top

Rucsacuri pentru laptop

Rucsacurile pentru laptopuri sunt sinonime cu funcționalitatea în oraș și în călătorii. Acestea protejează perfect un computer și permit transportul acestuia în siguranță. Nu vă faceți griji, vă puteți lua laptopul cu dvs. oricând și oriunde.
View as Grid List

149 Produse

 1. -9%
  Rucsac de oras Doughnut Roaming Street Cruise - army

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Rucsac laptop Doughnut Roaming Street Cruise - black

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Rucsac de oras Doughnut Colorado Jungle - maroon/khaki

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Rucsac laptop Doughnut Macaroon Jungle II - chestnut

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Rucsac de oras Doughnut Macaroon - almond/nautical

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Rucsac laptop Doughnut Colorado Jungle - olive/army

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Rucsac laptop Doughnut Macaroon - slate green/yellow

  Lista de dorințe

 8. -14%
  Rucsac de oras Doughnut Macaroon - charcoal

  Lista de dorințe

 9. -8%
  Rucsac de oras The North Face Borealis - berry/red

  Lista de dorințe

 10. -8%
  Rucsac de oras The North Face Vault - sulphur moss/black

  Lista de dorințe

 11. -7%
  Rucsac laptop The North Face Jester - brown camo

  Lista de dorințe

 12. -4%
  Rucsac de oras Oakley Enduro 20L 3.0 - carafe

  Lista de dorințe

 13. -12%
  Rucsac de oras Gregory Rhune 22 - coyote brown

  Lista de dorințe

 14. -8%
  Rucsac de oras Fjallraven Kanken No. 2 Laptop 15 - black

  Lista de dorințe

 15. -6%
  Rucsac laptop Columbia Pike Lake 20L Backpack - black

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Rucsac laptop XD Design Bizz Backpack - grey

  Lista de dorințe

 17. -15%
  Rucsac de oras XD Design Bizz Backpack - navy

  Lista de dorințe

 18. -8%
  Rucsac laptop Deuter Giga - jade/sea green

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

149 Produse

Ștergere

Rucsacuri pentru laptopuri pentru oraș și călătorii

Aceste tipuri de structuri sunt extrem de versatile, astfel încât le puteți utiliza atât în fiecare zi, cât și în timpul unei călătorii de afaceri. Producători precum Gregory, Osprey sau Deuter sunt conștienți de faptul că rucsacurile lor pentru laptopuri trebuie să fie suficient de robuste. Prin urmare, în aceste modele veți găsi cele mai durabile materiale din grupul poliamidelor. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la posibilele deteriorări mecanice accidentale și veți folosi rucsacul pentru sezoanele următoare. În același timp, o astfel de soluție face ca un laptop în sine să fie mai bine protejat, deoarece un rucsac este mai rigid. Rucsacurile pentru laptopuri sunt excelente atunci când vă luați computerul la serviciu, la facultate sau la o întâlnire de afaceri. De asemenea, puteți lua aceste modele mai mari și mai spațioase într-o călătorie de afaceri, atunci când mergeți la client cu avionul sau cu trenul. Versatilitatea lor este impecabilă în diverse situații, ceea ce va fi apreciat de persoanele practice.

Asigură-ți echipamentul alegând rucsacul potrivit pentru laptop.

Compartimentul pentru laptop din aceste rucsacuri este realizat în cea mai mare parte din spumă specială. Sarcina sa este de a amortiza eventualele șocuri care apar în mod natural în timpul mișcării. Rucsacurile pentru laptopuri au această soluție și în partea de jos, astfel încât așezarea pe jos nu va fi o problemă majoră. În același timp, compartimentul pentru un computer personal este destul de strâmt și adaptat la dimensiunea unui laptop. Prin urmare, acesta nu se mișcă în timpul transportului și este protejat în mod constant împotriva deteriorărilor accidentale. Merită să alegeți un rucsac pentru laptop astfel încât compartimentul său să corespundă dimensiunilor computerului dvs. Alegerea în oferta magazinului 8a.ro este largă, astfel încât fiecare utilizator va găsi o versiune pentru el însuși. De asemenea, aceste rucsacuri specifice au adesea impregnare DWR. Aceasta se află pe învelișul exterior și protejează materialul împotriva îmbibării rapide. Picăturile de apă vor curge liber în josul unui rucsac, astfel încât un computer va fi protejat de umiditate. Unele modele sunt, de asemenea, echipate cu o husă de ploaie, care va fi excelentă în timpul unei defecțiuni meteorologice.

Rucsacuri cu un spațiu pentru laptop pentru confort, siguranță și stabilitate

Modelurile de rucsacuri pentru laptopuri se caracterizează, de asemenea, prin sisteme de transport rafinate. Sarcina lor este de a vă oferi un confort maxim de utilizare, pe care îl veți aprecia în timp ce vă deplasați prin oraș și în deplasare. Adesea, există o spumă specială pe spate care absoarbe greutatea echipamentului. Datorită acesteia, rucsacurile pentru laptopuri distribuie uniform încărcătura, astfel încât să evitați disconfortul. De asemenea, este foarte important să se mențină stabilitatea unui pachet pe spate. În acest scop, veți folosi cureaua pentru șold și piept, care este fixată cu o cataramă. Acestea limitează mișcarea involuntară a unui rucsac, care ar putea perturba dinamica mersului în oraș.

Rucsacurile pentru laptopuri oferă o ventilație eficientă

Ca orice rucsac, aceste genți pentru laptopuri au și soluții de ventilație. Acestea rezultă din utilizarea unor tuneluri speciale în spate, care asigură circulația aerului în jurul pielii. Acest lucru reduce riscul de supraîncălzire, ceea ce se traduce printr-un confort mai mare de mișcare. Rucsacurile pentru laptopuri cu sistem de transport au și o plasă cu uscare rapidă. O veți găsi pe spate și pe curelele de umăr. Proprietățile sale sunt de a elimina excesul de umiditate, astfel încât să puteți rămâne confortabil și uscat în jurul pielii pentru o perioadă lungă de timp.