top

Paltoane de ploaie femei

Impermeabilele pentru femei au fost adaptate pentru a răspunde așteptărilor femeilor care doresc să se protejeze de precipitații și să arate bine. Le veți folosi în fiecare zi, precum și în timpul călătoriilor turistice.
View as Grid List

35 Produse

 1. -10%
  Haina femei CMP Omaha Zip Hood Parka - burgundy

  Lista de dorințe

 2. -23%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - deep green

  Lista de dorințe

 3. -37%
  Haina femei CMP Omaha Parka Zip Hood - deep lake

  Lista de dorințe

 4. -39%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - cayenne

  Lista de dorințe

 5. -8%
  Haina femei Didriksons Erica Parka 3 - dark night blue

  Lista de dorințe

 6. -39%
  Haina femei Didriksons Cajsa Parka 4 - ruby red

  Lista de dorințe

 7. -40%
  Haina femei Didriksons Ilma Parka 6 - ruby red

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Haina femei Didriksons Fay Parka - black

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Haina femei Didriksons Fay Parka - deep green

  Lista de dorințe

 10. -39%
  Haina femei Didriksons Cajsa Parka 4 - black

  Lista de dorințe

 11. -36%
  Haina femei Arcteryx Patera Long Parka - forage

  Lista de dorințe

 12. -36%
  Haina femei Arcteryx Coelle Parka - velvet sand

  Lista de dorințe

 13. -27%
  Haina femei The North Face Woodmont Parka - tnf black

  Lista de dorințe

 14. -30%
  Haina femei Berghaus Rothley - black/black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

35 Produse

Ștergere

Plapumele de ploaie pentru femei - în ce condiții vor funcționa?

Oferta magazinului nostru are modele care se potrivesc perfect stilului citadin. Impermeabilele pentru femei au fost concepute pentru a face o treabă excelentă în drum spre serviciu, spre universitate sau pentru plimbări. Construcția lor se va ocupa atunci perfect de protecția împotriva precipitațiilor și de confort. De asemenea, ansamblul are un design atemporal care se va potrivi perfect cu diferite tipuri de elemente de garderobă. Acest tip de pardesiu oferă, de asemenea, confort termic. Multe modele folosesc izolația pentru a oferi o protecție excelentă împotriva temperaturilor scăzute. Datorită acestui fapt, în zilele de iarnă vă veți proteja de senzația de răceală. Oferta magazinului include și paltoane turistice, perfecte atunci când vă îndreptați spre vârf. Acestea sunt ușoare și sunt ambalate astfel încât să le puteți lua confortabil cu dvs. în timpul următoarei provocări montane.

Plapumele de ploaie pentru femei - Impregnare hidrofugă durabilă

Se întâmplă adesea ca materialul exterior al cojii să fie acoperit cu o impregnare Durable Water Repellent (DWR). Aceasta creează un strat special, datorită căruia ansamblul preia mai greu apa. Acest lucru vă va oferi un moment pentru a găsi un adăpost atunci când plouă brusc. În plus, acest tip de impregnare protejează, de asemenea, împotriva creșterii rapide în greutate a hainelor. Elementele umede ale garderobei devin neplăcut de grele, ceea ce reduce semnificativ confortul în timpul utilizării lor. Impermeabilele pentru femei care folosesc DWR reprezintă cea mai ușoară protecție împotriva precipitațiilor. De multe ori, impregnarea nu face decât să completeze o membrană, care este un adevărat as atunci când vine vorba de protecție pe termen lung împotriva ploii.

Plugaină de ploaie pentru femei cu membrană

Este o membrană care face ca un anumit strat superior să funcționeze atât de bine în timpul precipitațiilor. Construcțiile pelerinelor de ploaie pentru femei sunt diferite. Designerii se concentrează adesea pe soluții originale, ca în cazul mărcii Columbia. Unele modele au fost create folosind membrana avansată GORE-TEX®. Acest tip de laminat are o structură care nu permite umiditatea pentru o perioadă lungă de timp. Atunci când plouă sau ninge, sunteți protejat să nu vă udați. Astfel, vă puteți îndrepta confortabil spre serviciu sau universitate. În plus, membranele au o structură care ajută la asigurarea respirabilității. Acestea elimină umezeala din piele către stratul exterior al materialului, unde se poate evapora. Datorită acestui proces, vă puteți bucura de un climat plăcut și uscat lângă corp. În plus, designerii modelelor de ploaie folosesc adesea cusături lipite, astfel încât apa să nu pătrundă în locurile de conectare a materialului.

Construcția hainelor de ploaie pentru femei

Modelurile oferite de magazin oferă, de asemenea, un nivel ridicat de confort. Acestea au adesea o croială profilată, astfel încât să se potrivească perfect pe siluetă. În plus, nu limitează mișcările, ceea ce facilitează introducerea confortabilă într-un rucsac sau într-o geantă pentru laptop. Impermeabilele pentru femei sunt, de asemenea, echipate cu numeroase buzunare. Acestea vor funcționa atunci când doriți să luați lucruri mici, astfel încât acestea să fie mereu la îndemână. Astfel, puteți găsi cu ușurință un telefon care sună sau documentele de care aveți nevoie. Impermeabilele pentru femei au și glugi care asigură protecția zonei capului împotriva precipitațiilor. De asemenea, reglarea acestora permite o potrivire corectă pentru a asigura un confort termic adecvat și nu limitează câmpul vizual. Impermeabilele sunt, de asemenea, un design bine gândit. Designerii le-au construit în așa fel încât să aibă un caracter original. Ele vor fi un element elegant al garderobei dumneavoastră.