top

Perne turistice

Pernele de călătorie sunt perfecte pentru a sta în cort după o zi de drumeție sau în timpul unei șederi în camping cu familia. Oferim modele cu umplutură sintetică, gonflabile și autogonflabile. O pernă bună de camping sau de călătorie este o opțiune indispensabilă pentru un somn confortabil în timpul călătoriei dumneavoastră.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Pernele de călătorie oferă un confort maxim

În timpul unei excursii de trekking sau atunci când dormiți în cort, un somn bun este ceea ce are nevoie corpul dumneavoastră pentru a-și reîncărca bateriile. După cum știm, doar un sac de dormit vă protejează împotriva răcelii, dar nu oferă niciun sprijin pentru cap. Poți oricând să folosești hanoracul pentru a dormi, dar în cele din urmă nu va fi confortabil și probabil că îți va da bătăi de cap noaptea. De aceea, pernele de călătorie se dovedesc a fi cea mai bună soluție, îmbunătățind semnificativ calitatea somnului tău. O odihnă bună înseamnă că sunteți gata pentru noi aventuri în aer liber în fiecare dimineață. O pernă de călătorie compactă va fi utilă nu numai în timpul campării, dar va fi de asemenea excelentă pentru a trage un pui de somn în avion sau în tren. Datorită dimensiunilor compacte, pernele nu ocupă mult spațiu în bagajul de călătorie. Modelele gonflabile sunt cele mai comune, astfel că atunci când sunt dezumflate le puteți rula. Pernele de călătorie cu umplutură, dispun de fețe de pernă de compresie sau de șnururi speciale, pentru a le reduce dimensiunile în timpul transportului.

Perne de călătorie autogonflabile și gonflabile

Acest tip de construcție este extrem de practic. Pentru că, atunci când este transportată, perna de călătorie nu ocupă prea mult spațiu prețios în rucsacul de munte. De asemenea, poate încăpea cu ușurință în bagajul de mână în timpul călătoriei cu avionul. Puteți face rapid pernele de călătorie gonflabile gata de utilizare, astfel încât, atunci când aveți cortul deja montat, puteți doar să vă întindeți și să vă relaxați. Modelele autogonflabile dispun de valve. Odată deschisă, spuma din interiorul pernei se dilată și se umple în unele părți cu aer. Trebuie doar să o umflați din nou ușor, pentru a o folosi confortabil. Pernele de călătorie gonflabile clasice necesită un pic mai mult aer, dar pentru a atinge nivelul potrivit, nu durează mult. Categoric, dimensiunile mai mici atunci când sunt împachetate și greutatea mai mică prezintă un mare avantaj. Atunci când este umflată, aerul din pernă formează un strat de amortizare confortabil care vă va permite să vă reîncărcați bateriile după experiența de trekking. Pernele de călătorie nu sunt mari, așa că le puteți potrivi cu ușurință în capota sacului de dormit. Acest lucru vă va face să vă simțiți atunci când mergeți cu cortul aproape ca în patul de acasă.

Pernă de călătorie cu umplutură sintetică

Modelurile cu umplutură sunt asemănătoare cu pernele clasice de casă. Cu toate acestea, materialele din care sunt confecționate pernele de călătorie, oferă o durabilitate mai mare. De asemenea, acestea sunt mai ușor de curățat, ceea ce se dovedește practic atunci când se merge cu cortul. Umplutura unei perne de călătorie asigură un nivel optim de izolare. Aceasta vă oferă confort termic sub cap, astfel încât să puteți avea un somn bun. În plus, materialele sintetice fac ca pernele de călătorie să aibă proprietăți de uscare rapidă. Acest lucru este foarte practic atunci când dormiți în cort.

Perne de călătorie - perne de gât

Când plecați într-o călătorie lungă cu mașina, autocarul, trenul sau avionul, perna de gât este soluția perfectă. Perna de călătorie pentru gât poate fi gonflabilă sau poate avea o umplutură. Acest lucru înseamnă o selecție largă de construcții care să răspundă cerințelor dumneavoastră. Aceasta vă va oferi suportul potrivit pentru gât atunci când călătoriți cu mașina, trenul, autocarul sau avionul. Datorită acesteia, gâtul nu vă va mai durea odată ce ieșiți la aer curat și veți fi mai relaxat. Perna de călătorie pentru gât vă poate crește în mare măsură confortul în timpul călătoriei pe distanțe mai lungi.