top

Bluze pentru bicicletă

Hanoracele de ciclism sunt excelente pentru zilele mai reci. Acestea oferă o mare libertate de mișcare și un confort termic de bază. Cele mai subțiri hanorace pentru ciclism vă protejează mâinile de soarele arzător în zilele fără nori de pe traseele montane.
View as Grid List

159 Produse

 1. -10%
  Hanorac ciclism POC Radiant Jersey - zink orange

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Hanorac ciclism Maloja Salsera - fire red stripe

  Lista de dorințe

 3. -35%
  Hanorac ciclism 100% R-Core-X LE - sunset/sunset

  Lista de dorințe

 4. -34%
  Hanorac ciclism 100% Airmatic - dijon

  Lista de dorințe

 5. -32%
  Hanorac ciclism 100% R-Core - black/racer red

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Patrol - red

  Lista de dorințe

 7. -15%
  Hanorac ciclism Rocday Evo Race - black/green

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Tricou maneca lunga Rocday Stage - black/grey

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Camber - melange/burgundy

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Hanorac ciclism Rocday Patrol - black/grey

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Hanorac ciclism Rocday Patrol - black/yellow

  Lista de dorințe

 12. -14%
  Hanorac ciclism femei Rocday Camber - melange/black

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Hanorac ciclism Oakley Maven RC L/S Jersey - green frog

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Hanorac ciclism Five Ten Long Sleeve Jersey - black

  Lista de dorințe

 15. -26%
  Hanorac enduro Maloja Valendas - midnight multi

  Lista de dorințe

 16. -26%
  Hanorac enduro Maloja Haunold - oak multi

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Hanorac ciclism Maloja Schober 1/1 - moonless

  Lista de dorințe

 18. -28%
  Hanorac ciclism POC Reform Enduro Jersey - prehnite green

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

159 Produse

Ștergere

Pulovere de ciclism - pentru fiecare călătorie

Toată lumea care merge frecvent cu bicicleta ar trebui să aibă în garderobă un hanorac ușor. Este soluția perfectă atunci când este prea cald pentru o jachetă, dar prea răcoros pentru un tricou. Ce diferențiază hanoracele de ciclism de multe alte modele? Majoritatea vor oferi o croială tipică pentru ciclism. Acesta trebuie să ofere un grad ridicat de libertate de mișcare. Mânecile ușor extinse nu se vor răsuci atunci când pedalăm în poziție înclinată. Spatele ușor extins este, de asemenea, caracteristic. Acesta oferă spatelui o protecție și mai bună împotriva frigului. La modelele clasice, este obișnuit ca bluza de trening să se tragă în sus, expunând rinichii. Stilul de design al puloverelor de ciclism este întotdeauna adaptat la tipul activității noastre. Hanoracul de ciclism larg este cea mai frecventă alegere pentru pasionații de ciclism off-road. Acesta garantează o libertate remarcabilă și o ventilație eficientă. În schimb, modelele mai strâmte sunt concepute pentru cicliștii care optează pentru bicicletele de șosea. De obicei, acestea sunt foarte bine ajustate pe corp, generând mult mai puțină rezistență la înaintare atunci când se pedalează rapid.

Pulovere de ciclism izolate și ușoare pentru vară

În unele modele de hanorace de ciclism, producătorii folosesc o izolație suplimentară. Aceasta este adesea plasată doar pe partea din față a hanoracului, astfel încât să protejeze și mai bine împotriva vântului. Partea din spate este realizată din materiale mai subțiri pentru a garanta o ventilație cât mai eficientă. Un hanorac de ciclism de iarnă trebuie să ne protejeze de temperaturile scăzute, care se intensifică prin iureșul de aer în timpul mersului, oferind în același timp o disipare excesivă a căldurii. Hanoracul va fi doar un strat intermediar purtat sub o jachetă exterioară pe vreme rece. La temperaturi moderate, un hanorac de ciclism cald și izolat este adesea tot ceea ce este necesar pentru a oferi un confort termic optim.

Deși tricoul cu mânecă lungă tinde să fie asociat cu vremea rece, mulți pasionați de două roți optează pentru acest tip de îmbrăcăminte și vara. Cele mai subțiri hanorace pentru ciclism, confecționate din material sintetic, cu absorbție rapidă, pot oferi o protecție excelentă împotriva soarelui intens. Dacă vă aflați toată ziua pe potecile de munte, unde nu există copaci care să ofere puțină umbră, un hanorac pentru ciclism vă poate proteja eficient de supraexpunerea la soare. Modelele realizate din materiale ușoare sunt, de asemenea, excelente pentru diminețile și serile răcoroase de vară.

Puteți cumpăra tricouri de marcă pentru ciclism din magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de modele de la mărci de top. Printre acestea predomină hanoracele de ciclism montan pentru iubitorii de traversare a single tracks și pentru cei care merg în excursii clasice de ciclism montan. Hanoracul de ciclism lejer oferă libertate maximă de mișcare și confort în orice excursie. Gama noastră include, de asemenea, modele pentru iubitorii de hanorace ceva mai strâmte pentru MTB și chiar pentru ciclismul de șosea. Fie că vă plac mai mult modelele cu logo-uri discrete sau cu grafică mare, tricoul de ciclism perfect vă așteaptă cu siguranță aici!