top

T-shirty i tricouri damă

Tricourile și cămășile funcționale pentru femei sunt o parte esențială a dulapului oricărui pasionat de activități în aer liber. Cu modelele practice de tricouri din dulapul tău, vei fi pregătită să atingi mai multe obiective.
View as Grid List

749 Produse

  1. -6%
    Tricou ciclism femei Mons Royale Icon Tee - shark

    Lista de dorințe

  2. -10%
    Tricou cu imprimeu femei Salewa Solid Dry S/S Tee - flame

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

749 Produse

Ștergere

Camasiile pentru femei și tricouri pentru orice ocazie

Mediul schimbător al vremii, condițiile variate ale terenului și preferințele individuale determină tricourile și cămășile pe care le aleg femeile. Modelele cu guler adaugă o notă ușor elegantă modelelor asamblate pentru drumeții pe trasee montane și în pădurile sălbatice. De asemenea, acestea funcționează foarte bine în oraș, deoarece au un caracter casual. Ele combină frecvent designul remarcabil și croiala tradițională. Sunt adesea cusute din fibre de ultimă generație cu proprietăți tehnice, astfel încât, în ciuda aspectului lor urban, au parametri de performanță foarte buni. Fanii stilului casual vor descoperi că tricourile de drumeție pentru femei le vor face obiectivele realizabile. Tricotajele lejere - ceea ce nu înseamnă că sunt nepotrivite - funcționează foarte bine atât pentru plimbări de agrement, cât și pentru drumeții în zone mai dificile. Tricourile de trekking oferă multe beneficii care le fac ideale pentru zilele de vară. Acestea ar trebui să se regăsească în rucsacul fiecărei călătoare care se preocupă de confort.

Cămăși elegante pentru femei

Performanța tehnică este extrem de importantă, dar și atractivitatea vizuală a hainei este esențială. Tricourile și cămășile pentru femei folosesc atingerea feminină în principal în modelele și culorile țesăturilor. Designerii pregătesc variante clasice pentru minimaliști și modele mai îndrăznețe pentru doamnele care nu vor să fie trecute cu vederea în mulțime. Gama largă de croieli este și mai bogată prin faptul că sunt cusute într-o varietate de stiluri. Un tricou simplu nu trebuie să fie plictisitor. Versiunile de designer ale binecunoscutei croieli prezintă un aspect complet nou. Doar imprimeul original conferă unui tricou modest un caracter neobișnuit. Prin urmare, un model poate, de asemenea, să adauge varietate la orice stil, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul. Nu trebuie să fiți un atlet pasionat sau un globe-trotter care poate traversa terenuri naturale necunoscute timp de ore întregi pentru a ajunge la un tricou în stil outdoor. Multiplele oferte de la mărcile sportive și, de obicei, de la mărcile de munte sunt stilizate într-un mod care vă permite să le purtați în fiecare zi. Ceea ce rămâne neschimbat este calitatea înaltă și proprietățile foarte bune ale țesăturilor.

T-shirt-uri tehnice pentru femei

Materialele folosite la confecționarea tricourilor și cămășilor tehnice pentru femei au multe calități apreciate de femeile care fac sport și se bucură de activități în aer liber. Aceste țesături garantează suportul de care aveți nevoie pentru un antrenament eficient, ceea ce le face perfecte pentru îmbrăcămintea de alergare sau de ciclism. Proprietățile de uscare rapidă și de evacuare a umezelii vor fi un avantaj esențial în timpul activităților mai avansate sau al drumețiilor dificile. Tricourile pentru femei concepute pentru activități sportive folosesc tehnologii de ultimă generație în acest domeniu. Țesăturile încorporează ioni de argint, de exemplu, pentru a menține hainele mai proaspete pentru mai mult timp. Învelișurile speciale ale țesăturilor sunt concepute pentru a susține capacitatea organismului de a gestiona umiditatea. În plus, nu se poate trece cu vederea faptul că țesăturile sunt plăcute la atingere și, atunci când sunt croite corespunzător, se potrivesc bine siluetei feminine. Ce mai pot oferi tricourile tehnice pentru femei purtătoarelor? O protecție adecvată a pielii împotriva razelor UV dăunătoare este esențială în zilele fără nori. Producătorii sunt foarte conștienți de acest lucru. În zilele cele mai călduroase, în special la munte, sunt deosebit de apreciate hainele care împiedică sau obstrucționează razele UV să ajungă la piele.

Camasiile și tricourile de trekking și drumeții pentru femei

Cămășile de drumeție sunt îmbrăcămintea perfectă pentru zilele de vară. Doamnele care doresc să își păstreze un stil unic atât în viața de zi cu zi, cât și în timpul excursiilor de drumeție ar trebui să le păstreze în garderoba lor. Acestea reprezintă o alternativă excelentă la tricourile obișnuite pentru femei. Nu sunt la fel de strâmte ca tricourile termo-active elastice și garantează o libertate de mișcare foarte mare. În lunile de vară, variantele cu mâneci scurte vor fi o alegere excelentă. Modelele cu mânecă lungă sunt o opțiune mai bună pentru zilele mai reci. Sunt articole de îmbrăcăminte extrem de versatile, astfel că se vor dovedi extrem de utile în multe situații. Tricourile de trekking de la mărcile de top pentru drumeții și alpinism sunt perfecte atât pentru excursiile în aer liber, cât și pentru uzura zilnică. Modelele moderne sunt adesea hibrizi compuși din materiale cu proprietăți diferite. Acest lucru le face și mai capabile să satisfacă cerințele femeilor active.