top

Columbia

Columbia Sportswear este un producător american de încălțăminte și îmbrăcăminte outdoor. Apreciată de drumeți și aventurieri din întreaga lume, brandul Columbia propune soluții moderne și confort maxim în timpul turei.
View as Grid List

776 Produse

  1. -12%
    Ghete barbati Columbia Escape Thrive Endure - black/black

    Lista de dorințe

  2. -17%
    Fleece femei Columbia Winter Pass Sherpa FZ - black

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

776 Produse

Ștergere

Columbia Sportswear - o gamă completă pentru toți pasionații de activități outdoor

Columbia este unul dintre cele mai mari branduri de outdoor din lume. Originile sale datează din 1938, când a fost înființat sub numele the Columbia Hat Company, ca un fabricant de pălării. Începuturi modeste nu vesteau în niciun caz actuala renume a mărcii, după peste 80 de ani de activitate. Datorită extinderii consecvente a ofertei și introducerii inovațiilor constante, producătorul american a devenit cunoscut în foarte multe țări ale lumii. Fără îndoială, fenomenul mărcii Columbia se bazează în mare parte pe aceste inovații tehnologice, implementate în procesul de fabricație a îmbrăcămintei și a încălțămintei. Nu fără importanță sunt condițiile climatice existente în Portland din Oregon, unde a fost fondată această companie vestită și unde până astăzi se află sediul ei central. Cantitatea foarte mare de precipitații pe tot parcursul anului (ploaie vara și ninsoare iarna) a oferit condițiile perfecte pentru testarea și îmbunătățirea produselor outdoor.

Actual, brandul Columbia oferă echipament complet pentru aproape tot felul de adepți ai activităților în aer liber. Majoritatea produselor este destinată ieșirilor turistice și recreative atât de vară, cât și de iarnă. Tricourile și pantalonii scurți cu sistem de aerisire sunt perfect adaptate călătoriilor de vacanță. Geaca Columbia pentru bărbați, geaca Columbia de damă, sau pantaloni călduroși vor asigura un confort termic la schi pe vremea cea mai friguroasă. Totuși Columbia propune și colecții mai specializate. îmbrăcămintea Columbia Titanium este destinată iubitorilor de sporturi montane cele mai extreme. În schimb, colecția Columbia Montrail este concepută cu gândul la amatori de trail pe teren mixt. Ghetele Columbia și hainele de alergare sunt adaptate atât pentru antrenamente, cât și pentru competiție.

Îmbrăcămintea Columbia - geaca Columbia de puf, geaca Columbia de ploaie, softshell-uri, hanorace și tricouri tehnici.

Printre hainele producătorului american, se poate diferenția clar două colecții: cea de vară și cea de iarnă. În acest fel, toți amatori de activitate în aer liber se pot bucura de haine perfect adaptate la condițiile meteo și cele naturale. Columbia pune accent în particular pe ameliorare continuă a produselor sale. Prin urmare, hainele sunt adesea dotate cu tehnologii inovatoare, ale căror scopul este creșterea confortului în timpul purtării. Tehnologia Columbia Omni-Freeze Zero® se distinge printre hainele din colecția de vară, asigurând maxim de răcoare chiar în zilele cele mai călduroase. Așadar, îmbrăcat cu un tricou ușor și pantalonii scurți comozi, poți suporta efort fizic chiar la temperaturi cele mai ridicate. Extrem de lejere, materiale tehnice Columbia garantează respirabilitatea superioară. Prin urmare nu riști supraîncălzirea corpului nici pe vreme foarte caldă. Bineînțeles, gama n-ar fi completă fără minunatele șepci de baseball Columbia, un accesoriu perfect, atât pe munte cât și în cotidian.

Colecția de iarnă a brandului american este foarte renumită. Aici găsești printre alte, atât haine de schi, cât și cele pentru trasee înzăpezite sau un incident de iarnă severă în oraș. Într-o gamă largă de geci, pantaloni, hanorace și lenjerie termoactivă Columbia din colecția de iarnă, fiecare găsește de ce are nevoie. Din ofertă vastă a producătorului american alegi și mănuși de alergat și o șapcă lejeră. Tehnologia Columbia Omni-Heat Reflective® este deseori implementată în produse din gama de iarnă. Căptușeala specială reflectă o parte din căldură, ajutând la menținerea unei temperaturi corporale confortabile chiar și în condiții de frig sever.

Încălțăminte Columbia adaptată la căldura verii și la frigul iernii

Acest producător american nu produce doar haine. O parte semnificativă a sortimentului reprezintă încălțăminte. Încălțămintea Columbia pentru bărbați și femei se potrivește pentru toate anotimpurile. Pantofi outdoor de vară fac parte importantă a colecției Columbia. Pantofi cu aerisiri și amortizare excelentă sunt foarte lejeri. Abia simți că le ai pe picioare, astfel că fiecare pas se caracterizează de o dinamică sporită, indiferent dacă alegi pantofi de alergat sau de drumeție. Brandul Columbia propune și pantofi de apă. Așa încălțat poți explora confortabil malurile lacurilor sau pârâurile montane. Se potrivesc perfect și pentru excursii cu caiac sau vacanță pe iaht. Pentru cei care au nevoie de un maxim de aerisire recomandăm sandale Columbia lejere și comode.

Ghetele Columbia cu dublură au fost întocmite pentru geruri cele mai aspre și pot fi purtate la temperaturi cele mai scăzute. Cu sortiment larg de ghetele Columbia, găsești ghete de iarnă pentru dezghețuri și friguri puternice. Modelele comode se potrivesc la drumeții pe teren ușor. Bocanci de iarnă cu carâmbul înalt și dublura groasă sunt de neînlocuit pe poteci acoperite de zăpadă mare. Cizmele de zăpadă Columbia sunt deseori aleasa drept încălțăminte after ski. După o zi întreagă în clăpari rigizi, picioarele tale apreciază confortul lor.

Montrail adică colecția dedicată hainelor și pantofilor de alergare

Toți iubitorii de alergare montană și off-road vor aprecia sortimentul unic al brandului american. Modelele excepționale din colecția Columbia Montrail sunt concepute pentru antrenamente și competiții pe trasee montane, dar și pe poteci mai ușoare. Hainele de alergare Columbia se disting prin greutatea redusă și dimensiunile compacte. Tricourile și pantaloni scurți respirabili sunt ideali pe timpul verii călduroase. În schimb, geaca Columbia și colanți rezistenți la vânt împiedică pătrunderea la corp a frigului de afară. Datorită selecției deosebite de încălțăminte, te poți pregăti pentru alergare pe suprafețe dificile. La talpă, Columbia folosește un soi special de spumă, extrem de amortizantă, așadar poți parcurge distanțe mai mari cu efort mai mic. Încălțămintea își păstrează, bineînțeles, lejeritatea, oferind o dinamică ridicată la fiecare pas.

Gama completă Columbia pentru toți amatorii de activități în aer liber

Printre haine și încălțăminte ale producătorului american, aproape fiecare pasionat de activități în aer liber găsește articole care i se potrivesc perfect. Nu contează dacă faci un sport sau ești doar un drumeț pasionat, dacă te duci în căldura verii sau în frigul iernii. Brandul Columbia are tot de ce ai nevoie. În afară de încălțăminte și haine, rucsacuri și saci Columbia se bucură de o popularitate tot mai mare. Modele moderne se potrivesc perfect atât excursiilor, cât și drumețiilor îndelungate. Doar la noi găsești sortimentul complet de modele ale producătorului american (geaca Columbia pentru bărbați, geaca Columbia de damă, ghetele Columbia șamd). Magazinul 8a.ro permite să-ți alegi repede cea mai adaptată ținută pentru la munte.