top

Încălțăminte de alergare pentru femei

Pantofii de alergare pentru femei reprezintă baza într-o garderobă sportivă, indiferent de tipul de activitate pe care o practici. La noi, veți obține rezultate mai bune în mod continuu, bucurându-vă de suport tehnic.
View as Grid List

290 Produse

  1. -14%
    Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - sprig/peony

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

290 Produse

Ștergere

Călăuși de alergare pentru femei - construcție

În funcție de tipul de unelte pe care le folosiți, este important să alegeți pantofii potriviți. Alergarea este diferită pe un traseu stâncos de munte și diferită pe un teren compactat, unde nu există riscul de a fi rănit de pietre. De asemenea, antrenamentul în oraș diferă semnificativ de specificul activității din pădure. Pantofii de alergare pentru femei aleși corect vor îmbunătăți dinamica alergării. Cele mai moderne soluții, cum ar fi The North Face VECTIV™, vor permite în permanență obținerea unor rezultate mai bune.

Membrana și partea superioară robustă în pantofii de alergare pentru femei

Călăușii de alergare pentru femei cu membrană GORE-TEX® sunt de neînlocuit atunci când aura muntelui este imprevizibilă. În plus, în timpul antrenamentelor în oraș și al călătoriilor pe cărări de câmpie, această tehnologie se dovedește a fi extrem de utilă. Membrana GORE-TEX® se distinge prin rezistența maximă la apă, de care este imposibil să te lipsești atunci când plouă și sunt bălți pe traseu sau când traversezi un pârâu de munte. Călăușii de alergare pentru femei cu această soluție nu vor provoca o umezire totală, ceea ce te va ajuta să parcurgi mai mulți kilometri în mod eficient. În plus, membrana GORE-TEX® este caracterizată de un grad optim de respirabilitate. Această caracteristică înseamnă că excesul de umiditate generat în timpul exercițiilor fizice va fi eliminat în mod corespunzător. Acest lucru, la rândul său, reduce riscul de supraîncălzire, ceea ce face extrem de dificilă alergarea. De asemenea, face ca pantofii de alergare pentru femei să rămână plăcut uscați pentru o perioadă lungă de timp.

Suportul pantofilor de alergare trebuie să fie suficient de rezistent pentru a rezista la solicitările de efort. De aceea, producători precum Dynafit, On Running, Salomon, Merrell, La Sportiva, Arcteryx și alții folosesc cel mai adesea materiale din poliamidă. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea ușoară a părții superioare, iar pantofii de alergare pentru femei vor rămâne funcționali pentru sezoanele următoare. În acest element al pantofilor, panourile realizate din plasă respirabilă sunt, de asemenea, adesea incluse. Aceasta susține respirabilitatea membranei GORE-TEX® și reduce semnificativ senzația de supraîncălzire. Astfel, se asigură eficiența alergării și nu obosești atât de repede. Partea superioară a construcției, care este scarpii de alergare pentru femei, folosește adesea soluții de stabilizare. Scopul lor este de a menține piciorul în poziția corectă, astfel încât să nu se miște în mod arbitrar. Acest lucru sporește siguranța alergării montane, permițându-vă să parcurgeți kilometri mai eficient.

Sistemul de legare a pantofilor de alergare pentru femei

În locul șireturilor clasice se folosește adesea un sistem de șireturi de mare viteză, pentru a asigura stabilitatea pantofilor. Acest lucru accelerează foarte rapid ajustarea pantofilor la picior. În același timp, atunci când pietricele cad în pantof, vă veți scoate scutele de alergare pentru femei rapid și le veți scoate fără să pierdeți secunde prețioase. Scopul sistemului de legare, fie sub formă de șireturi, fie în varianta sa rapidă, este de a apăsa corect partea superioară și limba pe picior. Acest lucru înseamnă că pantofii nu alunecă în timpul alergării, oferind o bază adecvată pentru parcurgerea kilometrilor.

Călăriile de alergare pentru femei - talpă și talpă intermediară aderentă

Solara intermediară din pantofii de alergare servește ca amortizor de șocuri. În funcție de tipul de încălțăminte și de specificul activității dumneavoastră, este mai groasă sau mai subțire și este realizată din diferite materiale. Spuma EVA este folosită cel mai des. Aceasta face ca călcâiul de alergare pentru femei să fie eficient în suprimarea șocurilor cauzate de alergarea montană. Din acest motiv ,picioarele și articulațiile sunt ușurate, ceea ce asigură o dinamică optimă la fiecare kilometru următor. O astfel de soluție înseamnă, de asemenea, că picioarele nu obosesc atât de repede, astfel încât vă veți păstra forța pentru următoarea alergare, în timp ce modelele mai puțin avansate vor cădea mult timp.

Planta unui pantof de alergare trebuie, înainte de toate, să ofere dinamica potrivită. Ea trebuie să stabilizeze piciorul, astfel încât să se evite împiedicările accidentale pe traseul montan accidentat. În același timp, talpa calapodului de alergare pentru femei se caracterizează și printr-o aderență ridicată. Acest lucru înseamnă că riscul de alunecare va fi foarte redus chiar și pe teren umed. Inutil să mai spunem că sporește semnificativ siguranța alergării pe munte și pe traseu.