top

Dynafit

Dynafit este o marcă cunoscută pentru îmbrăcăminte și echipament montan de cea mai înaltă calitate. Aici găsești tot cel necesar pentru alergare montană vara, și schi de tură iarna. Produsele Dynafit caracterizează lejeritatea și respirabilitatea sporite.
View as Grid List

421 Produse

 1. Set schiuri Dynafit Radical Set - moon

  Lista de dorințe

 2. -17%
  Geaca Dynafit Transalper DST Jacket - army

  Lista de dorințe

 3. -21%
  Geaca ciclism Dynafit Ride 3L Jacket - storm blue

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Geaca ciclism femei Dynafit Ride 3L Jacket - marine blue

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Geaca Softshell Dynafit Traverse DST Jacket - black out

  Lista de dorințe

 6. -18%
  Tricou alergare Dynafit Alpine 2 S/S Tee - dawn

  Lista de dorințe

 7. -17%
  Geaca alergare Dynafit Alpine Wind 2 Jacket - army

  Lista de dorințe

 8. -19%
  Sosete trekking Dynafit Stay Fast SK - army

  Lista de dorințe

 9. -22%
  Tricou ciclism Dynafit Ride Shirt - mallard blue

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Vesta femei Dynafit Transalper DST Vest - marine blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

421 Produse

Ștergere

Dynafit - schi de tură și alergare montană

Marca Dynafit este cunoscută tuturor celor care își doresc să parcurgă potecile montane într-un ritm intens, indiferent de anotimp. Inițial, producătorul s-a specializat în proiectarea și producția legăturilor ultraușoare și inovatoare de schi. Însă, cu timpul, oferta a evoluat și s-a extins în primul rând pe echipament pentru schi de tură, iar în urmă pe încălțăminte și îmbrăcăminte de alergare. Actual Dynafit se specializează doar în aceste două discipline: schi de tură și alergare montană. Tuturor pasionaților marca îi pune la dispoziție echipamente și haine de calitate superioară, concepute pentru a înlesni deplasarea rapidă pe un teren anevoios. Ele sunt folosite cu succes în diferite competiții montane și asigură maxim de performanță chiar și în condiții schimbătoare. Convin chiar și sportivilor profesioniști din prima linie.

Printre haine de alergat Dynafit găsești tot de ce ai nevoie la curse montane. Începând cu pantofi și șosete, trecând prin pantaloni scurți, hanorace și geci până la rucsacuri. Acest sortiment larg permite să-ți asamblezi un set în care toate elementele funcționează perfect împreună. Pe lângă caracteristicilor tehnice, aspectul estetic al hainelor și al echipamentului este de asemenea uimitor. Marca Dynafit este cunoscută pentru culorile foarte vii, chiar stridente, asamblate în niște combinați unice. Acesta face că îmbrăcămintea și încălțămintea Dynafit sunt atât de speciale.

Ce pantofi Dynafit să alegi pentru alergare montană?

Pantofii de trail constituie un grup foarte diversificat. În același timp, sunt element cel mai important al echipamentului unui alergător. Proprietățile lor determină, în mare măsură, cât de repede te poți deplasa pe trasee montane. Acesta se datorează elementelor esențiale, adică aderenței adecvate, stabilități și preciziei a fiecărui pas. Pe distanțe mai lungi, aceste trei calități trebuie, fără îndoială, să fie completate de o a patra - confort. Toate aceste caracteristici sunt perfect combinate la pantofi de alergare montană Dynafit Printre modele vei găsi încălțămintea adaptată la fiecare tip de trail.

Încălțăminte de competiție și de distanțe mai scurte

Dacă cauți pantofi care să asigure o aderență ridicată pe traseele montane, atunci Dynafit va fi desigur la nivelul așteptărilor tale. Modelele cele mai lejere, cum ar fi Dynafit Feline Up Pro, sunt ideale acolo unde contează fiecare clipă. Adaptarea perfectă la picior garantează un control deplin al fiecărui pas. Se comport perfect la alergare pe poteci înguste, urcări abrupte și coborâri rapide.

Încălțăminte universală Dynafit pentru trail montan

Majoritatea modelelor de pantofi de alergare sunt destul de universali, ideali pentru o varietate mai mare de curse: la fel pentru un antrenament zilnic într-o pădure suburbană cât și pentru o zi întreagă pe munte. Sortimentul diferitelor benzi de rulare permite să-ți alegi pantofii adaptați pentru orice teren.

Încălțăminte Dynafit pentru ultramaraton

Încălțăminte pentru ultramaraton trebuie să aibă o amortizare superioară. În același timp, trebuie să ofere stabilitatea ridicată, astfel încât, chiar și după mulți kilometri de alergare, să asigure în continuare sprijinul excelent al piciorului pas după pas. Așa sunt pantofii de alergare Dynafit pentru distanțe cele mai lungi. Important este că pantofii de trail concepuți de acest producător permit antrenamentul de alergare montană pe tot parcursul anului. Sunt disponibile atât modele cu aerisire, cu fragmente din plasă respirabilă, cât și pantofi cu membrana GORE-TEX®. Cele din urmă izolează bine piciorul de apă în anotimpurile de tranziție, chiar și în timpul iernii.

Cum să te îmbraci la alergat? Hainele Dynafit sunt cea mai bună alegere

Colecțiile de haine pentru alergare, de vară și de iarnă, vor încânta toți pasionații de trail. Aceste produse profesionale sunt purtate de atleți la ultramaratoanele montane dar și la curse ceva mai scurte. Ce fel de îmbrăcăminte se potrivește pentru alergare de vară? Șorturi pentru alergare Dynafit pentru femei și bărbați, tricourile lejere, bluze fine și jachete minimaliste paravânt sunt perfecte pentru străbaterea traseelor montane în perioada mai caldă a anului. Pe traseele însorite, sau la urcare, ele asigură o absorbție instantanee, iar pe creste protejează excelent împotriva vântului răcoros.

Și ce fel de haine să alegi pentru iarnă? În loc de jachetă, alege mai bine o geacă lejeră. Ea te va proteja, pe de o parte, împotriva frigului și, pe de altă parte, va elimina excesul de căldură și umiditate în timpul antrenamentelor intense. De asemenea, o pereche de colanți pentru alergat sunt de bază. Ele îți garantează libertatea totală a mișcărilor, menținând în același timp căldura la picioarele. Marca Dynafit oferă, de asemenea, gama întreagă de îmbrăcăminte mai accesorie dar tot la fel de necesară: mănuși lejere, șosete confortabile șamd.

De ce mai ai nevoie pentru a alerga pe munte? Accesoriile funcționale Dynafit se referă la un ansamblu de echipament care facilitează abordarea traseelor montane. Datorită excelentelor softflask-uri (sticle flexibile) te vei hidrata pe toată lungimea traseului. Rucsacurile de alergare Dynafit îți permit să cari toate lucrurile esențiale de care ai nevoie pentru o zi prin munte. Pentru distanțe mai scurte, centurile de alergare lejere sunt suficiente. Fie că participi la o competiție, fie că pleci în excursie, pe 8a.ro găsești mereu toate cel potrivite.

Dynafit skitouring - totul de ce ai nevoie iarna

Schiat de tură este desigur o disciplină în care Dynafit se distinge cel mai mult de alte mărci. Oferta vastă a acestui producător permite să-și alegi un ansamblu perfect de echipament și îmbrăcăminte pentru orice fel de schi de tură. Cauți opțiunea cea mai lejeră, ceea ce se poartă la competiții de schi de tură? Nicio problemă. Dispunem de Schiuri Dynafit ultraușoare din carbon, clăpari de schi de tură și haine sport. De asemenea, găsești echipamentul întreg pentru drumeții sau coborâri de pe pante montane. Marca Dynafit oferă echipament de schi de tură universal, pentru diferite condiții meteorologice. Din hainele moderne de iarnă poți crea o îmbrăcăminte de schi de mai multe straturi pentru a schia confortabil în condiții meteo schimbătoare. Dynafit are o ofertă și pentru cei care preferă să meargă numai la vale. Echipamentul și îmbrăcămintea Freeride reprezintă cea mai bună alegere pentru cei a căror adevărata distracție este doar să schieze spre vale.

Sortiment de clăpari, legături și schiuri de tură

Pentru a-și alege echipamentul potrivit de schi de tură este important să înțelegi că el trebuie adaptat nu numai la relief, ci și la nivelul tău de experiență. Echipamentul propus de Dynafit este împărțit în mai multe categorii pentru a facilita alegerea schiurilor, legăturilor și clăparilor adecvate pentru condiții de urcare și coborâre.

Schiurile pentru utilizatori cei mai avansați sunt regrupate în seria Race. Este vorbă de un echipament de schi de tură cel mai lejer de pe piață. Permite ascensiuni foarte rapide. Folosește materiale de ultimă generație. Minimizarea greutății implică și limitări. De pildă, lățimea schiurilor și izolația termică a clăparilor sunt reduse. Echipamentul de skitouring Dynafit Race este adaptat atât pentru competiție cât și la ascensiuni rapide pe vârf. În schimb, coborârea pe aceste schi necesită un nivel ridicat de agilitate. Este pur și simplu un echipament profesionist, pentru cei care își petrec cea mai mare parte a sezonului la munte și au nevoie de un echipament acomodabil.

Gama schiurilor și a clăparilor Speed a fost întocmită pentru cei care apreciază greutatea redusă, dar nu vor să sacrifice performanțele deosebite la coborâre. Această soluție folosește materiale lejere, păstrând în același timp dimensiunile schiurilor clasice. Acest echipament este de obicei ales de schiori experimentați. Sunt perfecte pentru ture ceva mai lungi, când fiecare gram în minus economisește puterile valoroase.

Colecția Dynafit Skitour prezintă o gamă pentru schiorii începători. Schiurile acestea sunt mai ușoare de manevrat și foarte universale. Caracteristicile echilibrate garantează confort atât la urcare, cât și la coborâre. Echipamentul Skitour este ideal pentru excursii de o zi și pentru a învăța să mergi în afara pârtiilor.

Pentru adepți de coborâri rapide și dinamice prin zăpada adâncă a fost creată seria Dynafit Free. Este vorba de schiuri, legături și clăpari Freetour, care ajută la menținerea stabilității în timpul coborârilor cele mai rapide. Raza de viraj și lățimea schiurilor permit să atingi viteze importante printr-o zăpadă pufoasă. O alegere ideală pentru cei care apreciază cel mai mult să schieze la vale, folosind deseori un teleschi pentru a ajunge pe vârf.

Cum să te îmbraci la schi de tură ?

Îmbrăcămintea de ski de tură trebuie să combine cel puțin două caracteristici: izolație termică eficientă și respirabilitate sporită. La ascensiune e nevoie de evacuare rapidă a umidității, iar la coborâre, trebuie să fii bine protejat de frig. Ce haine oferă proprietăți atât de opuse? Cu siguranță geci hibride compuse din elemente cu proprietăți diferite. În plus, adaptarea la condițiile meteorologice va permite îmbrăcarea mai multor straturi de o dată. Atunci când vă încălziți prea tare, puteți pur și simplu să scoateți bluza termică subțire. Gama Dynafit include tot sortimentul de haine: șosete, colanți termice, pantaloni, tricouri, bluze, hanorace, geci, șepci, bentițe și mănuși. Așadar puteți achiziționa un ansamblu complet de haine în care fiecare piesă va coopera perfect cu restul. Indiferent dacă ești începător sau avansat, gama Dynafit dispune de tot ce-ți trebuie ca să schiezi confortabil.