acestea sunt realizate dintr-o combinație de fibre precum nailon, poliester, polipropilenă și multe altele. Trăsătura lor caracteristică este greutatea redusă. Prioritatea este de a asigura o respirabilitate ridicată și eliminarea rapidă a umidității către exterior. Proprietățile de uscare rapidă ale acestor materiale fac ca hanoracele termice să fie perfecte pentru călătoriile mai lungi, când, după spălare sau înmuiere într-un pârâu, sunt rapid gata pentru următoarea călătorie. Un avantaj suplimentar este durabilitatea lor ridicată. Hanoracul termic pentru bărbați este un accesoriu indispensabil pentru orice sportiv sau fan al drumețiilor lungi în partea mai rece a anului. Cele mai avansate hanorace, cum ar fi The North Face AMK DotKnit, sunt alese pentru expedițiile la munte înalt. Important este că un hanorac sintetic pentru bărbați asigură o cooperare deplină cu celelalte straturi de îmbrăcăminte. Acest lucru ne permite să obținem o ținută care să elimine umezeala și să mențină un echilibru termic corespunzător al corpului în timpul efortului.

A doua tendință semnificativă este reprezentată de puloverele termoactive pentru bărbați din merino. Modelele realizate din lână merino oferă un confort excepțional la purtare și proprietăți izolatoare excelente. Acestea sunt perfecte pentru perioadele mai reci - în anotimpurile de tranziție ale anului și iarna, dar seriile mai subțiri sunt purtate cu succes și vara. Un avantaj suplimentar al puloverelor termoactive din merino este faptul că acestea au o rezistență naturală sporită la absorbția mirosurilor neplăcute. Din acest motiv, ele rămân proaspete pentru mult mai mult timp. Nu elimină umiditatea la fel de repede ca și concurenții lor sintetici, prin urmare, hanoracele merino pentru bărbați sunt cel mai adesea alese pentru activități cu o intensitate a efortului ceva mai mică. Cu toate acestea, există și modele sportive în care sunt combinate fibrele de lână merino și sintetice. Prin urmare, sunt oferite cele mai bune caracteristici ale ambelor tipuri de materiale.

Puloverul termoactiv pentru bărbați înseamnă funcționalitate ridicată

Multe modele de hanorace termice pentru bărbați sunt echipate cu fermoare de 1/2 lungime pentru o performanță maximă. Este o soluție confortabilă care vă permite să reglați eficient nivelul de ventilație. La o abordare intensivă, putem desface fermoarul unui astfel de hanorac, asigurând o mai bună circulație a aerului și, prin urmare, o răcire. Pe de altă parte, după ce mergem pe creastă, hanoracul termoactiv pentru bărbați cu fermoar până la gât ne va proteja eficient împotriva răcirii rapide. Finisarea antibacteriană are, de asemenea, o importanță crucială. Aceasta se referă în special la modelele sintetice. Tehnologii speciale, care folosesc adesea ioni de argint, sunt concepute pentru a limita înmulțirea bacteriilor și, astfel, pentru a reduce mirosurile neplăcute, dacă hanoracul este purtat pentru o perioadă lungă de timp.

Perfecte pulovere termoactive pentru bărbați - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă

Gama diversă de hanorace termice pentru bărbați inclusă în oferta noastră vă va permite să alegeți un model potrivit pentru aproape orice activitate montană. O bluză de trening termoactivă pentru bărbați mulată este primul strat de îmbrăcăminte perfect, care nu interferează cu purtarea unui hanorac sau a unei jachete peste ea. Flexibilitatea ridicată a întregului va asigura că nu va restricționa în niciun fel mișcarea. Tăieturile ușor mai lejere sunt populare pentru vară, oferind un flux de aer sporit. Oferta noastră include atât hanorace termoactive pentru bărbați cu croială dreaptă, cât și cele cu guler mai înalt, fermoar sau glugă. Găurile pentru degetul mare sunt un accesoriu comun pentru a preveni ca mânecile să se ruleze. Hanoracele termoactive ale mărcilor de top sunt o garanție a performanței de înaltă calitate și a fiabilității în condiții exterioare.