top

Tricouri termoactive damă

Tricourile termoactive pentru femei sunt alegerea perfectă pentru activitatea fizică. Fie că mergeți la drumeție, la alergare sau la ciclism. Tricoul termoactiv pentru femei vă va oferi un confort maxim în timpul oricărui tip de antrenament.
View as Grid List

56 Produse

Page
pe pagină
 1. -20%
  Top femei UYN Motyon 2.0 UW Singlet - blue poseidon

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Tricou termic femei Rab Force Tee Wmns - beluga

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Top femei Icebreaker Siren Tank - umber

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Tricou termic femei Icebreaker 125 ZoneKnit SS Crewe - purple

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Top femei Icebreaker Siren Bra Cami - gritstone hthr

  Lista de dorințe

 6. -35%
  Tricou termic femei Smartwool Merino Short Sleeve Tee - black

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Tricou termic femei Sensor Merino Air Tee S/S - black

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Tricou termic femei Sensor Merino DF - black

  Lista de dorințe

 9. -27%
  Tricou termic femei Mons Royale Bella Tech Tee - berry

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Tricou termic femei Mons Royale Bella Tech Tee - black

  Lista de dorințe

 11. -16%
  Tricou femei Salewa Zebru Fresh AMR T-shirt - electric

  Lista de dorințe

 12. -16%
  Tricou femei Salewa Agner AM T-shirt - electric

  Lista de dorințe

 13. -27%
  Tricou femei Salewa Agner AM T-shirt - red orange

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Tricou termic femei Rab Force Tee - deep heather

  Lista de dorințe

 15. -26%
  Top femei Icebreaker Siren Bra Cami - black

  Lista de dorințe

 16. -26%
  Top femei Icebreaker Siren Tank - black

  Lista de dorințe

 17. -19%
  Tricou femei Salewa Cristallo Warm Amr T-Shirt - rhodo red

  Lista de dorințe

 18. -19%
  Tricou femei Salewa Cristallo Warm Amr T-Shirt - black out

  Lista de dorințe

 19. -20%
  Tricou femei Sensor Coolmax Tech Tee SS - lilla

  Lista de dorințe

 20. -25%
  Tricou femei The North Face Reaxion Amp Crew - black

  Lista de dorințe

 21. -31%
  Tricou femei Smartwool Merino 150 Baselayer S/S - black

  Lista de dorințe

 22. -26%
  Tricou termic femei Icebreaker Siren Tank - snow

  Lista de dorințe

 23. -20%
  Tricou termic femei Sensor Merino Air Tee S/S - magenta

  Lista de dorințe

 24. -20%
  Tricou termic femei Sensor Merino Active Tee S/S - lilla

  Lista de dorințe

View as Grid List

56 Produse

Page
pe pagină
Ștergere

Camasiile termoactive pentru femei pentru orice activitate

Tricoul sport termic modern pentru femei este perfect acolo unde este necesară o respirabilitate crescută și asigură un climat optim în apropierea pielii. Acest prim strat de îmbrăcăminte tehnică trebuie să fie plăcut la atingere și să funcționeze perfect cu alte articole de îmbrăcăminte. Acestea sunt t-shirt-uri termoactive pentru femei concepute de producători de top de îmbrăcăminte montană și outdoor. Fibrele moderne folosite în ele sunt perfecte pentru condiții solicitante. Modelele ușoare sunt folosite cu plăcere în timpul căldurii de vară, oferind o ventilație peste medie. Modelele mai groase, la rândul lor, sunt alese ca un prim strat confortabil în timpul anotimpurilor de tranziție.

De ce majoritatea femeilor active renunță la tricourile clasice din bumbac în favoarea tricourilor termice moderne? Secretul constă în performanța fibrelor. Bumbacul natural are tendința de a înmagazina umezeala, astfel că, după un timp, întregul tricou este ud și este o compresă rece și neplăcută la atingere. Pe de altă parte, un Tricoul termoactiv modern pentru femei din material sintetic transferă umiditatea în exterior și, de asemenea, se usucă foarte repede. Datorită acestui fapt, chiar și în timpul unui efort intens, se poate menține un confort maxim. Aceste modele, denumite în mod obișnuit tricouri care respiră, reprezintă cea mai bună alegere pentru sport, precum și pentru majoritatea activităților în aer liber și la munte. Datorită soluțiilor avansate, tricourile termoactive pentru femei oferă nu numai proprietăți tehnice, ci și un confort ridicat la purtare și un stil excelent.

Diferite modele de tricouri termoactive pentru femei

Tricotele ușoare pentru femei Tricotele termice sunt confecționate din cele mai noi materiale disponibile. Pasionații de sport apreciază cel mai mult fibrele sintetice, cum ar fi poliesterul, nailon sau polipropilena. Acestea se caracterizează prin proprietăți de performanță excelente. Sunt durabile și elimină instantaneu umezeala, ceea ce face mult mai ușor să te menții uscat. În plus, fibrele elastice utilizate garantează o potrivire corectă a îmbrăcămintei sportive. Tricoul termoactiv pentru femei poate fi astfel perfect adaptat siluetei. În același timp, va oferi o libertate de mișcare nerestricționată. Un avantaj suplimentar al fibrelor sintetice este ușurința lor. Datorită acesteia, îmbrăcămintea sportivă și turistică poate fi foarte subțire, ceea ce se traduce prin greutatea sa redusă. Acesta este un avantaj neprețuit în expedițiile pe distanțe lungi, când trebuie să ne împachetăm toate hainele într-un rucsac. De asemenea, lejeritatea este un avantaj atunci când facem sport, mai ales în competiții, unde jocurile economisite pot influența rezultatul final la linia de sosire.

În plus față de fibrele sintetice, tricourile termoactive pentru femei din lână de merino sunt foarte populare. Acest material natural are proprietăți izolatoare excelente. Este foarte plăcut la atingere, deci nu irită pielea. Deși se usucă mai încet decât tricourile sintetice, se usucă mult mai repede decât bumbacul. Acest lucru îl face să fie ales de bunăvoie pentru activități de intensitate moderată. Avantajul său este că rămâne proaspăt pentru mult mai mult timp, așa că este perfect pentru călătorii sau excursii lungi. Tricoul termic merino pentru femei este excelent pentru activități mai puțin intense, oferind un confort deosebit.

Tricoul termoactiv pentru femei este alegerea perfectă pentru vară

T-shirt-urile termoactive pentru femei pregătite pentru căldura verii sunt modele care sunt perfecte pentru drumeții, alergare sau alte activități. Materialele extrem de ușoare folosite la acestea asigură o respirabilitate foarte mare, datorită căreia putem scăpa cu ușurință de excesul de căldură și de umiditate. Tricoul termoactiv pentru femei în locuri strategice poate avea panouri din plasă sau perforații speciale. Acestea oferă o ventilație maximă, asigurând un flux continuu de aer proaspăt în timpul mișcării. Potrivite optim siluetei feminine, croielile funcționează foarte bine pe teren. Tricoul termoactiv pentru femei este, de asemenea, confortabil. Cusăturile plate cu finisaje speciale sunt responsabile pentru reducerea riscului de frecare și iritație. Soluțiile fără cusături, în care materialele sunt sudate între ele, devin, de asemenea, din ce în ce mai populare.

T-shirt-uri termoactive pentru femei la magazinul 8a.ro

Tricotele termoactive pentru femei, pregătite pentru femeile active, nu au doar proprietăți tehnice excelente, ci și un stil la modă. Culorile special alese se vor asorta perfect cu restul ținutei, permițându-vă să creați cu ușurință combinația perfectă. Colecțiile producătorilor de top de îmbrăcăminte pentru munte și drumeții sunt o garanție că veți urma moda în fiecare sezon. Modelele perfect rafinate ale unor mărci precum The North Face, Columbia, Saleva sau Salomon vor face ca fiecare pasionat de drumeții, alpinism, alergare montană și multe alte activități să găsească printre ele tricoul termoactiv perfect. Oferta magazinului online 8a.ro nu include doar tricouri, ci și leggins de damă sau bulovere termice Astfel, veți crea cu succes un set de lenjerie intimă care va funcționa perfect în timpul activității. Alte elemente ale ținutei, precum tricoul termoactiv pentru femei, vor absorbi eficient excesul de transpirație format pe piele și îl vor evapora.