top

Bluze din fleece bărbaţi

Hanoracele din fleece pentru bărbați sunt bine cunoscute de toți iubitorii de drumeții pe trasee și alte activități montane. Hanoracele fleece pentru bărbați sunt perfecte pentru multe activități în aer liber.
View as Grid List

411 Produse

  1. -6%
    Hanorac fleece Vaude Larice HZ Fleece Jacket - woodland

    Lista de dorințe

  2. -8%
    Hanorac cu gluga Houdini Power Houdi - more than red

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

411 Produse

Ștergere

Puloverele de bărbați din fleece - proprietăți izolatoare excelente

Poliana a fost extrem de populară în rândul iubitorilor de munte timp de mulți ani. Este adesea folosită atât în îmbrăcămintea tehnică de munte, cât și în modelele turistice. Popularitatea sa uluitoare a fost începută de mașinile de trening din fleece Polartec pentru bărbați Această țesătură a dat numele unui întreg grup de materiale fleece. Se caracterizează printr-o structură unică cu parametri de izolare foarte buni. Acest lucru se datorează faptului că aerul se acumulează în spațiile goale, care, atunci când este încălzit de corp, devine o barieră excelentă pentru frig. În plus, materialul este foarte ușor și plăcut la atingere, ceea ce face ca purtarea hainelor fabricate din el să fie extrem de confortabilă. Puloverele fleece pentru bărbați sunt alese de bună voie de turiști și de alte persoane pentru uzul zilnic. Ele sunt perfecte în partea mai rece a anului.

O varietate de hanorace pentru bărbați pentru toate condițiile meteorologice.

Modelurile individuale pot diferi semnificativ în grosime. Cele mai subțiri sunt o completare excelentă a hainelor pentru primăvară și toamnă. Indiferent dacă mergeți la o drumeție mai lungă pe trasee montane sau vă petreceți vacanța în corturi, puloverele din fleece Polartec pentru bărbați vă vor asigura condiții termice optime în anotimpurile reci. Ele pot fi folosite singure, iar fardurile din fleece sunt, de asemenea, alese cu plăcere ca izolație suplimentară pentru jachetele cu membrană. Este un strat izolator excelent care oferă un confort maxim la temperaturi mai scăzute. Modelele selectate pot fi folosite cu jachete de la același producător ca o căptușeală, datorită căreia obținem un ansamblu extrem de funcțional. Mașinile de trening turistic din fleece sunt adesea echipate cu buzunare funcționale care vă permit să transportați cu ușurință cele mai necesare lucruri.

Men's Polartec fleece sweatshirts pentru bărbați - 8a.ro

Oferim o gamă largă de brăcăminte fleece pentru bărbați pentru fiecare activitate turistică. Hanoracele ușoare pentru bărbați pentru bărbați cu fermoar1/2 sunt perfecte pentru schiuri sub o jachetă, în timp ce modelele cu fermoar complet, ușor mai groase, vor fi perfecte pentru drumeții. O gamă largă de culori și tăieturi va permite cu siguranță fiecăruia să găsească tricoul de trening perfect.