top

Căni termice

Cănile termice sunt utile atât pentru drumeții pe munte, campingul în familie, cât și în oraș. Pe 8a.ro veți găsi căni de la producători renumiți precum Esbit, Primus, Robens sau Outwell.
View as Grid List

94 Produse

 1. -11%
  Cana termica Hydro Flask 6 OZ Mug - birch

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Cana termica cafea Hydro Flask 12 Oz Mug - goji

  Lista de dorințe

 3. Dop Esbit MG375S - black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - prismatic

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - tidal blue

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Cana termica Miir Flip Traveler 470 ml - black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Cana termica Miir Climate+ Tumbler 470 ml - black

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Cana termica Kambukka Etna Grip 500 ml - breezy blue

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Cana termica Primus Koppen Mug Feed Zone 0,3L

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Cană de voiaj Hydro Flask 6 Oz Mug - goji

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Cana termica Kambukka Etna 500 ml

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Cană de voiaj Hydro Flask 12 Oz Mug - black

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Cana termica Hydro Flask 16 Oz Wide Flex Sip Lid - stone

  Lista de dorințe

 14. -22%
  Cana termica Hydro Flask 12 Oz Cooler Cup - black

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Capacul Hydro Flask Medium Press-in Straw Lid - black

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Capacul Hydro Flask Small Press-in Straw Lid - black

  Lista de dorințe

 17. -21%
  Cana termica Kambukka Etna - gletcher

  Lista de dorințe

 18. -20%
  Cana termica Kambukka Olympus - stainless steel

  Lista de dorințe

 19. -20%
  Cana termica Kambukka Olympus - darkness

  Lista de dorințe

 20. -24%
  Tablete de curățare Kambukka Queen of Clean

  Lista de dorințe

 21. -21%
  Cana termica Kambukka Etna - pitch black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

94 Produse

Ștergere

Căștile termice asigură o izolare excelentă

La fel ca în cazul termosurilor, la cănile termice se folosește o construcție cu perete dublu. Această tehnologie poate fi găsită în principal la un producător renumit precum Esbit. Cănile sale căni termice se caracterizează printr-un coeficient de izolare ridicat și sunt capabile să mențină temperatura lichidelor pentru un timp foarte îndelungat. Acest lucru este valabil atât pentru băuturile calde, cât și pentru cele reci, deci în zilele reci ceai fierbinte, iar vara apă răcoritoare fierbinte. Cănile de la alte mărci folosesc, de asemenea, pereți dubli, iar la unele modele un strat de material izolator. Ce tip de construcție alegeți pentru dumneavoastră depinde de nevoile dumneavoastră și de condițiile în care va fi folosită o cană.

Rezistența cănilor termice

Datorită faptului că acest tip de structură trebuie să facă față unei utilizări turistice și urbane, este suficient de durabilă. Producătorii folosesc de obicei oțel inoxidabil, aluminiu sau materiale plastice durabile. Acest lucru înseamnă că cănile termice de la Esbit, Primus, Robens sau Outwell vor rezista la greutățile drumețiilor montane, la activitatea zilnică în oraș sau la canotaj. În cazul oțelului și aluminiului, puteți conta pe protecția împotriva coroziunii. Aceasta este o soluție extrem de practică, deoarece vă permite să vă bucurați de funcționalitatea unei căni pentru sezoanele următoare.

Cupa termică este o mare versatilitate

Se pot distinge două tipuri de modele de căni termice. Cele strict turistice seamănă cu cănile clasice, iar odată deschise aveți acces direct la o băutură. Modelele de oraș au dopuri cu dopuri cu gură. Datorită acestora, temperatura băuturii nu va "scăpa". Căștile termice turistice nu sunt folosite în același mod ca și cele de oraș, deoarece se bea ceaiul sau cafeaua imediat după preparare. Cu toate acestea, ambele tipuri de structuri se vor dovedi a fi la fel de funcționale în timpul diferitelor activități. Merită să le luați cu voi în excursii de trekking, canotaj sau ciclism. Cănile vor funcționa bine și în campinguri, atunci când doriți să aveți la îndemână cafea sau ceai care să vă încălzească. Structurile de oraș vor fi perfecte pentru deplasările cu mașina sau autobuzul, precum și la universitate, unde cafeaua de la automatul de cafea lasă de dorit.

În mână, în mânerul mașinii sau în buzunarul rucsacului - o cană termică se potrivește oriunde

Profilul unor căni termice se potrivește cu mânerele mașinilor, în special pentru modelele de oraș. Modelele turistice se vor potrivi cu ușurință în buzunarele laterale elastice ale rucsacurilor, astfel încât să le puteți deplasa confortabil. În plus, cănile sunt caracterizate de o aderență puternică, ceea ce va permite să le țineți ferm în timp ce vă deplasați pe traseul orașului sau lângă focul de tabără. Producătorii folosesc, de asemenea, tampoane speciale pentru cănile termice antiderapante. Acest lucru înseamnă că, după ce puneți modelul jos, riscul ca acesta să cadă sau să alunece este mult redus. Sistemul de închidere este o parte extrem de importantă a celor mai multe căni termice Acesta protejează împotriva vărsării accidentale a conținutului în mașină sau la birou. În funcție de model, se folosesc atât capace cu o deschidere mică, închideri simple, cât și butoane ceva mai avansate.

Căștile termice și sănătatea

Marcile care produc căni termice știu foarte bine că acestea trebuie să respecte standardele de sănătate. Prin urmare, acestea sunt realizate din materiale care nu conțin compuși BPA și ftalați. Din acest motiv ,substanțele chimice dăunătoare nu vor ajunge în corpul dumneavoastră, ceea ce face ca utilizarea unei căni termice să fie sigură.

FAQ

Ce cană termică să alegeți?

Când căutați o cană termică bună, merită să luați în considerare doar modelele de marcă care se ocupă zilnic de producția de termosuri și alte echipamente turistice. Aceasta este o garanție a unei performanțe de înaltă calitate și a unor bune proprietăți izolatoare. În plus, merită să acordați atenție metodei de închidere a cănii. Pentru utilizarea în interior, cele care sunt acoperite din partea de sus cu un capac cu o gaură de băut vor funcționa foarte bine. Dacă vă deplasați adesea cu o cană termică, modelele cu o închidere automată vor fi mai bune, deoarece protejează mai bine împotriva vărsării unei băuturi.

Cum se curăță o cană termică?

Reziduurile de ceai și cafea sunt cele mai frecvente impurități din cănile termice. Majoritatea cănilor termice trebuie spălate manual. Un burete și un lichid de spălat vase ar trebui să poată curăța cu ușurință și perfect interiorul unei căni. Dacă o marcă permite spălarea cănilor sale termice în mașina de spălat vase, acest lucru este întotdeauna marcat clar în descrierea produsului. Cel mai important lucru este să vă amintiți întotdeauna să spălați o cană după utilizare. Un sediment uscat lăsat în suportul mașinii timp de câteva zile sau o cană lăsată pe biroul de weekend la birou vor face ca curățarea ei să dureze mult mai mult timp.

Oare o cană termică păstrează frigul?

Da, o cană termică este, de asemenea, excelentă pentru a păstra băuturile reci. Proprietățile de izolare înseamnă că o băutură ia temperatura ambientală mai încet, indiferent dacă afară este mai rece sau mai cald. De aceea, cănile termice sunt perfecte nu doar iarna, ci și în timpul verii fierbinți. Băuturile reci vor rămâne reci mai mult timp și își vor păstra proprietățile revigorante. Pentru a prelungi acest efect, puteți adăuga câteva cuburi de gheață în ele, astfel încât să vă puteți bucura de ele și mai mult timp.