top

Pantaloni softshell damă

Pantalonii softshell pentru femei sunt modelele recomandate pentru pasionații de drumeții montane sau excursii la schi. Structura fibrelor lor reprezintă o barieră împotriva vântului. Din acest motiv, rafalele de vânt sunt aproape imperceptibile.
View as Grid List

169 Produse

 1. -6%
  Pantaloni softshell femei Haglofs L.I.M Fuse Pant - blue

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Pantaloni femei Salewa Lagorai DST Pant - syrah

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Pantaloni softshell femei CMP Long Pant Tee - giadaa

  Lista de dorințe

 4. -4%
  Pantaloni femei Salomon Wayfarer Pants - kelp

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

169 Produse

Ștergere

Pantaloni softshell pentru femei - proprietăți

Călătoriile montane și schiul de tură sunt activități care sunt perfecte pentru pantalonii softshell pentru femei. acest model versatil are un design special care nu permite rafalele de vânt. Acest lucru reduce riscul de răcire. Datorită acestei caracteristici, va asigura un confort termic mai mare atât în timpul sezonului de tranziție, cât și în timpul iernii. Proprietățile Softshell sunt rezultatul unui design special al materialului. Cel mai frecvent se folosește nailon sau poliamidă. Datorită acestor fibre, ansamblul este, de asemenea, mai rezistent la deteriorare, astfel încât depășirea unui obstacol nu înseamnă distrugerea imediată a pantalonilor. Contactul cu o creangă sau cu un element stâncos nu trebuie să însemne neapărat abraziune. În plus, aceste elemente ale garderobei sunt excelente și în domeniul respirabilității, datorită cărora au grijă de climatul adecvat la nivelul pielii. Magazinul 8a.ro oferă, de asemenea, modele care folosesc impregnarea DWR. Datorită acoperirii speciale a țesăturii, acestea se îmbibă mai încet, oferindu-vă un moment în care să vă găsiți adăpost de aura capricioasă.

Pantalonii softshell pentru femei înseamnă construcție tehnică.

Datorită caracterului lor outdoor, pantalonii softshell pentru femei au fost construiți în așa fel încât să nu împiedice mișcarea. Croiala modelului și elasticitatea corespunzătoare a acestuia, armonizându-se între ele, fac ca ansamblul să se potrivească perfect siluetei feminine. Acest lucru vă va permite să vă bucurați de parcurgerea eficientă a următorului traseu, fără sentimentul de a fi restricționată de material în timp ce faceți un pas dinamic. În plus, unele modele au panouri de ventilație ascunse în mod ingenios. Acestea sunt de obicei situate în partea laterală a piciorului. Atunci când desfaceți fermoarul, vă puteți bucura de o mai bună circulație a aerului. Această funcționalitate va funcționa de minune atunci când simțiți o prea mare acumulare de aer cald sub un strat de material. Mulți pantaloni softshell au fost întăriți suplimentar în partea de jos a picioarelor. Acest lucru îi face mai rezistenți la abraziune, care poate fi cauzată de pantofii înalți.

Pantaloni softshell pentru femei - mărci outdoor disponibile pe 8a.ro

Îmbrăcămintea tehnică necesită o mulțime de detalii pentru ca utilizarea ei să fie confortabilă pentru dumneavoastră. Designerii unor mărci precum The North Face, Marmot sau Rab acordă o mare importanță construcției adecvate a acestui tip de îmbrăcăminte. Aceste companii există pe piață de mulți ani, ceea ce le-a permis designerilor lor să acumuleze o experiență valoroasă în ceea ce privește așteptările clienților. Datorită acestui fapt, pantalonii softshell pentru femei oferiți de acestea se caracterizează prin soluții practice de construcție, astfel încât să fie cât mai confortabili și funcționali. Aceștia sunt adesea dotați cu un fermoar în partea de jos, ceea ce facilitează ajustarea lor la pantofii înalți. Pe de altă parte, partea interioară a piciorului lor protejează împotriva pătrunderii zăpezii în zona vițelului. După cum puteți vedea, pantalonii softshell pentru femei sunt mult mai avantajoși decât cei cu grad ridicat de etanșeitate la vânt.

Pantaloni softshell pentru femei - design atent lucrat

Aspectele vizuale joacă, de asemenea, un rol important în alegerea îmbrăcămintei tehnice. Pantalonii softshell pentru femei, care sunt oferiți de magazinul 8a.ro, sunt caracterizați de un stil rafinat. Cei mai mulți dintre ei sunt monocolore, al căror design clasic este susținut de fermoare, buzunare sau cusături integrate în mod interesant. Datorită acestui design tradițional, aceste modele pot fi combinate cu ușurință cu alte părți ale îmbrăcămintei de exterior. Vor fi grozave cu ele, având grijă de aspectul dumneavoastră.