top

Încălțăminte tactică

Pantofii tactici sunt un tip de încălțăminte care va funcționa în cele mai dificile condiții. Oferta noastră include atât cizme militare pentru pasionații de armată, cât și încălțăminte tactică, care este perfectă pentru supraviețuire.
View as Grid List

23 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Ghete tactice Garmont T4 Groove G-Dry - coyote

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Ghete tactice Garmont T8 Falcon Regular - coyote

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Ghete tactice Garmont T4 Groove G-Dry - black

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Ghete tactice Garmont Nemesis 6.2 GTX - black

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Ghete tactice Merrell Nova 3 Tactical Mid WP - dark coyote

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Ghete tactice Merrell Nova 3 Tactical Mid WP - olive

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Pantofi tactici Merrell Nova 3 Tactical - olive

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Ghete tactice Merrell Nova 3 Tactical - dark coyote

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Ghete barbati Under Armour UA MG Valsetz Mid LTHR WP - black

  Lista de dorințe

 10. -31%
  Ghete tactice Merrell Moab 2 Tactical - black

  Lista de dorințe

 11. -31%
  Ghete tactice Merrell Moab 2 Tactical - coyote

  Lista de dorințe

 12. -32%
  Ghete tactice Aku Pilgrim GTX Combat FG - black

  Lista de dorințe

 13. -12%
  Ghete tactice Aku Pilgrim DS - desert beige

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Ghete tactice Garmont T4 Tour GTX Regular - coyote/brown

  Lista de dorințe

 15. -11%
  Ghete tactice Garmont T4 Tour GTX Regular - black

  Lista de dorințe

 16. -29%
  Ghete barbati Under Armour Valsetz RTS 1.5 - black/black

  Lista de dorințe

 17. -35%
  Ghete trekking barbati AKU Camana Fitzroy GTX - anthracite

  Lista de dorințe

View as Grid List

23 Produse

pe pagină
Ștergere

Ce sunt cizmele tactice?

Este un grup foarte larg de încălțăminte care include nu numai cizme militare Sunt, de asemenea, modele destinate serviciilor în uniformă, gărzilor de securitate, pasionaților de bushcraft și de supraviețuire, precum și tuturor celor care caută fiabilitate și durabilitate maximă. Acestea sunt cele două caracteristici principale care definesc acest tip de încălțăminte. Până de curând, încălțămintea tactică era asociată cu cizmele militare grele și destul de grosiere. Acestea ofereau un confort moderat, în special la temperaturi mai ridicate. În prezent, încălțămintea tactică modernă produsă în prezent scalțările tactice combină perfect versatilitatea ridicată cunoscută de la încălțămintea militară clasică cu confortul oferit de cei mai buni șlapi de trekking

Ceea ce distinge pantofii tactici sunt cu siguranță materialele și culorile folosite. Toate elementele sistemului de laț, ale feței și ale tălpii trebuie să aibă o durabilitate peste medie, astfel încât să nu cedeze în cel mai puțin așteptat moment. Cizmele militare sunt, de asemenea, o schemă de culori caracteristică. Fără accesorii inutile. Această categorie include atât cizme militare clasice negre și maro, cât și cizme tactice verzi sau gri, special adaptate la diferite tipuri de teren.

Cizme tactice moderne GORE-TEX ®

Cizmele militare clasice erau confecționate din piele cu granulație groasă, care trebuia să asigure atât durabilitate ridicată, cât și protecție împotriva apei. Deși multe modele folosesc încă un astfel de design clasic. Astăzi, cei mai importanți producători de încălțăminte militară au o gamă mult mai largă de tehnologii și materiale. O parte semnificativă a modelelor oferite în prezent sunt Cizme tactice GORE-TEX ® Echipate cu o membrană impermeabilă. Este un strat suplimentar de material foarte subțire plasat în interiorul părții superioare. Acesta împiedică în mod eficient pătrunderea apei în interiorul pantofilor. Oferă protecție suplimentară împotriva îmbibării în cazul cizmelor militare din piele. Protejează eficient împotriva ploii și modelele mai ușoare, destinate anotimpurilor mai calde. Până acum, era complet imposibil să protejezi acest tip de încălțăminte împotriva apei. Tehnologia membranei impermeabile a făcut ca cizmele tactice să fie și mai bune pentru condiții solicitante.

O revoluție a avut loc și în cazul materialelor folosite la partea superioară. Icoana Cordura® , realizată din nailon foarte rezistent, este doar un exemplu al modului în care tehnologia modernă schimbă încălțămintea militară specializată. De asemenea, tălpile cizmelor tactice arată complet diferit. O marcă populară în rândul producătorilor este Vibram® Tălpile specializate, realizate dintr-un compus special de cauciuc, combină perfect rezistența ridicată la abraziune cu aderența. Ultima este cu siguranță influențată de banda de rulare multidirecțională. Conceput pentru diferite tipuri de substraturi. Pantofii tactici trebuie să fie, de asemenea, confortabili, de aceea există sisteme de amortizare adecvate în talpa intermediară, care, totuși, nu perturbă stabilitatea oferită. Multitudinea de materiale textile și sintetice permite producătorilor să conceapă structuri cu diverși parametri de greutate, rigiditate, respirabilitate și rezistență la apă. Datorită acestui fapt, pantofii tactici moderni pot fi adaptați cu precizie la anotimpul sau la condițiile de teren în care ne vom deplasa.

Modele de vară și de iarnă pentru toate condițiile meteo

În mod similar cu încălțămintea turistică, și cizmele militare ale unor mărci bine cunoscute, cum ar fi Lowa sau Helikon-Tex , pot diferi semnificativ în ceea ce privește structura și utilizarea preconizată. Printre încălțămintea tactică, un grup mare este format din modele concepute special pentru utilizarea în timpul perioadei mai calde a anului. Astfel de cizme tactice de vară sunt cel mai adesea fabricate din materiale textile, care sunt foarte ușoare în comparație cu pielea naturală. Bineînțeles, nu sunt ochiuri subțiri cunoscute din pantofii de alergare sau de drumeție, ci din materiale care sunt mai rezistente la deteriorări. De asemenea, acestea oferă o respirabilitate mult mai mare. Ca urmare, picioarele sunt ventilate mai eficient la temperaturi ridicate. Pantofii tactici concepuți pentru anotimpurile de tranziție ale anului sunt adesea echipați suplimentar cu o membrană impermeabilă care îi protejează împotriva îmbibării rapide. Cizmele militare de iarnă folosesc cel mai adesea piele naturală, care protejează mai eficient împotriva zăpezii și a temperaturilor scăzute. Modelele selectate concepute pentru condiții de îngheț sunt izolate suplimentar. Astfel de cizme tactice de iarnă vor fi perfecte în timpul celor mai mari înghețuri.

În magazinul 8a.ro puteți cumpăra cizme militare și tactice pentru diferite scopuri de utilizare

Dacă aveți nevoie de încălțăminte de încredere cu durabilitate maximă, atunci cizmele tactice vor fi o alegere excelentă. Oferta noastră include cizme militare mai ușoare, care sunt perfecte pentru bushcraft și supraviețuire. Acestea se caracterizează printr-o greutate moderată și un confort comparabil cu cel al pantofilor de drumeție de înaltă clasă. De asemenea, sunt disponibile cizme militare clasice din piele , care se vor descurca bine în toate condițiile. Materialele clasice combinate cu soluții moderne vor fi pe placul tuturor iubitorilor de încălțăminte militară tradițională. Cele mai multe cizme tactice sunt echipate cu o parte superioară înaltă. Acest lucru asigură o stabilitate sporită în timp ce se deplasează cu rucsacuri tactice grele pline cu echipamentul necesar. Datorită acestui fapt, deplasarea chiar și în terenul solicitant de munte sau de pădure este mult mai ușoară. Indiferent dacă sunteți un împătimit al armatei, al supraviețuirii sau al bushcraft-ului, un călător și un fotograf al vieții sălbatice, veți aprecia cu siguranță bunele încălțăminte tactică