top

Geci de iarnă damă

Gecile de iarnă pentru femei sunt modele care oferă o izolare excelentă în zilele reci. Atunci când temperaturile scad sub zero grade, îmbrăcămintea potrivită este cheia pentru a menține confortul termic. Descoperă gecile de iarnă pentru femei de marcă care vor fi perfecte pentru drumeții montane, excursii, dar și în oraș.
View as Grid List

46 Produse

pe pagină
 1. -34%
  Geaca matlasata femei Helly Hansen Verglas Polar Down Jacket - amethyst

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Haina femei Fjallraven Kiruna Padded Parka - dark navy

  Lista de dorințe

 3. -35%
  Geaca femei Marmot Hype Down Hoody - storm

  Lista de dorințe

 4. -27%
  Geaca matlasata femei Marmot Highlander Hoody - cairo/copper

  Lista de dorințe

 5. -34%
  Geaca femei Marmot Hype Down Hoody - military green

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Geaca matlasata femei Marmot Guides Down Hoody - copper/cairo

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Geaca femei Marmot Echo Featherless Hoody - port royal

  Lista de dorințe

 8. -32%
  Geaca Marmot Echo Featherless Hoody - navy

  Lista de dorințe

 9. -33%
  Geaca matlasata femei Columbia Bulo Point Down Jacket - black

  Lista de dorințe

 10. -34%
  Geaca femei Salewa Ortles Heavy Rds Down Jacket - electric

  Lista de dorințe

 11. -33%
  Geaca femei Columbia Pebble Peak Down Hooded Jacket - dark sapphire

  Lista de dorințe

 12. -39%
  Palton matlasat femei Rab Valiance Parka - deep ink

  Lista de dorințe

 13. -50%
  Geaca de iarna femei Arctic Bay Laval - black

  Lista de dorințe

 14. -37%
  Geaca femei The North Face Summit L3 50/50 Down Hoodie - pamplona purple

  Lista de dorințe

 15. -40%
  Geaca femei Craghoppers Ellis Thermic GTX Jacket - blackcurrant

  Lista de dorințe

 16. -15%
  Geaca matlasata Pajak Eskimo - gold

  Lista de dorințe

 17. -41%
  Geaca de iarna femei Marmot WarmCube Featherless Hoody - enamel blue

  Lista de dorințe

 18. -27%
  Geaca femei Fjallraven Greenland Winter Jacket - black

  Lista de dorințe

 19. -15%
  Geaca matlasata Pajak Eskimo - red

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Geaca matlasata Pajak Eskimo - black

  Lista de dorințe

 21. -27%
  Geaca femei The North Face Quest Insulated Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 22. -28%
  Haina femei Fjallraven Kiruna Padded Parka - acorn

  Lista de dorințe

 23. -27%
  Geaca matlasata femei Marmot Guides Down Hoody - black

  Lista de dorințe

 24. -33%
  Geaca femei Marmot Hype Down Hoody - black

  Lista de dorințe

 25. -15%
  Geaca femei Patagonia Nano Puff Hoody - black

  Lista de dorințe

 26. -33%
  Geaca Patagonia Micro Puff Jacket - blk

  Lista de dorințe

 27. -45%
  Geaca schi femei Salomon Stormfluff Jacket - sky/ebony

  Lista de dorințe

 28. -30%
  Geaca matlasata femei Rab Valiance Parka - steel

  Lista de dorințe

 29. -30%
  Geaca matlasata femei Rab Valiance Parka - deep ink

  Lista de dorințe

 30. -27%
  Geaca femei Black Diamond Access Down Hoody - bordeaux

  Lista de dorințe

 31. -35%
  Geaca femei The North Face Thermoball Jacket - urban navy matte

  Lista de dorințe

 32. -28%
  Geaca femei Patagonia Down Sweater Jacket - classic navy

  Lista de dorințe

 33. -26%
  Geaca matlasata femei Patagonia Down Sweater Jacket - black

  Lista de dorințe

 34. -34%
  Geaca Marmot Featherless Jacket - black

  Lista de dorințe

 35. -40%
  Geaca GORE-TEX femei Berghaus Fellmaster 3in1 Jacket - black/black

  Lista de dorințe

View as Grid List

46 Produse

pe pagină
Ștergere

Jachetele de iarnă pentru femei reprezintă baza vestimentară pentru zilele reci.

Vestimentul de iarnă ar trebui în primul rând să asigure o bună izolare împotriva frigului Aceasta este baza confortului. Ar fi bine ca aceasta să protejeze suplimentar împotriva zăpezii și a vântului care răcește rapid. Acestea sunt cele mai comune jachete de iarnă pentru femei concepute de brandurile de top de outdoor. Printre numeroasele modele disponibile, există modele pentru mai multe aplicații - turistice, sportive, dar și pentru utilizarea zilnică în împrejurimile orașului. Jachetele de iarnă pentru femei pentru turism și trekking sunt perfecte pentru drumeții pe trasee înzăpezite. Modelele sportive ceva mai mulate vor fi perfecte pentru o activitate fizică sporită în ger. Modelele matlasate de jachete de iarnă pentru femei vor fi o alegere excelentă în timpul îndatoririlor zilnice. Toate modelele au un lucru în comun - protejează eficient împotriva frigului Deci, dacă temperaturile scad până în jurul valorii de zero și mult sub zero, probabil că este timpul să alegeți o jachetă confortabilă pentru femei pentru iarnă și să vă bucurați de vremea rece în timpul călătoriilor, precum și în oraș.

Ce jachetă de iarnă pentru femei ar trebui să alegi - din puf sau sintetică?

Toate jachetele de iarnă pentru femei sunt izolate. Merită, de asemenea, să știți cum funcționează o jachetă de iarnă pentru femei. Aceasta nu generează căldură de una singură. Sarcina sa principală este de a menține aerul încălzit de corpul nostru în apropierea corpului. Stratul izolator creat în acest fel ne separă în mod eficient de îngheț. Prin urmare, de obicei, cu cât geaca este mai groasă, cu atât mai bine izolează împotriva frigului Cele mai bune jachete de iarnă pentru femei folosesc, în principiu, două tipuri de umplutură. Sunt disponibile puf natural sau fibre sintetice.

Când prețuiți cel mai înalt confort termic, puful va fi cea mai bună soluție. Până în prezent, designerii nu au reușit să dezvolte un echivalent sintetic al izolației naturale care să mențină același raport căldură/greutate. De aceea, jachetele de iarnă pentru femei cu puf de gâscă sau de rață vă vor proteja perfect împotriva răcelii periculoase. Elasticitatea (cuin) este un parametru important pentru puf Valorile sale variază între 500 și 1000 cuin. Cu cât este mai mare, cu atât mai mare este gradul de izolare și posibilitatea de împachetare mai compactă a jachetei. La modelele de munte, se folosește adesea puf cu o valoare de 700, 800 sau chiar 900 cuin. La jachetele de oraș, se folosește cu succes puf cu o valoare de 500-600 cuin. Câteva jachete de iarnă pentru femei sunt, de asemenea, impregnate cu puf Acest lucru înseamnă că se absoarbe mult mai încet și se usucă mai repede, ceea ce se va dovedi foarte util în timpul unui viscol.

Jachetele de iarnă pentru femei cu izolație sintetică au proprietăți termice ușor mai slabe în comparație cu greutatea, astfel că jachetele de iarnă pentru femei umplute cu aceasta vor fi ușor mai grele. Cu toate acestea, un avantaj semnificativ al acestei soluții este faptul că este mai rezistentă la umiditate. Prin urmare, umiditatea generată în timpul efortului nu va reduce semnificativ confortul termic. Izolația sintetică nu se aglomerează prea mult, ceea ce este cazul pufului umed. Prin urmare, jachetele sintetice sunt alese de bunăvoie pentru vremea instabilă, mai ales la temperaturi moderate, când poate exista multă umiditate în aer. Atât gecile de iarnă pentru femei sintetice, cât și cele din puf au adesea camere speciale pe suprafața lor. Aici se găsește izolația din puf sau sintetică. Această soluție le împiedică să se miște în interiorul unei jachete, ceea ce ar putea cauza o răcire locală.

Jachete de iarnă pentru femei pentru trasee montane

Modelele purtate pe traseele montane sunt caracterizate de o durabilitate ridicată, ceea ce le face pregătite pentru provocări solicitante. Le veți folosi la drumeții, la drumeții pe ghețari sau la cățărări în zilele geroase. Jachetele de iarnă pentru femei au un strat exterior confecționat de obicei din poliester sau poliamidă. Fiecare dintre ele se caracterizează printr-o durabilitate optimă și o sensibilitate scăzută la abraziune. În același timp, respirabilitatea acestor materiale va fi utilă în modelele cu izolație sintetică, ceea ce va permite eliminarea excesului de umiditate. Construcția pe care o alegeți pentru dvs. depinde în întregime de specificul activității montane pe care o faceți. Producătorii creează, de asemenea, jachete de iarnă pentru femei susținute de o membrană. Printre acestea se numără modele cu tehnologie GORE-TEX® sau soluții de marcă. Datorită acestora, în afară de izolație, datorită rezistenței ridicate la apă a membranelor, veți obține protecție împotriva îmbibării totale.

Jachete sport de iarnă pentru femei active

Printre jachetele de iarnă, multe modele sunt pregătite pentru activitățile sportive de iarnă. Acestea nu sunt doar jachete călduroase pentru schiuri, ci și pentru snowboard, snowshoes sau alpinism. În funcție de destinație, fiecare tip de jachetă de iarnă pentru femei este dotată cu atributele corespunzătoare. Modelele pentru schi au glugi compatibile cu căștile, care protejează perfect împotriva intemperiilor atunci când coborâți. În plus, buzunarele speciale vă vor permite să vă ascundeți skipass-ul sau cârpa pentru ochelari. Un adaos foarte important în cazul jachetelor de iarnă pentru schi pentru femei sunt și fuste de zăpadă Aceasta este o bandă specială, aderentă, de țesătură plasată în interiorul jachetei. Aceasta împiedică zăpada să intre sub geacă în cazul unei căzături sau atunci când se schiază în adâncime. La rândul lor, jachetele alpine sunt echipate cu întărituri suplimentare pentru a proteja împotriva deteriorării ușoare pe stânci.

Jachete de iarnă pentru oraș - modele pentru femei active

Câteva structuri de munte vor funcționa bine și în viața de zi cu zi, iar unele modele au un caracter tipic orășenesc. Jachetele matlasate de damă oferă combinația perfectă de stil fantastic și proprietăți bune de izolare. La aceste modele, detalii precum buzunarele ușor accesibile sau cagulele de blană sunt importante, oferind un confort excepțional în zilele reci. Cele mai multe dintre ele au tăieturi care pun în evidență talia și sunt adesea echipate cu dungi. Jachetele de iarnă lifestyle pentru femei de la branduri outdoor de top sunt perfecte pentru muncă, facultate, întâlniri cu prietenii și drumeții. Aceste jachete de iarnă pentru femei sunt versatile din punct de vedere al stilului, astfel încât le puteți folosi în diverse situații. Producători precum Patagonia, The North Face, Marmot și Columbia sunt conștienți de faptul că și turiștii de la oraș doresc să beneficieze de același confort termic ca și pe traseu.