top

Geci pentru bărbaţi The North Face

Jachetele bărbătești The North Face vin în atât de multe variante, încât vei găsi cu ușurință modelul perfect pentru tine. Cunoscutul brand oferă jachete atât pentru turiști, cât și pentru alpiniști, alergători și schiori.
View as Grid List

118 Produse

Page
pe pagină
 1. -10%
  Geaca barbati The North Face Nimble Hoodie - sonic blue

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Geaca barbati The North Face Antora Jacket - sonic blue

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca alergare The North Face Higher Run Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca barbati The North Face Antora Jacket - black/lunar

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Geaca The North Face Recycled Zaneck Jacket - cordovan

  Lista de dorințe

 6. -34%
  Geaca iarna barbati The North Face McMurdo 2 - harbor blue

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Geaca Softshell The North Face Nimble Jacket - military olive

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Geaca Softshell The North Face Nimble Hoodie - military olive

  Lista de dorințe

 9. -30%
  Geaca matlasata The North Face Summit Breithorn Hoodie - tnf red

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Geaca matlasata The North Face Summit Breithorn Hoodie - tnf black

  Lista de dorințe

 11. -34%
  Geaca The North Face Thermoball 50/50 Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 12. -34%
  Geaca The North Face Thermoball 50/50 Jacket - cordovan/tnf red

  Lista de dorințe

View as Grid List

118 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Jacheta pentru bărbați North Face este o protecție excelentă împotriva vremii capricioase.

Nu există nicio îndoială că geaca este unul dintre articolele vestimentare de bază la temperaturi scăzute. Fiecare turist, alpinist sau schior are mai mult ca sigur acest model funcțional în ținuta sa. În funcție de aplicația jachetei, merită cu siguranță să acordați atenție unor caracteristici oarecum diferite. Cu toate acestea, scopul purtării unei jachete rămâne același, indiferent de circumstanțele în care o purtați. Se presupune că trebuie să ofere protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Aceasta înseamnă că modelul potrivit ar trebui să ofere protecție împotriva ploii, frigului, zăpezii și vântului. Jacheta pentru bărbați North Face vine în mai multe versiuni. Pentru ca acest lucru să fie posibil. Puteți selecta un model adaptat în mod corespunzător preferințelor dvs. dintre numeroasele tăieturi și modele. Lucrurile care combină toate modelele de la marca The North Face includ manopera de înaltă calitate, materiale avansate și funcționalitate ridicată.

Jachetele bărbătești cu membrană The North Face oferă protecție împotriva umezelii.

Jachetele bărbătești cu membrană The North Face pentru bărbați reprezintă oferta pentru acei utilizatori care caută în cele din urmă o protecție fiabilă împotriva ploii și a zăpezii, care să reziste și în condiții dificile în aer liber. Oricine merge la munte ar trebui să aibă în bagaj o jachetă confortabilă cu membrană, ceea ce o face un strat impermeabil excelent. Acesta va face posibilă menținerea unui climat plăcut în jurul pielii, chiar și în timpul activității celei mai dinamice. În condiții montane, unde vremea poate fi foarte capricioasă, o astfel de completare a ținutei este de fapt o opțiune indispensabilă. În timpul anotimpurilor de tranziție, de asemenea, nu veți putea face drumeții pe trasee dacă nu includeți în echipament o jachetă de ploaie.

Oferta de membrană a popularelor jachete The North Face vine în diferite versiuni, astfel încât este posibil să se potrivească perfect protecția optimă la situația respectivă. Cele mai simple modele sunt concepute pentru turiști în principal și sunt sunt utile mai ales în timpul drumețiilor. Ceea ce le distinge de obicei este un număr mare de buzunare practice, amplasate astfel încât accesul la ele să fie cât mai intuitiv posibil. Jachetele bărbătești The North Face concepute pentru alpinism sunt modele ceva mai tehnice. Acestea dispun de materiale cu durabilitate sporită, astfel încât modelele rezistă în ciuda condițiilor dificile din exterior. În timp ce tăieturile sunt concepute pentru a oferi o mobilitate mare, atât de importantă în timpul activităților montane. Jachetele de alergare North Face formează un grup separat. Modelele ușoare sunt excelente atunci când sunt purtate de alergători în timpul drumețiilor rapide.

Modele concepute pentru schi

Când vă distrați pe zăpadă, fiecare strat de îmbrăcăminte contează. Acesta este motivul pentru care producătorul The North Face a grupat jachetele pentru bărbați într-o categorie separată. Aici puteți găsi modele izolate, care dispun în plus de o membrană, astfel încât să ofere o protecție excelentă împotriva zăpezii. Colecția include, de asemenea, jachete 3 în 1. Astfel de opțiuni versatile, în care puteți asorta straturi separate după bunul plac, vă vor permite să vă bucurați de activitățile pe care le desfășurați, fără să vă faceți griji că disconfortul va strica totul. Jachetele pentru bărbați North Face dispun de buzunare suplimentare, ca de exemplu un mic buzunar pentru skipass pe mânecă. Acestea sunt soluții foarte practice care sporesc funcționalitatea jachetei pe pârtie. Șorțurile de zăpadă, pe de altă parte, sunt o modalitate de a reduce riscul ca zăpada să intre în interiorul jachetei - chiar și în cazul în care cădeți în timp ce schiați.

Jacheta bărbătească The North Face disponibilă în magazinul montan 8a.ro

În magazinul nostru online 8a.ro, veți găsi o selecție largă de jachete de la acest renumit producător american. Fie că alegeți o jachetă cu umplutură de puf sau un model cu tehnologie avansată FUTURELIGHT, cu siguranță o veți îndrăgi pentru calitatea ridicată și funcționalitatea maximă. Marca TNF® este una dintre cele mai experimentate și renumite companii globale de outdoor. Cu o gamă largă de colecții, puteți asorta jacheta la orice activitate, de la turismul mai puțin dificil până la expedițiile de alpinism. Jachetele pentru bărbați The North Face sunt un accesoriu ideal pentru fiecare garderobă outdoor. Alegând una dintre acestea, nu numai că ajungeți la o soluție extrem de practică, dar și durabilă. Brandul realizează tot mai multe modele din țesături reciclate, în timp ce impregnarea jachetelor The North Face este lipsită de PFC.