top

Soluţii de impregnare pentru încălţăminte de trekking

Produse de impermeabilizare și de curățare a bocancilor de trekking pentru toate tipurile de încălțăminte de drumeție și de munte. Acestea reprezintă un ajutor neprețuit pentru îngrijirea atentă și protecția corespunzătoare a încălțămintei sportive și montane. Alegeți un produs de impermeabilizare a încălțămintei perfect adaptat încălțămintei dumneavoastră.
View as Grid List

34 Produse

 1. -10%
  Plicuri racoritoare Yota Freshed - black eco

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Plicuri racoritoare Yota Freshed - gray eco

  Lista de dorințe

 3. -27%
  Refresher Decont Shoes-Te 50 ml

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Ceară pentru incaltaminte Hanwag Shoe Wax

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Odorizante pentru pantofi Boot Bananas

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

34 Produse

Ștergere

Impermeabilizarea cizmelor de trekking din piele sau materiale textile

Produsele de curățare au fost create pentru a vă ajuta să îndepărtați murdăria acumulată pe pantofii dumneavoastră. În plus, un tratament corect pentru piele va proteja partea superioară de apă, de îmbibare și de deteriorarea prematură (uscarea pielii). Produsele de la producători de top, cum ar fi Nikwax, Grangers și altele vă vor ajuta să ne păstrați încălțămintea în cea mai bună stare posibilă pentru anii următori. În funcție de materialele din care sunt confecționate încălțămintea dumneavoastră, va trebui să vă alegeți produsele de impermeabilizare pentru încălțămintea de trekking în consecință. Tratamentele specifice pentru piele vor face o treabă excelentă în protejarea feței de condițiile meteorologice nefavorabile și vor crește semnificativ durabilitatea pantofilor dvs.

Pentru pielea ecologică, ceara de pantofi este cea mai frecventă alegere. Este ușor de aplicat și redă strălucirea încălțămintei dumneavoastră. Pentru alte tipuri de piele, sunt disponibile preparate pe măsură - un spray pentru piele de căprioară sau un tratament lichid pentru încălțăminte nubuc. Produsele de impermeabilizare cu spray pentru pantofi de trekking sunt, de asemenea, excelente pentru fețele de încălțăminte din țesături textile. Majoritatea preparatelor de impermeabilizare pentru încălțăminte sunt potrivite pentru utilizarea în cizme cu membrane, inclusiv cea mai comună - GORE-TEX® Produsele de impermeabilizare pentru încălțăminte oferite la 8a.ro sunt ușor de utilizat, astfel încât pot fi aplicate fără dificultate acasă sau chiar în timpul unei excursii.

Produse de curățare a încălțămintei

Înainte de a aplica un tratament de impermeabilizare pe pantofii de trekking, aceștia trebuie curățați temeinic. Produsele și accesoriile speciale pentru curățarea pantofilor facilitează acest lucru. Pantofii ar trebui să fie periați ca un prim pas. Acest proces vă permite să vă debarasați de murdăria și praful de pe pantofi. Gelul de curățare a pantofilor vă va ajuta să îndepărtați mai eficient murdăria de pe partea superioară și să readuceți pantofii la aspectul lor original chiar și după mulți kilometri de trasee parcurse. Acesta este un mod excelent de a pregăti pantofii pentru impermeabilizare. De asemenea, țineți cont de faptul că pantofii curățați trebuie să fie uscați înainte de a trece la etapa finală.

În magazinul 8a.ro veți găsi cele mai bune produse de impermeabilizare și curățare pentru pantofii de trekking

Gama de produse a magazinului 8a.ro include atât un spray de tratare hidrofugă a încălțămintei, cât și paste, ceruri și agenți de curățare concepuți pentru a proteja încălțămintea din piele, pantofii sport și de drumeție. Cele mai cunoscute mărci, precum Nikwax, Grangers, Hanwag și Zamberlan garantează proprietățile excelente ale formulărilor. Produsele de impermeabilizare pentru încălțămintea de trekking sunt un companion indispensabil pentru fiecare drumeț. Dacă aveți grijă în mod corespunzător de încălțămintea dumneavoastră, aceasta vă va servi mulți ani de acum încolo!